Patch 1.5.07

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Patch 1.5.07

Patch v1.5.07 for S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky improving both the download and retail versions of the game..

Saved games
1.5.04 and 1.5.05 saved games will be compatible with patch 1.5.07.

Game changes
- Fixed an error when the wounded guide didn’t want to lead the player anywhere.
- Increased the number of items for sell for the trader at the flea market.
- Added the possibility to upgrade SVDm 2 at Freedom’s mechanic.
- Fixed game crash upon the attempt to speak with the wounded character.
- Fixed an error, which led to the blocking of the storyline quest completion at Yantar (the door to Sakharov’s bunker couldn’t be opened).
- Increased the amount of money of the bandits’ trader.
- Fixed the displacement of the military warehouses on the PDA map.
- Added the possibility to load the last saved game by pressing space bar after the player's death.

Render improvements
- Added DX10.1 support.
- Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance, native DX10.1 implementation for better quality).
- Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
- Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering for top video boards and high resolutions.
- Added high quality sunshafts acceleration for DX9 renderer.

Multiplayer:
- Fixed various game crashes of server and client sections.
- Added the detailed server’s statistics.
- Changed the saving of the server online-dump (dump is saved to online_dump.ltx).
- Added the changing of keyboard layout by pressing LCtrl +LShift.

Letöltés:
http://stalker.filefront.com/file/Clear_Sky_Patch;95427

tyűhe ezek nem lazsálnak a pöccsökel. Valaki próbálta már? Hogy fut?

egyébként ezt a "valaki próbálta-e... kérdést nem lehetne mellőzni LESZEDED feltszed és müszik.
egyébként a patch már kint volt a héten valamikor csak nem lett kitéve..... de úgylátom az itteni felhsználók 90% arra sem hajlandó hogy megnézzen 1 OFFICAL OLDALT vagy esetleg a FAN SITE-OT :cry:

Ne hari de kb 2 hete nem játszottam a gammával, és még itt sem jártam, mert nem volt rá időm, amikor meg lett volna, akkor gépem nem volt, szóval emiatt írtam ide. Én még az 1.5.06-ot se láttam dx10.1-be pedig az is érdekelne milyen a teljesítménye a játéknak ezalatt, 1.505-van fennt nálam, és nem kívánom patchelni míg végig nem viszem( mert hogy még erre sem volt időm az Agropromi pályán tartok jelenleg ), kívétel ha valamiért megéri, azt meg ugye meg kell érdeklődni valahol, hogy most érdemes e újrakezdeni, vagy se. Bocs hogy élek. lol2

DX10 vagy afelett csak Vista-n fog menni (legjobb tudomásom szerint) és csak olyan videokártyán, amelyik támogatja is ezt. Egyébként sokat nem veszthetsz, mert mentéskompatibilis visszafelé: felteszed és megy.

Az 1.5.0.4 -re rá lehet telepíteni az 1.5.0.7-et?
Lesz e gondom a régi mentésekkel?

nos legközelebb kicsit olvass visszább, 1.5.0.4-re NEM fogdod rátelepíteni 1.5.0.7-et hacsak előtte nem teszed fel az 1.5.0.5 és 1.5.0.6 patcheket .

lol2 Ez érdekes, mert nálam felment rá, és minden frankón működik, a mentések is!

az új patchek mindig tartalmazzák az előző frissítéseket is, tehát elégséges csak az utolsót feltenni. viszont új játék kezdése erősen javasolt...

Annyi kérdésem lenne hogy én karácsonyra megrendelem a Clear Sky collector editionst az 576-ból na ahhoz jók ezek a patchek mert azt tudom h van a steames patchek meg a boltos.

nos ha nem digital digital download-ot patch-et teszek fel akkor müxeni fog... szal world wide kell neked (a coll's editor helyett vegyél (kérj) inkább valami normális cuccoot mert csalódás lessz )

jöhetne már az új patch igaz a gsc fórumon nyitottak nekki 1 topic-ot azzal a kérdéssel hogy mit látnál szívesen az új patch-ben .

Vissza
Top Alul