[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Főnix: A radióaktív sugárzás következtében mutálódott madarakat főnixnek nevezzük. 2-3 méter magasra megnőhetnek, szárnyaik 4 méteresek is lehetnek. Hússal táplálkoznak, kedvenc eledelük a húsik, vaddisznók (vagy mik), de láttak már olyat is, hogy egy vérszopót ejtett el.
Előfordulási helye:
Pripyat ( Egyesek szerint Zatonban is él egy Főnix, Noé hajójának a tetején, ezzel is magyarázható a fészek, de ez az információ még nincs megerősítve.)
Pripyatban magas panelházak tetején fészkel, éjjel aktív állat.
Csőrük hegyes, könnyen széttépheti az áldozatot. Nem válogat, STALKEReket is megeszik, ha nincs más választása.

Raptor: A mutáns gyík genetikailág átalakult fajtája. 3-4 méter magas, karmai hegyesek, fogai vastagok, és hegyesek. Zöldes-barnás színű mutáns. Egyes feltételezések szerint humanoid élőlény, mivel STALKEReket támadott már meg úgy, hogy nehézkesen a SEGGÍSTÉG szót mondogatta. A gyanutlan STALKER odament, majd a Raptor megölte.
Előfordulása: Mocsaras, lápos, nagyfűvel borított, területek. Sosincs egyedül, nevének egyik oka az is, hogy csoportosan jár.
Zatonban, és Jupiter környékén megtalálható faj, Pripyatban csak a külső területeken fordul elő.
Sajnálatosan a Szkadovszk nádas, füves területen fekszik, ezért gyakran megesik, hogy a tapasztalatlan, újonnan a területre lépő STALKERek a Raptorok eledelévé válnak.
Egyes emberek szerint, a Kőfejtőnél se Sza.rka őlte meg az embert, hanem csak otthagyta egyedül. Halálának oka: Raptor támadás

KFC Panírozott Sültcsirkét nem akarsz?

Inkább legyenek benne Medveféleségek...

ja az sem ártana, am KFC jöhet, köszönöm 'kedves' kérdésed

Csak amit írtál, nagyon fantasy.

Az ott élő állatokból kell kiindulni.
Azok mutálódtak.

Lehetnek mutáns varjak is, elég brutális lenne, ha rajban megtámadnak.
Gyíkszerűség inkább ne.

Medvéket viszont hiányolom, meg COP-ból a varacskosokat.
Farkasok se ártanának...

jaja, a varjas ötleted jó ,meg a medvés is kemény lenne,

A Főnix az jöhet, egész jó, eltudom képzelni, a raptor-t, már nem annyira, nem egészen ebben a formában, de, óriás gyíkokkal, szívesen találkoznék.

Én valahogy nem találkoznék óriás gyíkokkal, de trófeának jó lesz a fogsora...

Szerintem eddigi mutánsok + medve,izlom,civil zombi,macsek...eddig ennyi jutott eszembe.De persze minden mutáns SOKKAL JOBBAN KIDOLGOZVA.Nem csak külsőleg.Viselkedés,támadás,"A life" és minden tulajdonságuk.Hogy úgy érezze az ember:Igen, akár a valóság.Ne legyenek olyan segg hülyék, hogyha egy lépcsőre lépek, akkor teljesen megzavarodnak.

Olyat mondjuk lehetne szkriptelni, hogy snorkok vagy vérszívók csapnak le a játékosra egy csapdaszerű területen (mondjuk egy szűkebb völgyben). De azt gondolom, hogy valamilyen mutálódott madáron kívül nem igazán kellene bele új szörny. Esetleg a zombi stalkereket lehetne módosítani, hogy ne mindegyiknek legyen fegyvere és azok sötét zeg-zugos helyeken rejtőzködjenek.

Én örülnék annak is, ha a pseudogiantok méretét jelentősen megnövelnék, ezzel szemben viszont lecsökkentenék a sebességüket. Elbírnának akár több rakétatalálatot is (természetesen valami hiperértékes trófeát dobnának), de éppen hogy ott lehetne hagyni őket, ha belehúzunk (hogy eleinte ne kényszerüljünk harcra egy szál makarovval).
A raptor sem rossz ötlet, persze én nem egészen így képzelem el. A törpéket pl. egy az egyben kivenném, és ezekkel a nyálkás, két lábon járó, három kezű lényekkel helyettesíteném, akik gyorsak mint a villám :D
Szép lenne, ha egy épületben való éjjeli botorkálás közben lassan felhördülne a "seggísség" szó, aztán halk léptek sebes neszét hallanánk :D

Igen, Clocwork, lehetne ilyen tápláléklánc is, hogy mondjuk a snork megeszi a zombit, meg ilyenek.

Legyen benne medvedisznóember. :D Nah jó, igazából nem erre gondoltam, hanem olyan zombikra
mint pl amilyen a sziklák szemében voltak(nem tudom látta -e vki a filmet). :| Csapdákat helyeznének ki, stalker beföttest gyártanának , hagyományos Pripjaty kertvárosi életet élnének meg a szokásos garázdálkodás a panelházakban esetleg csatornákban 8) .Érdekes lenne ha küldetés közben csak úgy el-el tünögetnének a csapattagok. :D

Mikor ezt az egészet elolvastam, amit írtál nekem 1 Troll jutott eszembe

Vissza
Top Alul