Patch 1.5.08

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
patch1.5.08-christmas.jpg

sajna még várni kell 1 keveset az új patchre de karácsony környékén biztos megkapjuk

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky may certainly not the most active titles of the past few weeks include, but is it if it after the developers' GSC Game World 'is still no title for a long time's archive.
As we in collaboration with GSC Game World has recently experienced, appears namely the next version of the patch with the name'1 .5.08 'already against Christmas, a fixed date or exact changelog there is to date not yet. We will inform you of course, once the patch has reached the daylight.

Sziasztok!
Ket kerdesem lenne 1.most az 1.5.08-as patchnel jarunk eleg ezt felraknom vagy vissza menoleg az elsovel kell kezdeni 1.5.01 -tol 1.5.08-ig?
2.Nekem angolul van meg a jatek de legalabb a szovegeket szeretnem magyarositani ha van otletetek segitsetek.(A jatek eredetiben van meg)

mar megbocsass de van mar 1.5.08as peccs?? mert szerintem nincs szoval most egyenlore 1.5.07nel tartunk. nekem megvan mindegyik pecs ezert vmien osztonnel fogva en sorba rakom feloket amikor ujrarakom a jatekot de van aki csak a legutolsot rakja fel.
magyaritas hozza pedig nem igazan ebbe a topikba valo

[mod]Nincs dupla hozzászólás! A szabályzatot el kéne olvasni. - hispan [/mod]

A magyarositasrol melyik topikban erdeklodhehetek?

Koszi a segitseget! De melyik volt az elso patch?1.5.01?

Olvastam, hogy lehet írni a GSC fórumába, hogy mit kéne javítani. Én nem tudok angolul, úgyhogy ha valaki arra jár pls írja bele ezeket is:

- A zombiknál is legyen kötszer, életcsomag
- Yantarban a tudós, a mobillaborba (nem jut eszembe a neve) is vegyen fegyvereket
- Javítsák Erdész hibáját, mert ott a lehetőség, hogy fejlesztés, de az öreg mégsem fejleszt semmit
- Vörös Erdőbe is tegyenek kereskedőt, és fejlesztőt*
- Javítsák a Fosztogató HQn lévő kísérő hibáját, mert ha megkérdezed, hogy hova tud elvinni, azt válaszolja, hogy "Egyenlőre sehova"
- Javítsák a "halhatatlan kopogószellemek" hibáját Vörös Erdőben, a bányában
- Optimalizálják a játékot
- Növeljék a játék stabilitását
- Javítsák a gyorsmentések betöltésénél jelentkező crasht

*Kereskedő alatt fegyverkereskedőt értek, szerintem pont ideális hely lenne neki a bánya, persze csak miután már a Szolgálatosok elfoglalták. Fejlesztőnek meg ott van Erdész, ha megcsinálják teljes értékűre

Egyenlőre ennyi, ezeket úgy írom, hogy még nem jártam Limanszkban, Agropromot még nem kutattam át igazán

A fosztogató kisérő ha a Raktárépületben vagy és nincs uralmotok alatt a Bolhapiac, akkor nemtud elvinni sehova, mert nincs más pozicíójuk. :roll:

ADIKING":wwrokxur mondta:
Olvastam, hogy lehet írni a GSC fórumába, hogy mit kéne javítani. Én nem tudok angolul, úgyhogy ha valaki arra jár pls írja bele ezeket is:

- A zombiknál is legyen kötszer, életcsomag
- Yantarban a tudós, a mobillaborba (nem jut eszembe a neve) is vegyen fegyvereket
- Javítsák Erdész hibáját, mert ott a lehetőség, hogy fejlesztés, de az öreg mégsem fejleszt semmit
- Vörös Erdőbe is tegyenek kereskedőt, és fejlesztőt*
- Javítsák a Fosztogató HQn lévő kísérő hibáját, mert ha megkérdezed, hogy hova tud elvinni, azt válaszolja, hogy "Egyenlőre sehova"
- Javítsák a "halhatatlan kopogószellemek" hibáját Vörös Erdőben, a bányában
- Optimalizálják a játékot
- Növeljék a játék stabilitását
- Javítsák a gyorsmentések betöltésénél jelentkező crasht

*Kereskedő alatt fegyverkereskedőt értek, szerintem pont ideális hely lenne neki a bánya, persze csak miután már a Szolgálatosok elfoglalták. Fejlesztőnek meg ott van Erdész, ha megcsinálják teljes értékűre

Egyenlőre ennyi, ezeket úgy írom, hogy még nem jártam Limanszkban, Agropromot még nem kutattam át igazán

olvasd el mind a 4 oldalt... mert amit ide írtál az kb semmi .

Hali egy linket csatolnál hogy hol lehet letölteni?

kicsit érdekes mert az oblivion lost-on nem volt kint... lehet megint a deep silver tette ki hamarabb .
change log

V1.5.08

Saved games

1.5.04 - 1.5.07 saved games will be compatible with patch 1.5.08.

Game changes

Added the possibility for admins to take screenshots of a player's screen (as an anti-wallhack-cheats measure) by console commands (make_screenshot, screenshot_all).

Fixed bug with banning the players.

Fixed bug with saving the rank and money amount of the player upon the round restart (if the player deliberately closed the game process in the task manager, and then reconnected).

Increased the stability of the network play.

feltettem állítólag az elejéb benne van az ati logo az nvidia helyett......, mellesleg elcseszett pár dolgot szingilben, inkább ne tegye fel senki :wink:

jim67":21jxl3bw mondta:
feltettem állítólag az elejéb benne van az ati logo az nvidia helyett......, mellesleg elcseszett pár dolgot szingilben, inkább ne tegye fel senki :wink:

Na akkor most feltetted vagy "állítólag"? (kicserélték az nvidia logót ati-ra :D)

Szerintem nem csesztek el semmit, eddig legalábbis nem találkoztam bugokkal, talán kicsit keményebb lett a harc. Az viszont nem probléma.

Vissza
Top Alul