[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Rain Ghost: nem fognak válaszra sem méltatni :(

stalkeres wc papírt esetleg valaki D: ?

Medve-disznó-ember volt már?

amúgy macinak örülnék meg farkasoknak ( sprektumon láttam ,hogy a zónában az állatvillág fénykorát éli főleg a szar-vasok)

Y3ti":rtmz3cby mondta:
Nah igen medvék...hajjajj.

Amúgy erről a tervezett lényről beszéltek:
tark1big.jpg

Igen arról csak én nem találtam ilyen nagy felbontásban róla képet.

Köszönjük Dr. Watson, a mutáns ló valóban egy lóra hasonlít, ugyan, ki gondolná?

Én mindig is hiányoltam azt, hogy a mutánsok gyorsabbak legyenek nálunk. Engem gyakran zavart, hogy ha nem bírok el valamivel, simán elszaladhatok, és az illető 20 méter után lemond rólam. Kivétel talán a kiméra.

Nekem igazából a mutáns vértengerimalacok hiányoznak. Kicsit olyanok mint a hörcsögök, de egészen mások.

A vizes részeken-ha lesznek,nem tudom-szóval ezeken a tereprészeken lehetne a vizenyőben, a mocsárban mindenféle "harapós és túlméretezett hal",némi nemű rákszerű élőlény,amikre viszont lehetne vadászgatni,s meg is lehetne őket eszegetni,ha más nem akadna.

ötlet : Nos eszembe jutott még 2 lény ami borzolhatná a kedélyeket és a jónépet. Vagyis inkább leírom a lényeket.
1, A fejtõl kezdem. Gázmaszk szerû valami van a fején. Csak a szája az szinte fültõl fülig ér. Egy hatalmas szájszerv. Tûhegyes fogakkal telerakva. A gázmaszk lencséi kitörve, és belül fekete szemek helyezkednek el. A hátából nagyobb csont kinövések vannak, ezért is görnyedve jár. A kezei megnyúltak és éles karmos csontos végtaggá módosultak. Felsõ ruházat sima fekete kapucnis valami. Nem kifejezetten L4D-és Hunter.... neem ez valami egészen más. A nadrág terepszínû, és bakancs van rajta. Hatalmasat képes ugrani.

2, Az inkább egy nagyobb növény. Szép nagy vörös szirom levelei vannak, ám ha közel merészkedik valami vagy valaki akkor erõs savat köp az áldozatára.Majd azokat elemészti. Mert az a baj hogy "növény állat" nincs a játékban.

Fiúk (lányok), olvasom, amiket írtatok, és fogom a fejem... hogy kerülne egy polip a zónába? Jetit nem akartok? Vagy a lokneszi szörnyet? :-/

igen én is úgy vagyok , hogy röhögök a sok "ötleten" szerencsére , az elvadultabbak biztos nem fognak megvalósulni.... ja egyébként akkor szeretnék witch-et meg tankot a l4d2-ből fogatlan

Vissza
Top Alul