Patch 1.5.05

köszi. ki is próbálom!
ja, telepítés után a mentések kompatibilisek vele? :?

[mod]Totál OFF - hispan[/mod]

Uraim!

Lenne egy kérdés, de gyorsban kéne a válasz...
Ezek az egyre újabb patch-ek javítanak-e, újítanak-e annyit a játékon, h érdemes legyen beruházni egy olyan CS-be, ami nem csak az 1.5.0.4-es patch-el megy... Ha értitek a kérdést... :D

[mod]Totál OFF - hispan[/mod]

Megvettem... 5000Ft-ért, a magyar szinkronost...
Apropó, magyar szinkron... Itt is lehet majd a telepítésnél választani, h angol legyen a beszéd, és magyar a felirat?
Mert még hétfőn jön postán...
Illetve látom, h van már 1.5.0.7 patch is... Azt érdemes feltenni?

Könyörgöm ha egyvalaki elkezdi sz@rrá offolni a topikot, akkor mindenki utánozza? Van új patch, tessék neki nyitni szobát! Ennyi.

Gatyámba csinálok menten rajtad... akármit írok, AKÁRHOVA, csak szivatsz vele... :P
Ja, az OFF-ról meg annyit, h privátban kérdeztem a véleményed erről a témában, csak annyira nem méltatsz, h válaszolj rá... Ha meg fórumban kérdezem, akkor idióta vagyok...

Könyörgöm olvasd el a téma címét meg a hozzászólásod tartalmát! Hát nem látod, hogy totál OFF??? Nem csak neked szóltam, másnak is. Priváttal meg hagyjál már, mert nem kaptam tőled erről semmit! Nem kell pattogni állandóan, türelemmel kell lenni és a megfelelő szobában is megszületnek a válaszok!

én csak szeretném hogy a Limanszki híd után kapott jutalmon kívül valami más jutalom is változik :?:

Vissza
Top Alul