P.E.A.C.E.R. mod (?)

Gaspod

New Member
Csatlakozás
2007.07.09.
Üzenetek
5
Reakció pontszám
0
Múltkorjában látogatóban voltunk drága Nagyikámnál :o
Valahogy szóba kerültek a számítógépes játékok, és persze megkaptam
hogy igen mert mindig csak az öldöklés+ a gyilkolászás :roll:
meg hogy miért nem lehet olyan játékot kitalálni ahol nem ez megy...

Szegény nagyikámat magamban kapásból lehülyéztem :P aztán...
aztán otthon jóbban belegondoltam és rájöttem hogy nem is akkora hülyeség!

:idea: Kipróbáltam :idea:

- Lényeg hogy úgy eljutni a csernobili reaktorig (vagy akármeddig..)
hogy :!: SENKIT NEM SZABAD MEGÖLNÖD :!:
(se embereket, se mutánsokat, se állatokat!)

- Ebből persze nyilvánvalóan következik hogy jónéhány küldetést nem
vállalhatsz el !

(egyetlen kivételt tettem: a Laborban az Agyperzselőt muszáj kinyírni,mert
különben nem enged ki :shock: Viszont pont itt nem volt semmi utána
anélkül kijutni hogy a rád támadó katonákból + pszeudoóriásokból egyet sem bánthatsz!! )

Szóval nekem nagyon tecccccet a dolog; egészen új stratégiákat kellett
alkalmazni. :P

Persze lehet hogy ez csak az én perverzióm, úgyhogy szivesen veszem a
véleményeket !

Addig is Holly Stalker a Béketeremtő újabb erőszakmentes küldetésre indul :D

őőő. Gaspod ezt nem töröltette ki Tibi? Minek nyitod meg mégegyszer??
egyébként nehéz lenne igy végigjátszani ugyanakkor teljesen értelmetlen is ha engem kérdezel. Egy lövöldözős játék amiben nem lhet ölni???? ez már a Stalker Zóna nélkül szintet súrolja...

de érted vannak olyan emberek akik nem szeretik a fegyverrropogást meg a vért AKKOR MI A FENÉNEK JÁCCANAK ILYEN JÁTÉKOKKAL JÁCCANAK a passiánsz vagy valami barbi fashion játékkal egyébként szerintem is hülyeség mert van olyan hely ahol muszály ölni különben mi halunk meg.... szóval ha valaki akar ilyen mod-ot akkor gránát+kiskés mindenképpenlegyen benne (mondjuk végiglehet tolni 1 csepp vér nélkül is de ahhoz csít kell...)

Inkább történethű modnak nevezném, jó ötlet, régebben beszéltünk róla. Drasztikusan le kéne csökkenteni az ellenfelek számát, az erejüket viszont meg kéne növeli. Jó ötlet :)

esetelg 1 ellenvélt mondjuk törpöt kéne berakni a játékosnak na úgy lehet hoyg működne(de sajnos nem lehet megcsinálni:()

pYura":2qo9l7yu mondta:
Inkább történethű modnak nevezném, jó ötlet, régebben beszéltünk róla. Drasztikusan le kéne csökkenteni az ellenfelek számát, az erejüket viszont meg kéne növeli. Jó ötlet :)
jó addig oké is hogy drasztikusan kevesbb ellefnél a maradék meg ügyesebb erősebb ezt méltányolom is de azért nem kell egy lövés nélkül végig vinni :D
pYura, a jó ötlet amit leírtél vagy amit kinéztél ebből? :D
és megvan a TRUE ENDINGEM!!!! :D (sokáig játszottam de lett 316 scrrenshotom is)

jim67":2bbjh23s mondta:
de érted vannak olyan emberek akik nem szeretik a fegyverrropogást meg a vért AKKOR MI A FENÉNEK JÁCCANAK ILYEN JÁTÉKOKKAL JÁCCANAK a passiánsz vagy valami barbi fashion játékkal egyébként szerintem is hülyeség mert van olyan hely ahol muszály ölni különben mi halunk meg.... szóval ha valaki akar ilyen mod-ot akkor gránát+kiskés mindenképpenlegyen benne (mondjuk végiglehet tolni 1 csepp vér nélkül is de ahhoz csít kell...)

OK, értem senkinek nem tetszika dolog.. :cry:
Különben nem arról van szó hogy nem szeretek öldökölni :twisted:
Paralell nyomatom a rendes fegyveres singleplayer-t is , és ott aztán
szórom az áldást :evil:
Csak egy ötlet volt, kipróbáltam , nekem tetszett( hasonlónak tűnt
igy ölés nélkül mint a Thief :D ) de ezexerint egyedül vagyok vele

Gatyamatyinak meg üzenem hogy a Tibi nem kitörölte, csak szólt hogy
rossz helyre írtam.

Ja, igen és ajánlom mindenkinek figyelmébe az eredeti Stalker-könyvet
(" A.és B. Sztrugackij : Piknik az árokparton")

jim67":249gyabb mondta:

OK, értem senkinek nem tetszika dolog.. :cry:
Különben nem arról van szó hogy nem szeretek öldökölni :twisted:
Paralell nyomatom a rendes fegyveres singleplayer-t is , és ott aztán
szórom az áldást :evil:
Csak egy ötlet volt, kipróbáltam , nekem tetszett( hasonlónak tűnt
igy ölés nélkül mint a Thief :D ) de ezexerint egyedül vagyok vele

Gatyamatyinak meg üzenem hogy a Tibi nem kitörölte, csak szólt hogy
rossz helyre írtam.

Ja, igen és ajánlom mindenkinek figyelmébe az eredeti Stalker-könyvet
(" A.és B. Sztrugackij : Piknik az árokparton")

akkor jó, nyugi cask kérdeztem :)
Egyébként valóban érdekes lehet csak mivel a játkot nem (teljesen) erre tervezték ezért aztán lehetetlen egy dolog. De ha valki ölés nélkül legnehezebben végigtolja sütök pitét...

Gatyamatyi":2t2zn7yv mondta:
pYura":2t2zn7yv mondta:
jó addig oké is hogy drasztikusan kevesbb ellefnél a maradék meg ügyesebb erősebb ezt méltányolom is de azért nem kell egy lövés nélkül végig vinni :D
pYura, a jó ötlet amit leírtél vagy amit kinéztél ebből? :D
és megvan a TRUE ENDINGEM!!!! :D (sokáig játszottam de lett 316 scrrenshotom is)

Grat a befejezéshez :wink: ha a többi érdekel feltettem youtube-ra.

Igazából nem is mod kéne, hanem egy olyan STALKER, amiben sokkal (!) több a bejárható terület és kevés az ellenfél. Folytatásban kiváncsi vagyok mit kapunk. Nem értem miért kell minden FPS-nek hentelésbe átmennie.

köszönöm, most hogy végigjátszottam már azt csodáom aki megkapta a false befejezéseket a true engindre viszonlag könnyű rűjönni. (kicsi SPOILER** először csak dekodorostul kivántam egyet. ha az a neve akkor a blind-ot kaptam az jobban tetszett :twisted: "I want this all to disappear." hááát midnen eltűnt :D)SPOILER vége... ruler-t megnézem majd többit magamtól elérem. remélem :D

ezt úgy lehetne abszolválni, ha kivennénk a fegyvereket a játékból, és az összes frakciót is! teljesen elhagyatott lenne az egész játék, viszont teleraknánk zombikkal, burerekkel, patkányokkal, chimerakkal, izlomokkal, meg maradnának a mutánsok amik alapból is vannak

tehát egy nyomasztó játék lenne, teljesen magadra lennél utalva, rejtenénk el pár cuccot, amit meg kéne találni, és legalább lenne cél... hú ez tetszik :D

EDIT: persze a kés maradhatna, meg esetleg 1 kis pisztoly, 20-30tölténnyel, és be kéne osztani, meg mittomén pályánként 1-2 helyen lenne ilyen minimál 10-20töltény... ezzel izgalmas lenne. időjárás sötétebb lenne, ködös komor táj... stb

Ha gondoljátok besegítek ebbe, miután kész a priboi story... aztán lesz egy emilyen is... nos?

akkor inkább szépen ülj vissza a dolgozóasztalhoz és csiálj egy csapat orientált modot! :D leheten hogy szinte mindenkit kiveszünk sokkal több szönjry és borusabb idojárás(amit irtál) és egy caspattal bevonultok a zónába. Néha találkoztok más stalkerekkel de cask ti vagytok egymásnak és ugy kell védeni mindenkit mintha te lennél. MInden egyes elvesztett ember közelebb sodor a véghez... Fegyverből töltényből túlélésre kell játszani tartalékolni a legutolsó töltényig. Egy-két heylen trader. (sid maradhat) annak kell a kb. 10x-es árú artifactokat vinni amiket találtok. JEE vissza jön a régi fíling :).

nos nem lenne nehéz 1 kis csapattal indulni, mivel annyi a lényege, hogy útvonalat kell adni az npc-knek, ez is afféle coop lenne, de ez az egyszerűbb, mivel nem téged követnének, hanem mittomén megadjuk, hogy előbb garbage, utánaagroporom utána akárhova, és akkor szépen végigmennek... te meg követed őket :D másképp sajna nem lehet coopot mer nem rakták bele azt a részt a játékba... :F

és nem lehet valami kövesd ezt vagy azt(jelen esetben minket) dolog? egyébként megkockáztatom igy talán jobb is lehet mert akkor megadhatjuk, hogy este érnénk el egy bizonyos helyet és akkor maradjanak éjszakára vagy ha lemész a traderhez akkor megadhatjuk hogy várjanak 5 percet és ha hamarbb végzel cask olyan mintha őrködnének szóval végülis igy is meglhet nem lenne könnyű meló de ha megtanulnám akkor tudnék benne segíteni. Egyébként mit szóénál ha több olyan mod lenne ahol mások vagyunk, és a Priboi Story lenne az első része a STALKER Chorincles MOD-nak.(most biztos szivrohamot kaptál, ennyi munka???! :D)

lehet róla szó... már elképzeltem valamelyik nap a köv sztorilájn modot. ami annyi, hogy yantárba kezdesz, mer lezuhan a repcsi... és vissza kell menni előbb kordonba, mert ott van az eligazítás, viszont ez nem ilyen jajjdeszép kék az ég stb lenne, hanem tényleg borús komor vidék, csak a zóna... más nem áll jól neki :)

az eligazítás után pedig mittomén lenne valami cél... lehetnénk akár monolithosak is, és a death trucknál indulnánk, bármi lehetne... sok variáció van, csak kell 1 kis idő mire átírja az ember.

helo!
inkább a Legenda vagyok című filmhez kéne hasonlót csinálni. 1dül vagy
lenne 1 házad pl. a BAR az elején csak 1 kispiszolyod lenne meg a kés neked kéne beszerezni a fegyverket, kalyát, stb...
Este előjönnénk a zombik meg minden más talán 1 blowout is leheten
a cél pedig lehetne h el kell hagynod a várost és kocsi alkatrészeket kell összeszedned a laborokból aztán vaagy ahogy a filmben is van az ellenszert akarod összeállítani a hozzávalókat a laborkból tudnáűd összeszedni meg iesmi nézzétek meg afilmet hátha jön még valami jó ötlet!

hát akkor mégse oan peace mod. de nem lenne kötelező ölni

Vissza
Top Alul