Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
honnan jött a tüzoltóállomás :?: lol2 a pályák végulis anyira változatossak is lehetnének, hogy azt mminden hsz-ben masik palyatervet lehetne irni.
egy zsufolt kórházban ahol van sok civil, és ott jáccani vagy "capture the flag" vagy "free for all" jatekot ugy hogy nem szabad lelöni a civileket, aki lelö egyet az 30 mp-ig szünetel tehát nincs gránát.
nem tom nem multizok egyáltalán csak egy ötlet hogy ezt meg lehetne csinálni mert jónak tünt az ötlet, most képzeld el mindenki lövöldözik össze vissza miközben uralkodik a káosz, de mindenkinek megvan a maga munkája.100 civil meg 30 fegyveres,és megy a free for all, ugy hogy nem szabad civilt ölni. nekem jónak hangzik ha valaki megcsinálná, tuti hogy kipróbálnám
már miárt ne lehetne???
mer csak. mert érdekes. mert egy ötlet.
attól hogy van civil attól még az alapötlet stimmel mész és ölöd az ellent.
csak ez egy merőben új ötlet, ilyet még sehol semelyik játékban nem hallotam hogy multi player módban ilyen lenne. lol2
Hannibal King: azért 130 ember kiszolgálásához már kellene egy testes gép hogy ne laggoljon az egész, ráadásul a stalker multija ilyen téren nem a legerősebb játék... amúgy nem rossz ötlet .
köszi szépen Tibi, és neked is kössz a támogatás gtc376,
nem tudom miért kell ellenkeyni minden új ötlettel, ami soha nem fog megvalósulni, mert... de mind1 most jó kedvem van és nincs kedvem haragudni.
abban mi lenne jó ha lennének civilek is ? azon kívül hogy kivégeznétek őket semmi , de akkor már nem stalker lenne , hanem postal 2 :wink: (sajnos én a multival 10 percnél nem játszottam többet , ha van benne yantar factory akkor az a legjobb map )
abban mi lenne jó ha lennének civilek is ? azon kívül hogy kivégeznétek őket semmi , de akkor már nem stalker lenne , hanem postal 2 :wink: (sajnos én a multival 10 percnél nem játszottam többet , ha van benne yantar factory akkor az a legjobb map )