PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Velociraptor: igen úgy ahogy vic mondja csak a küldetés közben figyelj arra hogy azt a vérszopót ne nyírd ki hanem fuss el a cuccal a csávóhoz :arrow:

Gabber 9511, és Vic, köszönöm a felvilágosítást, de figyelmetlenek vagytok :D
Azzal a küldivel semmi gond, azt csináltam meg, megöltem a vérszopot is, és meglet a küldi, megkaptam a pendit, és egy gránátvetőt is.

( Kőzbe elolvastam többszőr is amit írtam. Hol írtam azt hogy ez a PDA-s küldi nincs meg és, hogy a szolgálat bázisán keresem a stalkert ???, csak mert hogy ketten is elértettétek :D)

A másik érdekelne, amit írtál Gabber9511 a szolgálat bázisos, hogy hol van az a kis ház a bejárat kőzelébe, a harmadik emberkével, aki eladja nekem azt az infót ahol a pendi van.????

http://kepfeltoltes.hu/view/090720/pend ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090720/pendi_www ... es.hu_.jpg

ha van időtök olvassátok el Gordon Freeman pendrive-ját én szakadtam rajta

yantar felé vezető úton találjátok az aluljáróban az elektroanomáliák között van melette két szuper fegyverrel :lol:

Lol, két útt vezet oda, hol van ott aluljáró??? Vak vagyok mert én azt az aluljárót nem láttam.

a socról beszél rosztok földalatti parkoló és ott van freeman hullája

djsilent":25tx3wd2 mondta:
ha van időtök olvassátok el Gordon Freeman pendrive-ját én szakadtam rajta

yantar felé vezető úton találjátok az aluljáróban az elektroanomáliák között van melette két szuper fegyverrel :lol:

ja bocsi ez az eggybe van csak még újj vok itt és nem ismerem annyira a rendszert

Gondoltam mivel a csben nincs aluljáró amiket elektro anomália vesz körbe meg rostok sincs az csak a shocban van szval hiába kerested Velociraptor nézd meg a shocban ott van .

Velociraptor!

Az a fószer lesz az akinél lőni lehet. Ő adja 4000-ért de nem írja majd h mi van benne, azt mondja, h nem tudja. A pálya másik felén lesz amúgy mind a két pendrive, a stalker oldalon. Meg ha végeztél a földalatti küldivel, akkor a Szolgálat vezetőjétől is vehetsz egy infót. És akkor már csak egy fog hiányozni, ami nem tudom hol van..... :cry: #B :cry:

Ryuk!

No én azt a lőteret soha nem láttam közelről, és azt a pendit sem tudtam megszerezni, mert amint megszólítom a lőtérvezetőt, kifagy a játék. dühös2

Nekem az működött csak nem találtam meg a pendrit az 1.5.4-gyes patchel azóta meg nem néztem még ja is lővöldöztem nem rossz gyakorolni meg jó móka

Ryuk: 4000 volt és nem tudta mi van benne,és neked pendi volt?Az faxa mer nekem egy stukker volt..Nekem a már soxor emlegetett csapos se adott semmit.
Am most akkor abban is lehet pendi amit nem nevez meg??Én erre lennék kíváncsi meg arra h valóban patch kérdése a dolog?Mert nekem non-stop azt írja ki hogy ninncs új verzió(1.5.4) lol2
(Am év már vettem egy halom anonim stash-t,soha egyikbe se volt pendrive,igen,drágán is vettem)

Köszi Ryuk, mondtam, hogy te vagy az én emberem :D bár amikor ott voltam nem adot megvásárolható infókat :(

Na mindegy, most sajna megint kezdhetem előröl mert tőrtént egy kis virusos megvertőzésem ami miadt kénytelen foltam formazni a winyot :(

Remélem ha következő alkalommal eljutok erre a szintre akkor már meglesz minden pendi :P

Gabber9511, azt hittem CS ről van szó, mert hogy ez a forumnak aza része :D ezért is voltma meglepve :D
Ha SOC- rol van szó akkor már tudom melyik az, így képbe vagyok :P :D

Module!

Én sem értem miért van így, de tegnap csináltam és ott volt. Azt írja, hogy "hengerek egy síron". Ez a stash megnevezése. Amugy ez volt az egyetlen ahol nem tudta megmondani hogy mi van benne. Amúgy patch kérdérse. Nekem 04-nél lent a csatornában is volt egy pendrive, amit azóta sem találok. Most 07 van, most meg a mellékküldetésekket nem akarja beadni. Amúgy felesleges fals stash infókat venni, kivéve ha puskagránát van benne.

Ryuk!

Háth de akkor ezek szerint mégsem mindegyik fals :?

Nekem vagy 3 nem kellett senkinek.Az öxes patch fennvolt..

Lehet,a banditáknak kellő 3-ról van szó.A SEVA-t tökéletesíti.
Mindnek van gazdája.

Nem,én banditákkal nem paktáltam,jelölte a térkép hova vigyem de hiába..

Én jóba voltam velük,de csak addig,amíg fejlesztettem a Sevámat :D
Aztán lövés1

Az 1.5.05ös patch megoldja a freedomos pendrive problémát, szóval akinek nem fogadja el, az nyomja fel a patchet és jó lesz, de ezt már előttem is írták többen. A pendrive mod is hasznos, ha már végképp nem
találjátok az adott cuccot.

Vissza
Top Alul