Patch v1.0003

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
többieknek tapasztalat az új pecccsel?
vagy már mindenki el is feledte ez jó kis gammát?

lefel sok tapasztalat van még két oldal sincs a topicban... egyébként röviden: Jó, Szebb lesz, Gyorsabb lesz, Hibákat is javít, Gyorsabban tölt, mennek a régi mentések...

felraktam a hármas patchet, de enm tölti be a régi mentéseimet. mi lehet a gond?

Ha 1.0000-as verziód volt előtte nem fog menni. Újra kell kezdened, ez van.

Gatyamatyi":2nx3gxoh mondta:
lefel sok tapasztalat van még két oldal sincs a topicban... egyébként röviden: Jó, Szebb lesz, Gyorsabb lesz, Hibákat is javít, Gyorsabban tölt, mennek a régi mentések...

Egyetértek, és végre nem spawnol katona meg bandita lootolás közben az orrom elé. :)

Napokon belül itt a patch v1.0004. DX10 nem hinném hogy bekerül, azért nem ilyen egyszerű. Most úgyis az E3-ra készülnek...

Big UHSF mod (én nagyon szerettem vele játszani, jó volt ez a mod Kanyhalos) pl nálam annak ellenére hogy a szarkofágot nem töltötte be sokkal kiegyensúlyozottabban ment mint maga az eredeti játékmenet. Bug nem is volt bennt még ott sem ahol tudtam hogy van. Remélem az 1.0004 bugjavítást is tartalmaz.

olvastam róla mit csinál majd elvileg... Nagoyn sok bugot javít sp-ben... :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul