PenDrive-ok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

Na ide kéne gyűjteni a pendriveokat.
Szóval aki bármit talál az írja le ide annak a helyét amit talált.

Így egyszerűbb lenne :wink:

Átmásolom az ide vonatkozó részt ide:

A Freedom bázison lévő csapos már 2 olyan holttestet is mutatott (2 ezerért mindkettőt) amiben egy sniperhez lévő upgrade volt. Az utolsó pont egy gravi anomália mellett amiben 2db -4radiation artifact is volt. Mutatom a helyet:

A játék legelső pendrive-ját kinek és hogyan kell leadni/elvinni/matatni?? Arról beszélek amit a bázison kapsz miután visszajöttél az első mocsár-túráról.. És valami armored kevlar body suitról szól..

Mocsár: 2 pendrive a kereskedőtől a küldetésért, 3-kat pedig ugy lehet megtalálni h megkell kérdezni h "mit tudsz ajánlani"(csapos vagy Fürge, valamelyiknél) és ott valakinél meglesz, az h mennyi az ára arra nem emlékszem.
Többi pályán is igy kell kb.

A mocsárban a 3. pendrive kb pont a pálya közepén van egy halott Skyoson... stashként! :wink:

vesir":2gv7ty7e mondta:
A játék legelső pendrive-ját kinek és hogyan kell leadni/elvinni/matatni?? Arról beszélek amit a bázison kapsz miután visszajöttél az első mocsár-túráról.. És valami armored kevlar body suitról szól..
A pendrive-ok mindegyike valamelyik "gépésznek" kell. Rá kell kérdezni náluk, hogy milyen melót tudnak ajánlani. Mindegyik 3 féle fejlesztéshez keres infót. Ha megvan az adott pendrive, akkor ott lesz ez után a beszélgetésnél a leadási lehetőség.

Nekem a végére volt vagy 4 pendrive-om, amivel nem tudtam mit kezdeni, mert nem mentem vissza a korai pályákra.

Fegyvermesterek (akikkel én találkoztam és emlékszem rájuk):
mocsár: Clear Sky bázis, ruhákat is tud fejleszteni.
Cordon: a tanya a vasúti híd után (ruhát nem tud fejleszteni, csak javítani)
Garbage: Flea Market (ezt a freedomosok később kitakarították, nem volt ott, ruhát csak javít)
Talán a Depóban is van, a banditáknak
Agroprom: a "gyárban" loner fegyvermester (ruhát csak javít), a duty bázison duty mester,
Dark Valley: Freedom mester
Red Forest: a Forester, de neki nem kell pendrive, fejleszteni nem tud, csak javítani.

Okés, van már 2 pendrive-om, akkor vigyem oda a swampon a szerelőnek, és kérdezzek rá h kell e neki?

miután garbage-n lemész abba pincébe ott is van egy azt a banditáknak (fosztogatoknak ) tudod eladni .

Tudnátok pontos leírást adni a 3. pendriveról a swampon! :lol: Hogy merre van?

A cordon pályán kihez kell menni hogy megtaláljam a flash drive-okat?
Vagy hol keressem?
Csak az egyiket találtam meg, a shotgunosat!

[mod]Közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk! Nem ártana elolvasni a szabályzatot. - hispan[/mod]

Ahol átjössz a swampról a cordonra, ott az alagút bejáratánál. Tehát kijössz az alagútból és felmászol a tetejére ott lesz egy halott stalker, meg a táskája és abban. De csak akkor szerezheted meg ha megkérdezel valakit hogy merre van. Sajna már nem emlékszem kit kérdeztem meg. :(

Sikerült eladnom a két kék pendrive-ot a tisztaégboltos fegyvermesternek. Most van vagy 5 pendrive küldetésem :)

Én leadam swampon 3ból 2t, de nem találom a 3.at, tudjátok merre van?

Ilyen fekete alapszínű fehér csíkokkal? Most én is azzal mászkálok, még nem tudom, hol kell leadni. Szerintem a freedomosoknál, ott még nem voltam. (duty-ban tuti nem, ott nem kellett, sőt kaptam további 3 pendrive igényt).

2 pendrive-ot tudok a Garbage pályán. Az egyiket attól a fickótól lehet megtudni hol van, akit meg kell mentened a kutyáktól. A másikat a banditáknak az árusa adja. Tehát ne kezd el őket lekaszabolni az elején hanem kérdezd ki őket.

Jóban vagyok én mindenkivel :-) Csak a mocsaras ürgékkel vagyok rosszban, de ugye őket meg gyaklani kellett a clear sky küldetések miatt... No de majd akkor utánanézek annak a csaposnak :)

én a pendrivokra találtam egy nagyon egyszerű megoldást a bárosoknál meg a kereskedőknél lehet stash helyeket venni, és mielőtt megvennél egy helyet rákérfdel h mi is van ott ha pendrive akkor tuti megmondja, csak nekem a freedomos fegyvenök nem akarja megvenni a sniperes cuccoakt :? , mit tehetnék?

Vissza
Top Alul