PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Sajnos én sem értem de abban biztos vagyok, hogy beszélni kell az ottani CS-s emberekkel és sokan adni fognak rejtekhelyet vagy küldetést és az egyiknek a során szerzed meg.

A harmadik pen helyét Fürge (nem ismerős senkinek?:D ) adja meg kemény 800 rubel ellenében.

haló!
Valaki leírná nekem pontosan, hogy kivel kell diskurálni a Kordonban találató pendrive-ok megszerzéséhez? Az első, ahogy átjössza Swampból a kordonra megvan, a második kettőt viszont sehogy sem akarja beadni, pedig mindenkit kifaggattam már a rejtekhelyekről. Van egy két arc aki egyből azt válaszolja a mit tudsz ajánlani krédésre hogy nem izgat a dolog, pedig még nem is vettem tőle egyetlen stashről sem info-t lol2

énis csak azt az egyet találtam szerintem a kordonon senkit se kell kérdezgetni mert én már mindenkit megkérdeztem de sido 100ru ért ad valamit farkaas 450 ért tán elsősegélycsomagot a kerskedő viper5 meg lőszer 2000-ért meg a valerian atya is ezt mást nem adnak mert hiába kérdezgetem őket nem válaszolnak mást.

én nekem is csak akkor lehetett megvenni amikor a stalker bázison lévő kereskedőnek teljesítettem a feladatot (banditák megölése) és utána már megtudtam venni

én már telejsítettem azt a kvesztet, ha a arról a kvesztről van szó, amelyiknél a bázis mellett, az út másik oldalán lévő banditokat kell legyilokni. Sőt a többit is, amikor mutánsokat kell kifészkelni onnét, meg eggyel odébbről a híd mellett. De nem ad újabb stasht egyik csávó sem, pedig van a wolfnak az öccse, van generálisnak a sofőrje akinek fel elhet tennia kérdést, de nem válaszol mást az elejétől fogva, csak hogy nem izgatja a dolog. Valaki esetleg le tudná fordítani a prios betűs szöveget itt? Ezen elvileg rajta van, hogy miént kell megszerezni a pendrájvokat, de nem értem sajana,

tC73FuzV6N.jpg
[/img]

húha köszi! Azt nem tod véletlenül milyen fixekkel lehet beletenni a maradék két pendrájvot? Am milyen fórumon találtad ezeket a fordításokat?

jaj hiányzik az eredeti verzióból kordonnál a 2 pen, hmmm... pedig kerestem vagy fél napig! más az efajta pen-ekkel mit kezdjek, hol lehet leadni őket, ilyet ír hogy... beszéljen a kép
dyt8uh.jpg

előre is köszönöm a segítséget

bazz hátha ennyi artifaktom meg ilyen rucim lenne én is ennyivel mászkálnék. Igaz rpg-vel nem az minek, nemlehet használni semmire de cserébe jó nagy a súlya :?:

igen mert szereztem olyan arit hogy +30kg vihetsz, de mire valók azok penek, erre keresem a választ, azt ne kérdezzétek hogy hol találtam őket, mert sajnos nem emlékszem

A peneket továbbra is a kovácsoknak kell/lehet bevinni szerte a Zónában.

Legközelebb meg tessék figyelmesen játszani mert nekem is kell ilyen artifact :D

igen igen, de nincs olyan kovacs akinek ez kellene, hacsak nem a fosztogatóknak de azt kétlem, jah a 30 kg artit a katonai bázison találod,ott keresgélj, a neve aranyhal de ha kettőt teszel ki akár 110 kg is vihetsz nézd
wmcwlf.jpg

igen az, bocsi a sajátos elnevezésért, de nekem a hadiraktárak az a katonai bázis, de lehet van egy a vörös erdőben is :wink:

Vissza
Top Alul