[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Amúgy egyetértek Morzsival, jó lenne, hogyha kevesebb lenne a kaja a zónában, és drágább, és meg lehetne enni bizonyos mutánsokat.De persze meg kéne sütni, az is poén lenne, hogyha sokáig kjint vagy, akkor elkezdenél fázni, és oda kéne menni a tűzhöz.

Meg kellene kakilni, pisilni, és pl rosszabb lenne a közérzeted, ha sokáig visszatartod, és ugye nem tolhatod le akárhol a gatyádat mert elkaphat egy mutáns és GAME OVER.

Necromorph szerű lények nem férnének bele a játékba?
Azért jutott eszembe, mert mostanában elég sok akad az utamba.
A második részben.

ja akkor jöhetnek a wow-ból az orkok meg a varázslók lol2

kiscsillag":17k0yrdj mondta:
Amúgy egyetértek Morzsival, jó lenne, hogyha kevesebb lenne a kaja a zónában, és drágább, és meg lehetne enni bizonyos mutánsokat.De persze meg kéne sütni, az is poén lenne, hogyha sokáig kjint vagy, akkor elkezdenél fázni, és oda kéne menni a tűzhöz.

Persze, a Zónában olyan királyság lenne megenni a mutánsokat, utána meg megdögleni sugárfertőzésben....

kiscsillag":1ljgantq mondta:
A mutáns evés picit fallout os lenne,elég az hogy "Husi"-t főznek az NPC-k

láttam valahol anno egy concept art-ot.. szerintem stalkerhoz tartozott.. egy kb 2.5-3 méter magas szörny, teljesen izmos, a kezei helyén másfél méteres csápok.. kicsit hasnolított a bloodsucker-re, de annál erősebb testalkatú. és nagyobb volt... egy x laborba szerintem simán bármikor elférne valami ilyesmi... :D

A kígyók jutottak az eszembe, azokat is tehetnének a játékba. Az bármilyen környezetben előfordulhat szerintem.
Nem óriáskígyókra gondolok, hanem kisebb csörgő, kobra, minek elég sörétessel, egyszer oda durrantani, de érdekes lenne, pl amikor egy romosabb épületbe vagy, akkor egy lemez, vagy szekrény mögül, kiugrik rád.
A marása, lehetne pl radioaktív, a méregtől, elhomályosodna a látásod, és a COP ban már voltak felcserek, lehetne nagyobb szerepük, pl csak azok tudnák gyógyítani a marást, náluk lenne antibiotikum, vagy ha túl késő mész, akkor bekomázol tőle, egy-két napra, bár annak akkor van értelme, ha interaktívabb lenne a játék, és a kimaradt napoknak következményi lennének.

Vissza
Top Alul