PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
hispan":1m0743n3 mondta:
Akkor örvendezzünk, hogy ennyire "különbözőek és sokszínűek" játékaink :) Nincs két egyforma kijátszás :D

Ünnepélyesen kikell jelenteni, hogy hasonlít a Fallout 2 re: Végtelen számú bug van bárhol, bármikor, gépfüggően ^^ ... Mindenkinek mindig máshol van bug. Ez VICCES #B

YDJ12zLiHG.jpg

a fekete színű pentdrájvok azok a Rp-74 fejlesztések

Sajnos azok az izék tényleg csak akkor vannak ott, ha az (általam sem értett) szövegben levő küldit megcsinálja az ember :S

Scorpius":22kgcnxr mondta:

уговор дороже денег
найдёшь схрон в
оаллонах на могиле
неизвестного

Egy ígéret egy ígéret
meg fogsz találni egy rejtekhelyet
оаллонах egy síron
ismeretlen személy

1 betűre nem találtam karaktert.

Előkelőséget akarsz
rejtekhelyek? Ők van
én
fogadni fogsz ha
te nem leszel ijedt a központban
sugárzást tesznek
ott közeledj közvetlenül
egy holttest a díjad és
hazugságok

webfordítóval van csak ennyit tok tenni

Az agropomi pendriveok lelőhelyei mind megvásárolhatóak. A szolgálat bázisán akik a kocsmában ácsorognak 5-ből 4-en adnak el rejtekhelyet nem csak a csapos. Érdemes is megvásárolni tőlük mert az egyik rejtekhely az elárasztandó részen van, ha késön veszed meg akkor csak pénzkidobás.
(Simán belefér a kijutási időbe a kifosztása.)

Grifid":qea1mgkn mondta:
Az agropomi pendriveok lelőhelyei mind megvásárolhatóak. A szolgálat bázisán akik a kocsmában ácsorognak 5-ből 4-en adnak el rejtekhelyet nem csak a csapos. Érdemes is megvásárolni tőlük mert az egyik rejtekhely az elárasztandó részen van, ha késön veszed meg akkor csak pénzkidobás.
(Simán belefér a kijutási időbe a kifosztása.)

És mi van a relytekhelyen?
Meg nekem a duty bázison a kocsmában csak a csapos van

Nekem is csak kocsmárásom van duty bázison, egyszer vettem tőle rejtekhelyet, ami a duty bázison belül volt és ott nem volt pendrive.

Amúgy az ott talált pendrive-okat legalább az ottani kovács is veszi meg? Valóban hasznos dolgokat tud majd utána fejleszteni?

3 duty pendrive-ot és egy stalker (agropom) pendrive rejtekhely vásárolható. A másik kettő a szemétdombon van.
Stalker "kovács" ha jól emlékszem a pisztolyokat fejleszti.

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol van a 3. pentdrive az ingoványban?:) thx!

Vágom ezt az oldalt de 1 nemtok oroszul 2 a képen látható szöveget nem lehet lefordítani! :P Azt láttom, hogy hol van de mit kell csinálni?

Vissza
Top Alul