Patch v1.0006

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Sokan panaszkodtak a patch-re, hogy nem olyan stabil, mint a régi, ezért használata csak saját felelősségre

Changelog:

1. Fixed crashes connected with memory allocation.
2. Fixed crashes upon disconnecting of the client, who didn't have the map used on the server (when using a game MOD).
3. Added uptime parameter to the dedicated server info, indicating the time of uninterrupted server functioning in days, minutes and seconds.
4. Fixed crash connected with the shooting from the grenade launcher.
5. Fixed crash connected with dropped/eaten item.
6. Fixed crash connected with starting new game (for example, upon map changing).
7. Fixed crash connected with joining to the server upon map changing (the client respawned on the old map, while the other players already switched to the new).
8. Fixed bug with killing the players when too many players appeared on the base when the round started.
9. Fixed bug with killing the player when throwing a grenade.
10. Fixed bug with player's invisibility when putting armor on.
11. Fixed bug with entering invalid commands in console.

Multiplayer game additions:
Added BattleEye option (Anti-Cheat system: http://www.battleye.com)
1) Protects network packages and the server;
2) Used only with the Internet server;
3) Added servers filter to the "Network game; Server" and "Network options" menus;
4) Uses automatic Internet updates.

Letöltés:
http://stal
kerhispano.com/descargas/parches/parche-1.0006-versi-n-mundial/download.html

Tök jó hogy ki lett törölve innen a 2 legutóbbi hozzázóllás, mert csak meg akartam nézni a kapott választ a kérdésémre megint, de hát nem tudtam már.

Üdv!
Ez lenne az első patch, amit feltennék a játékhoz. Eddig alap 1.00 verzióval nyomultam. Kérdésem: melyik más patchet tegyem fel, hogy az 1.0006-os is felmennyen?
Előre is thx.

Az összes többi kelleni fog (tehát: 1.0001, 1.0003, 1.0004, 1.0005), de szeretném felhívni rá a figyelmedet, hogy az 1.0001-es patch feltelepítése után a korábbi mentett játékállásaidat nem fogod tudni betölteni, mert nem kompatibilis vele! 1.0001 felett már nincs ilyen gond.

1.0006-ot nem ajánlom senkinek. Olyan szinten fagy összevissza mindenhol, hogy az már kriminális. Legyen elég annyi, hogy gsc is visszavonta, az oldalukon már nincs kint, csak az 1.0005. Szerintem ne kockáztasson senki, hogy utána meg csak az anyukázás menjen :)

télleg lesz valamikor új patch ?

tegnap felnéztem multizni, és láttam 1.0007 RC2-t de soká lesz az még jó szntem... mivel most eléggé nem foglalkoznak vele, majd látjuk :)

A fő gond az, hogy megéárkezett a Battleye benne és figyel, hogy crackelve van-e a játék. A szerónkon ezért ki van nyomva. Mellesleg megy szerintem és a felrakása előtt az alapjátékra csak az 1.005 öt kell felrakni, nekem olyan van legaábbis.

Sziasztok!

Legutóbb felraktam ezt a javítást és azon vettem észre magam, hogy egy idő után a freedom frakcióba tartozom, mondjuk a fegyverraktárba még így sem tudtam bemenni, de minden duty ellenség lett a banditák viszont semlegesek és nem támadnak meg. Ez normális? Eddig is benne volt ez a játékban csak nem úgy toltam, hogy így alakuljon vagy ez a patch hozta be? A dutyhoz lehet csatlakozni? És ha egyszer freedomos vagyok miért nem engednek be a raktárba?
köszi a válaszokat

szóval ez a patch eléggé roszul sikerült szerintem nem is érdemes felrakni (esetleg multihoz... ) egyébként nem javasolt

Érdekes módon nekem az 1-0005-el gyakran elszállt a játék,1.0004el viszont minden rendben van....Akkor mit is javit az 1.0005 :?: :D :D :D

dezodor":2c0rshgw mondta:
tegnap felnéztem multizni, és láttam 1.0007 RC2-t de soká lesz az még jó szntem... mivel most eléggé nem foglalkoznak vele, majd látjuk :)
akkor hogy áll ez a 1.0007 patch ja és valaki tudna linket adni az 1.0007 RC2-höz

Patch V1.5.10 for the retail version (71 MB)
Patch V1.5.10 for the download version (71 MB)

Valaki létszives magyarázza már el, a két patch között mi a kölümbség, mert amikor fel akarom rakni a másodikat, akkor valami olyasmit ír, hogy csak digitális verzióhoz jó, ez pontosan mit jelent? egyépként azért furcsálom, mert a retail verzió gond nélkül települ!! Egyépként ez a két legfrisebb letölthető patch!! jól működnek!!

A for the retail version a boltban vásárolthoz való, a for the download version meg steam-en vásárolthoz pl.

Vissza
Top Alul