P.E.A.C.E.R. mod (?)

akkor minek a kés meg a pisztoly? :D (már bocs tényleg nem akarok kötekedni)

"inkább a Legenda vagyok című filmhez kéne hasonlót csinálni..."

Igen ez nagyon jó, pl. valamelyik laborban kezdhenénk tudósként, kutatnánk az ellenszer után...
megvan az egész story, csak át kell tenni a stalker világába

Üdv Mindenkinek!

Nem vagyok teljesen biztos benne-lévén angol tudásom eléggé hiányos-,de a filefront stalkerrel foglalkozó oldalain találtam egy olyan módot a tegnapi nap folyamán,ami hasonlít ahhoz,amit itt peacer modnak hívtok.A lényege az,hogy a zóna gond nélkül bejárható,az anomáliák nem jelentenek veszélyt,a mutánsok és az npc-k nem támadnak.
Valami olyasmit írt az ismertetője ennek a modnak,hogy ez a fféle hippi mod,másra nem is nagyon jó,csak arra,hogy olyan helyekre is eljuthass abszolút kezdőként,ahol az első percben szitává lőnének,lásd stancia 1,2,stb....
Most megyek és megkeresem,majd megadom a nevét!

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnna!Itten is van"mán"Az a neve,hogy:

S.T.A.L.K.E.R. S.A.F.E. mod

version: beta
created by: fishy_joe

features:

new main menu
safer zone
no anomaly damage
mutants dont attack
no NPCs
no missions
im sid :P
get equipment from me at start (you can do this forever)

ha valakit érdekelne.......

A travellert összeraktam az OL moddal, s Mester fokozaton egész jó kerekedett ki belőle. A magamfajta RPG-s játékosnak, aki FPS-ben nagyon gyenge, s a hangulat miatt játszik, szerintem nem rossz. Amúgy az ötletet köszönöm, hiába vettem meg, enélkül nem használnám a progit. Párszor úgy is sikerült elhaláloznom, hogy aktív támadás áldozatául nem eshetem. Szóval így nagyon ajánlom, kicsit Silent Hill. S az ötletet mégegyszer köszönöm.

Jó ötlet, de azért valami villanógránát/ altatólövedék/ XREP (sörétes kaliberű sokkolólőszer)/ hasonló eszközt lehetne bele rakni.

]helo!
inkább a Legenda vagyok című filmhez kéne hasonlót csinálni. 1dül vagy
lenne 1 házad pl. a BAR az elején csak 1 kispiszolyod lenne meg a kés neked kéne beszerezni a fegyverket, kalyát, stb...
Este előjönnénk a zombik meg minden más talán 1 blowout is leheten
a cél pedig lehetne h el kell hagynod a várost és kocsi alkatrészeket kell összeszedned a laborokból aztán vaagy ahogy a filmben is van az ellenszert akarod összeállítani a hozzávalókat a laborkból tudnáűd összeszedni meg iesmi nézzétek meg afilmet hátha jön még valami jó ötlet!

bab01-nek : ez nagyon jó ötlet, én is az ilyen játékokat preferálom a legjobban, már csak meg kéne valósítani
Ui.: nem tom h kell idézni egy másik hozzászólásból.[/quote]

Vissza
Top Alul