PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Mivel már nem elöszőr kezdtem újra, így tanultam a hibáimból, és csináltam pót mentéseket, pl ilyeneket, hogy átlépés a kordonba, szemédombra stb ugyhogy újra kezdtem azt a részt, jelenleg a legutobbi újrakezdésem óta már 3adszóra probálkozom azzal a pendrive val, és sehol nem találom a parancsnokot. :(

1.5.04 pecs van fent

Csiga07
elolvastam a 3-adik oldalt is, de ott csak arról van szó, hogy lehet bug, és azért nincs parancsnok :( sajnos ez számomra használhatatlan információ. Olyan kell amivel meglesz a pendi, amenyiben pedig bug akkor hanyas pecs kell hozzá, és azt holl tölthetem le ??? Már probálkoztam újabb frisítéssekkel is ugyanakkor, de valamiért azokat nem engedi telepíteni. :(

Na mindegy, ha most se lesz meg, akkor használom a pendrive modot, nem killódom vele továb.

Hm....

Megvan a Parancsnok, de nincs nála a pendi, 3x is újra inditóttam a küldit, egy alkalommal se volt nála :(

Nem lehetséges az hogy valahol máshol van ???

Vagy mit kellene tennem, hogy nálla legyen ??

Ryuk : tehát a Bolhapiac földszintjén alszik Nyikita a "Fokhagyma",és nála van pisztolyos stash?Ok most már csak azt áruld el,hogy az mikor kel fel?Este 8-tól éjjel 3-ig keltegettem de mindig azt mondja hogy korán van még,jöjjek vissza később.Ezt most bug vagy mi?
Velociraptor & Ryuk: eredeti játék tehát legfrisebb patch,de teljesen lényegtelen mert jóhogy visszafoglalják,a Clear Sky pont erről szól:frakciócsata,melynek központi eleme a raktárépület.Hol ezé hol azé.Nem kell azt állandóan bevenni,beveszik azt nélkülünk is,nem kell vele foglalkozni(hacsaknem ha ez hogy foxtogató kézen van,befolyásolná a befejezést bár kétlem)
Moderátor: oké,de most ez alapon: "Lőttem egy szarkát a Clear Sky-ban mire az lepottyant" ennyit a káromkodásvédőről. Faszék(vagyis f.a.s.z.ék)Kifosztották vagyis ki.f.o.s.z.t.ották)Nem akarok vezényelni de sztem ezt javítsátok ki
:wink:

Modul!

Nem a földszinten, hanem az emeleten. Akinél lehet fejleszteni is. Kettőt megvásárolhatsz nála a pisztolyról szóló pendrive-okról. Aki az alagsorban van annál majd csak skulót tudsz venni mesterlövész fegyókhoz. Nem is szoktam őt nagyon bántani. Viszont nappal mind2-en alszanak nálam,de éjjel....
Szóval lehet h bug, mert régebbi verzióknál én sem tudtam velük beszélni.

Ryuk!

Jaaaaa hát az megmurdált!Oh nooo :cry:(Mert a hülye elment csatába csak éppen nem tért vissza)

Hi, tudom hogy mar elhangzot korábban, de nem találtma meg sajnos a választ.

A földalatti missio érdekelne, ahol elkel árasztani a mutánsokat, hogy ott vanne most pendi vagy nincs, és ha van akkor kitől kell megvenni az infot. Elméletileg már mindent megvettem, de nem találtam ott lent pendit egy rejtekhelyen se.

Velociraptor!

Van lent igen, amikor először játszottam akkor meg is találtam. De sajna azóta sem. Akkor úgy volt, hogy amikor megnyitottad a csapot, felnyílt a rácsos ajtó, és bal kéz felől a falnál egy csőben volt Dragunov lőszerrel együtt. Csak nagyon kellett sietni,mert alig maradt időd lefutni a lépcsőhöz. Ez azt is vonja maga után, hogy csak egy lehetőséged van megszerezni, utána a terület víz alatt lesz. Amúgy a kordoni, vagy az agropromi stalker kovácsnak kell, úgyhogy arról le is mondtam. Viszont azt sajnos nem tudom kitől kell megvenni. Sorry!

Ryuk!

Én sem emlékszem ilyenre hogy lent lett volna de énis megszereztem a pendriket már nem tudom hogy mert valamelyiket csak 2 nap múlva találtam miközben a többit kapásból. De vannak ennél nehezebben megszerezhető pendrive úgyemlékszek

Ryuk

Voltam lent, és két rejtekhelyet jelzet a map, köztük ott volt az is amit mondtál, de abba nekem csak lőszer volt.

Akkor nem értem. Lehet h csak a 03-as patch-nél volt ott, mert azóta nem is találom az utolsó flashdrive-ot. Vagy én emlékszem rosszul. Akkor viszont elnézést..... De azért majd utánanézek:).

Ryuk!

Na, már lassan végzek a játékkal, és 3 pendi kell ezzeknek a hollétéről kellene nekem minden info :D

1 Kordonnál a szerelő stalker: Egy flash meghajtó, ami a sörétes puskák elektronikus stabilizációs rendszeréről tartalmaz adatokat

Végig futottam a térképet, de sehol nincs rajta.

2 A szolgálat bázisán a szerelőnek: egy flash meghajtó, ami a géppuskák csőszájfékéről tartalmaz adatokat

3 A szolgálat bázisán a szerelőnek: egy flash meghajtó, ami a géppuskák gázkiáramlásának módosításáról tartalmaz adatokat.

Nos a 2-3-as pendiről van annyi sejtésem, hogy azon a pályán kell lenniük,legalábbis a térkép szerint.
Az egyik pendinek az infóját, (térkép piros kockával jelőli) a szabadsag egyik emberétől lehet megvenni, de az nincs meg, akik adnak el infókat azoktól már, mindent megvettem,és az a rejtekhely nem volt köszte.

A másikat elméletilegeg a szomszéd táborban a stalker bázison kapom meg a kereskedőtől aszhem (de lehet tévedek) amenyiben ha elviszek neki egy pda-t
Na most ezt aküldit hogy kapom meg ???

az egyik pendrivet a szolgálat bázisának szélén lévő kis házban lévő csávótól veheted meg a rejtekhelyét .
a második agropomi pendrivet asszem a szolgálat bázisán a kereskedőtől vagy a csapostól veheted meg a rejtekhelyét :wink:
a kordoni meg bug :|

A PDA-s ürge az agropromi stalker bázison van. A bazison van 4 siló ( kör alakú ojjektumok a térképen) a közepén van egy lajárat egy csatornába. Ott ül a fazon, lehet nála tuningolt fegyvereket is venni, meg a küldit tőle kapod.

az a küldi nálam csak akkor sikerült ha nem nyírom ki a vérszopót és az ajándék egy pendrive meg GP-25

Ryuk, thx :D te vagy az én emberem :D megvan a pendi

Mivel a kordoni bugos, így azzal akkor nem vesződőm, majd a pendi mód megoldja a problémát.

Gabber9511
A csapostól, és a kereskedőtől, már megvettem az infókat, egy pendi volt is közte anno, a géppuskák automatizált alkatrészeinek kiegyensúlyozásáról.

Már csak egy kell a géppuskák csőszájfékéről, amit nem találok. A fórum térkép szerint venni kell az infót.
Betudnád határolni, kicsit jobban ki az a 3-adik akiről beszéltél.
Az egyik bejáratnál a kis házban egy taxi van, aki nem árúl infókat, (aszhem egyet talán árult még régen amit már megvettem de az nem volt pendi) a másik kis házban a másik bejáratnál pedig van egy, emberke akinél lehet gyakorolni a lövést tétre vagy anélkül, ő szintén nem árul infókat. :(

Velociraptor: Ne a szolgálat bázisánál nézd mivel Ryuk azt írta hogy az agropromi stalker bázison van ahol négy tartályt látsz ami a térképen négy kör ott keresd a szolgálatnál nincs ilyen építmény

Vissza
Top Alul