Patch 1.5.08

Engem azért meglepett amikor a "megszokott" 3 fős osztagok helyett 5-6 ellenfél kóricált szembe velem, akik ráadásúl még célozni is tudnak...hamar elkopott a páncélom, túl hamar.
Kiváncsiságból indítottam egy új játékot a legkönyebb szinten, mert gyanús volt egy-két dolog.
Ott is ugyan ez a helyzet, többen vannak és tudnak célozni. Néhány helyen olyan sugárdózist kaptam, hogy nem volt időm rácsapni az elsősegély használati gombjára. Kicsit hamar kipurcantam...
Nos, nem volt géppisztoly a víztisztitóban, sőt a mocsárban sehol sem találtam. Úgy kellett suttyomban tarkón lőni egy magányos társat a fegyveréért. lol2
A kereskedőnél az szerint változik a kínálat, hogy a szakaszparancsnokoknak mennyi mellékküldetést csinál az ember. Ergó arányos a kínálat azzal, hogy mennyire kedvel a frakciód ahová beléptél.
(CS-1 páncél, hangtompító, távcső, meg egyébb nyalánkságok kerülnek elő. Meg néhány olyan mellékküldetés ami eddig nem volt, vagy legalábbis én nem találkoztam vele idáig)

Az oldalon egyébként azt írják, hogy javítva minden hiba ami az elöző patchek után benne maradt, tehát belenyúltak a single-be is.
Szerintem érdemes újra kezdeni, és igencsak sűrűn használni a mentést. (nem a quikcet)

nem lehet felfogni hogy singli módhoz nem nyultak hozzá... és igen az elején ati logó van , mellesleg el lehet olvasni a kommenteket a gsc fórumon kb senkinek sem teccik a patch

Grifid sztem te vegyel visszaa stilusodbol mert ha megnezed h miket alakitottak akkor latszik h tenyleg aligalig csinaltak vmit a singlebe

Nightwatch!
Szerintem a digitális vásárláshoz való patchet töltötted le.
Szedd le a retailt. :roll:

KönigsTiger!
Nem telefon...

[mod]2 hét warn... Bár csak most látom, attól még szabályzatot kell olvasni!

C.12. Bármilyen warez tevékenység, illegális tartalmakra mutató link (legyen az direkt vagy torrent) azonnali kitiltást von maga után. (Warez tevékenységnek minősül minden olyan cselekedet, ami hamis játékkal való játszást segít - cd-kulcsok, crack-ek, letöltési/torrent linkek, módszerek adása és kérése is!)

hispan[/mod]

Sziasztok! Hátha valaki erre jár....attol megkérdezném,hogy a 1.5.8 -as patch-hez van e crack? Köszönöm!

nincs crack semelyik patch-ez sem , szépen berakod a meghajtóba a játék eredeti lemezét és jáccol , ha elkopik akkor írsz a cdproject-nek akik meghatározott időn belül kicserélik .

jim67":39ox3ri1 mondta:
nincs crack semelyik patch-ez sem , szépen berakod a meghajtóba a játék eredeti lemezét és jáccol , ha elkopik akkor írsz a cdproject-nek akik meghatározott időn belül kicserélik .

Tényleg kicserélik a karcos cd-t?Az enyém már igencsak az.

az enyem meg nem karcos mert amikor beraktam a gepbe, kise vettem amig vegignem vittem, azota meg dobozba dekkol. egyebkent ha karcos is lenne nem hiszem h itten kicserelnek egy magyar valtozatra :D :D

szvsz a magyar változattal nem veszítenél sokat, mert szerintem elég tré lett a szinron. dehát ízlések és pofonok,..

uzsox: ilyent hogy kérdezhetsz egy rajongói oldalon? A szabályzatot javaslom elolvasni, elég érdekes olvasmány! ;)

KönigsTiger":grlrjxyh mondta:
az enyem meg nem karcos mert amikor beraktam a gepbe, kise vettem amig vegignem vittem, azota meg dobozba dekkol. egyebkent ha karcos is lenne nem hiszem h itten kicserelnek egy magyar valtozatra :D :D

szépen nyisd csak ki a kézikönyvet a 23 oldalon és olvasd el a garancia feltételei nél a 3. pontot :D :D

Vissza
Top Alul