P.R.I.P.Y.A.T.A.N

miként értékled a modot?

• király!

Szavazat: 0 0.0%
  • nem rossz!

• hm.. nem túl jó de elmegy

• hulladék

• Összes szavazó
    0

Scarecrow

New Member
Csatlakozás
2009.09.12.
Üzenetek
4,939
Reakció pontszám
0
Hely
Karnyújtásnyira egy rekesz vodkától, vagy bármi ma
itt egy új kis mod a call of pripyathoz kicsit nehézkes volt letöltenem de szerintem megérte egy kis grafikai tunning, és egyéb finomságok

letöltés innen: http://stalker.filefront.com/file/PRIPYATAN;116299
van itt fen 1 pár kép, de nyomok én is miután néztem a modot élesben és hát azt kell mondjam fele annyira bugos mint a smarter és még élvezhetőbb is pl a szerszámok új helyre kerültek ezálltal nehezebb megtalálni őket!
és itt is vannak a képek, sajnos very low graffal tudom mutatni mert egyébként istentelenül szaggat a gépemen bocs érte de nem erőgépem van:
102943365-4.jpg

102943263-4.jpg

pontos is piszkosul, de kérem hogy úgy szavazzon az ember hogy kipróbálta ne a képek alapján döntsön, én csak nmerégen próbáltam ki lehet elég sok új dolgot tartalmaz még az a tény hogy van benne olyan fegyver is ami ramirez kedvence: Cheytac
ami itt is nagyon ütős, mind árban mind erőre.

Az eleje nagyon nehéz. Am az új cuccokat találni kell rejtekhelyen küldetésekért kapjuk vagy vásárolni kell?

A kezdő pisztoly meg nagyon kemény

Ez nagyon sz@r ahányszor meglőnek vagy lőnek bugtrappol.

Nekem is bugzik,ha bármi módon sérülök. Nagyon szemét ez a bug! Meg egyébként is annyira bugos, hogy az újra belépéssel több idő megy el,mint a játékkal. Crow: hogyhogy csak azt a gamedata mappát kell betenni, amit elsőnek látsz?

Nálam így működik remélem nálatok is menni fog a dolog:
1Alap gamedata a módból majd
2Options mappábol:
Additional_textures
Minimap_ON
Arcade_Aiming
3Language mappábol:
ENG
4majd a magyarítás kivéve belőle a
gamedata > configs > ui > ui_custom_msgs.xml fájlt

Nekem sem bugzik!De én máshogy csináltam :D

Valaki játsszik az A.R.M.S.-szal?

Update: próbáltam visszaállítani az eredeti súlylimitet, de hiába állítom át a max_item_mass-t az actor.ltx-ben, marad 30kg. Valaki tud segíteni? Amúgy nagyon jó mod. Nem is bugos, mint az előző verziók.

Én próbáltam felrakni de nem sikerült mert az xray leált ha meglötek:?

Valaki tudna segiteni a pripyatan gold telepitésében?

A tuning készletek nem találom, se az elsö, se a második pályán.

feltettem a pripyatan arms-t. Csak mesterben lehet játszani?
Próbáltam állitani de nem változik semmi a nehézségen.

Tudnátok segiteni ? nem találom yanovon a szerszámokat?merre vannak?kösz? :? :? :?

A szerszám készletek területileg ugyan ott vannak mint az eredeti játékban csak más épületben kell keresni. Yanovban az eggyik a vasuti kocsiban, középpen az ajtónál, lennt a lépcsőn. A másik pedig ott ahol az eredeti játékban is (nem tudom a hely nevét) az udvaron vannak garázsok, az eggyik tetején megtalálod a szerszám készletet.

kösz!!!! Csak mesterbe lehet játszani?? :?

Nem találom pripyatba a szerszémokat ha valaki tudna segiteni az jó lenne!!!!! Köszi!!!!

Vissza
Top Alul