Patch v1.0003

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Letöltés:
http://www.stalker-zone.com/index.php?n ... &mirror=91

-= 1.0003 May 8, 2007 =-

Installation

Make sure the game is not running when you patch.

After installing the patch, you will still be able to play multiplayer games across the different SKUs, but it is very important that you install the correct patch for your SKU.

There are different versions of the patch that depend on what SKU you have installed and whether or not you have already patched to 1.0001.

If you have NOT patched to 1.0001 and are still on 1.0000, use the inclusive version below that corresponds to the game SKU that you bought:

USA : stk-US-0-3.exe
World Wide* : stk-WW-0-3.exe
Digital Download : stk-DD-0-3.exe

If you have patched to version 1.0001 already, use the incremental version below that corresponds to the game SKU that you bought:

USA : stk-US-1-3.exe
World Wide* : stk-WW-1-3.exe
Digital Download : stk-DD-1-3.exe

*World Wide refers to all countries besides the USA, Russia and CIS. Polish and Czech users need only to install the stk-WW-0-3.exe patch.

Saved games.

Saved games from 1.0001 version will work with 1.0003 version.

Connectivity.

Connecting to the server will be possible only if the host's version of the game is the same as yours.

The patch addresses the following changes:

* Added some textures of certain objects (for technical purposes).
* Added console command 'sv_listmaps' to view the list of maps queue.
* Added the support for additional mouse buttons (now they can be bound to certain actions).
* Fixed bugs with player's character health bar in Multi-player.
* Fixed the crash upon making the screenshot to a saved game.
* Fixed the bug with standing dead bodies upon connecting to the game.
* Fixed inventory items placing system (Free for all and Team play modes).
* Fixed the enumeration of the game's version.
* Fixed the crash with using Numpad in some localizations.
* Fixed the crash on the level "Military warehouse".
* Fixed the crash while idling on the pause menu
* Fixed the crash in dialog with Professor Sakharov on the Yantar level.
* Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
* Fixed the bug with NPCs spawning in front of the player.
* Fixed the A-life reaction time. Now A-life spawns new NPCs more seldom. Also NPC movement speed is decreased when NPC are on different level then the player.
* Binary files are now compiled with large address aware flag that supports up to 3GB address space (relevant for Windows VistaT users).
* Added the possibility to record/play the camera fly-around ('demo_record'/'demo_play' commands). Now Stalker is ready for benchmarks.
* Fixed aspect ratio 16/9. Now the owners of the widescreen displays will have the benefit from greater viewing radius.
* Fixed various crashes with dedicated server.
* The network packets have been merged. This will make the ping reduce twice or more.
* The correctness of map name is now verified when changing the map using the console.
* Fixed the dragging of dead bodies by monsters.
* Now dumps will be saved upon the game crashes.
* Fixed the in-game patching system for all localizations.
* Fixed the problem with the exceedingly long players' names.
* Fixed textual problems for 16/9 video format.
* Fixed game freezing upon trying to connect to a different version.
* Fixed binocular Spectator crash.
* Fixed non-existent grenade launcher firing.
* Fixed players turning invisible when reduced to a minimal amount of health.
* Fixed pre-selected skin not allowing for player spawn.

Felraktam az új patchet, most próbálgatom. Eddigi tapasztalatiam:
-Skinek működnek vele. (Már amit próbáltam mind, valószínüleg az összes)
-a Mr. Fusion-féle magyarítás működik vele.
- A FLOAT32 Alpha shader mod működik vele.
- A repair mod nem működik, se magában, se a magyarítással. :(
(multilingual 2.3)
- A 1.0001es mentések betöltődnek, de valami hihetetlen lassan. A clien: synchronizing résznél vacakol meglepően sokat. Ezt nem tudom mitől lehet. Más is tapasztalt ilyensmit? :?:

nálam olyen minr volt a betöltés nem lassúbb

szóval a MOD-ok még nem jók teljesen? a repair miatt nem teszem fel... és a jeppa megy rajta?

Nos, kipróbáltam rendesen az új patch-et.
A performance megnőtt, nincs swappolás, semmi szaggatás, nem fagy le és nem lép ki.
Az összes mod tökéletesen működik, ugyanonnan folytattam a játékot ahol abbahagytam.
A pályák betöltési ideje jelentősen lecsökkent.
Viszont sajnos a multiplayer szinte semmit sem javult, 34-es pinggel játszottam de ugyanúgy laggol, szaggat az emberek mozgása mintha teleportálgatnának állandóan. Pedig eredetivel játszok.
Szóval összességében semmi újat nem nyújt ez a patch, de legalább stabilabb a játék és mindez kompatibilitási problémák nélkül.

Ezek szerint az én gépemben lehet valami gubanc. Pedig nemrég húztam újra a windowst. Most túrhatom át. fal1

Kanyhalos":381anokr mondta:
Nos, kipróbáltam rendesen az új patch-et.
A performance megnőtt, nincs swappolás, semmi szaggatás, nem fagy le és nem lép ki.
Az összes mod tökéletesen működik, ugyanonnan folytattam a játékot ahol abbahagytam.
A pályák betöltési ideje jelentősen lecsökkent.
Viszont sajnos a multiplayer szinte semmit sem javult, 34-es pinggel játszottam de ugyanúgy laggol, szaggat az emberek mozgása mintha teleportálgatnának állandóan. Pedig eredetivel játszok.
Szóval összességében semmi újat nem nyújt ez a patch, de legalább stabilabb a játék és mindez kompatibilitási problémák nélkül.

pont azt vártam a legjobban, hogy végre multizhassak :S
most tesztelem amúgy én is....

Ja, pedig milyen üdítő lenne néha multizni, ha legalább az 1998-as Medal of Honor színvonalát képes lenne hozni. Nevetséges az egész, csak sajnos mi szopjuk be ezt az egészet :(

hát nekem nem vot feltünő hogy gyorsabban töltene de a többit alátámasztom. + gyorsabb ett a gém és amit még senki nem vett észre(vagy észervett cask nem szólt), hogy másképp fogjuk a TÁVCSÖVET! Juhé ezaz! :D nah, viccet félretéve most alaphelyzetben is ott tartja az arcunk előtt és joban meg lehet nézni + feltünőbbek lesznek rajta a változtatások egy esetleges távcsöves modnál...

valamit a pda-n is állitott mer néztem az új fileokat amiket betett, de még nem jutottam el odáig hogy megnézzem a cuccost működés közben

"- A repair mod nem működik, se magában, se a magyarítással. :( "

Kipróbáltam. Nekem magyarítással (Mr.Fusion) és a repair moddal is megy.

Király az új patch, határozottan gyorsabb lett tőle a game :)

azért javult a multi is!!!!!!
nálam sokkal rosszabb volt a patch előtt, bár az igazi az lenne, ha honi serveren tesztelhetném olyan userekkel akinek gépe is van hozzá....

Meglepődtem a tegnapi napon.
Eddig fel sem tűnt, hogy akad a játék. :-) A patch sokat javít a sebességen, és megszünteti a másodpercnyi beakadásokat. Ebből nem volt sok, de érezhető volt, most viszont egyáltalán nem tapasztalom.
Nekem kanyar nélkül bevette a régi mentéseim, és mintha még gyorsabban is töltené őket.
Realism Pro mod van csak fent, de azzal nem akad. Ugyanolyan jól működik.
Ellenben!
Javaslom mindenkinek, hogy amikor áttért az 1.0003-as patch-re, akkor töltse be a legutolsó mentett állását, és utána rögtön mentsen újra. Nem tudom, hogy ez általános-e, de nálam, mikor betöltöttem az 1.0001-es patchből maradt mentésemet, lépten nyomon fagyott. Csak azután álltak helyre a dolgok, miután mentettem egy újat.

Tudom, hogy nem fórumtéma, de valaki nem tud üzenetben egy linket küldeni, ahol találok 1.3-as cracket? Nem találtam, és megint olyan bajom van, hogy a DVD nélkül nem enged játszani, én meg azért sem fogom belerakni :roll: .

Tibi":1gt01w69 mondta:
Tudom, hogy nem fórumtéma, de valaki nem tud üzenetben egy linket küldeni, ahol találok 1.3-as cracket? Nem találtam, és megint olyan bajom van, hogy a DVD nélkül nem enged játszani, én meg azért sem fogom belerakni :roll: .
elküldöm mailben

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul