Patch v1.0003

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kösz dezodor, akkor várunk az 1.0004 patch-ra. Jól teszik elég idegesítő volt az alap játékban az a rengeteg bug.

Nekem legzavaróbb, hogy mostmár egész szépen megy kivéve a roh.dt Garbage-n. SZörnyen akad és mindig segíteni kell az ott levő stalkereknek is. Millio banditán kell átmennem, hogy eljussak a bárig...

Először nem értettem, hogy jön ide a Bandit, de rájöttem, hogy nem a motorról van szó :DDD

OL-en sztrájk megy: bármilyen félhivatalos patch letöltése engedélyezett az elhúzódó távolkeleti tesztelés miatt.

pYura":5luwi0bo mondta:
Először nem értettem, hogy jön ide a Bandit, de rájöttem, hogy nem a motorról van szó :DDD

OL-en sztrájk megy: bármilyen félhivatalos patch letöltése engedélyezett az elhúzódó távolkeleti tesztelés miatt.
Látom nagy motor fan vagy :D

OFF:
másik szó amiven állandóen beugratnak, az a "teló". Normális embernek teleszkópot jelent, nem mobiltelefont :DDD

pYura":1j33wfo6 mondta:
OFF:
másik szó amiven állandóen beugratnak, az a "teló". Normális embernek teleszkópot jelent, nem mobiltelefont :DDD
Még mindig OFF: És a gyertya? :D

és mi van azzal a helicopterrel amit Tibi linkelt be és vezették ?

momentán én se tudom kérdezd dezodor mestert

a helikopter még elég bugos, azt nem rakom be, mert addig, amig nem lehet belülről vezetni, elég csúnya is, meg remeg a kép.

boki:

nem 1xű dolog amit kérdeztél, és nem tudom hogy állsz lua-ban és stalker moddolásban, de ha sehol, akkor inkább nem térnék ki rá. bocs, de hosszú és unalmas lenne megint leírni lépésről lépésre a dolgokat.

szntem nincs még leírás, mert sokan úgy vannak vele, hogy megtartják maguknak a titkot :F Akit igazán érdekel, magától jön rá a dolgokra :)

Na mivan az 1.0004 patchel? Arról volt szó, hogy kijön már kezdtem reménykedni hogy hazajövök felrakom több fps kevesebb bug meg ilyenek :D . De úgy látszik még várat magára... :/

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul