[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
lpmaskmancick":3ds73tau mondta:
Szerintem kutyámajom meg medvedisznósnork kéne. :D
Ez a paci egész jónak tűnik, ha tényleg meg lehetne lovagolni, meg befogni, akkor nagyon király lenne, nem kéne annyit gyalogolni. Mint pl. ahogy Noé a COP-ban egy mutánskutyát tartott házi kedvencnek. :D

A Dokinak a ShoC-ban már sokkal előbb volt megszelidített pszeudokutyája, úgyhogy erről ennyit...

A Tark kimaradt a játékból, akárcsak a mutáns macska (a hangját lehet hallani és kitömve is látható), a szintén kimaradt Izlom is megjelenhetne végre (és nem csak fanmodokban.).

A mutáns medve az első olyan ötlet ami nekem is tetszik, mondom szerintem ragaszkodjunk a helyi faunához!

Milyen bulldog mutáns? A CS elején a pszeudo kutya pont ugyanúgy néz ki.

? Szerintem Yetinek van igaza. A doki kutyája nem tűnik valami mutáns ebnek azon kívül, hogy elég csúnya. De a pseudo kutyák pofája kisebb, látszik a szemük és hosszabb szőrük van. És persze nem bírják abba hagyni a vicsorítást a doki kutyájának pedig a szemére szájára rálóg a bőr. De az igaz, hogy ugyan olyan kutya van a CS elején is ami a húst zabálja de amik a játékban ellened vannak azok nem olyanok.

Ha valamiben igazatok van az az hogy tényleg máshogy néz ki a videókban lévő és az ingame lény, de attól még T.É.N.Y. hogy pszeudokutya...

Valahogy úgy! :D Láttad a videóban is mikor aggódik a Doki Strelokért, megkérdi a dögöt hogy nem éhes-e. :D

Ugye ugye...de elég volt ebbõl a témából kanyarodjunk vissza az elõzõ vonalhoz. :D

Nah akkor felmerült a medve...hmm..elég brutkó dolgok születhetnek belõle...sõt...mi van ha nem változik rajta semmi.

Csak megérzi a sugárzást és az anomáliákat. Így lehetne távcsővel hesszelni a mackót merre megy így biztonságos útvonalat kialakítani. Viszont ahogy a valóságban is ha kiszúr és elkezd sprintelni feléd akkor az a kör bukta mert lesprintel. És nagyon ellenálló lenne a lövésekkel szemben. Lehetne nagyobb a szőre a hátán és a pofáján. Inkább olyan ezüstös -kékes- fekete. Megizmosodott test, megnyúlt állkapocs, megnőtt fogak és karmok. De a tappancsa már nem olyan mint eredetileg hanem sokkal inkább megnyújt ujjak. Amivel jó nagy pofont tud adni esetleg meg is fogni és elhajítani.

Az a bajom medvével, hogy nem tudom elképzelni, neki a környezetett, hogy hol, miben élne, kint a réteken, már ott vannak a kutyafajták, amik támadnak.
A csatornákban a patkányok, és egy-két kontrolér, meg vérszopó, is található SOC
Bár az utóbbiak, szeretik az elhagyott épületeket, tehát romok közelében is megtalálhatóak.
A zsonglőrök, meg raktárak, eldugott helyek, laborok.
Az anomáliák közelében meg itt-ott mocsarakban szintén előfordulnak, az ormányosok.
Az a bajom, hogy minden foglalt már, a medvének nem tudom, melyik közegbe lehetne helyet szorítani, hogy új legyen érdekes, és félelmet keltsen.
Valahogy nem tudom elképzelni, a réten szaladgálva a kutyák közt, és úgy támadna rád, vagy akár külön.

Én eltudom képzelni a medvét de csak a vörös erdőben máshol nem igazán :D. De lehetne pók is (remélem h még nem volt mert nem láttam )vagy mutáns borz XD :D

Ha egy kicsit továbbgondoljuk The Ras leírását, akkor nekem egy vérfarkasnak a képe jelenik meg.
Kreálhatunk köré egy jó kis küldetést; the story is....
meg kellene keresnünk Ghost hulláját, vagy a cuccait valamilyen utalás kapcsán, és pont ránk tör az éjszaka...sebezhetetlen lenne, menekülés meg miegyebek.....
Új küldetés: mérgezd meg, vagy pusztítsd el valahogy a vérfarkast. Pl. lehetne mérget keverni artifactokból. meg kell találni a receptet stb...

Czöndörzoli: A vérfarkas, na az LoL! És a mérget meg meg kéne itatni egy öngyilkos Stalkerrel, akit megetetünk a vérfarkassal és megdöglik :D

Egy vérpistike :D kockás ingben,rövidnadrágban,szemüvegesen ontaná a golyókat! :D

Kéne bele egy elmegyógyintézetes rész , ahol egy Olga nevű kislány mutáns garázdálkodik!!!:)
de am megcsinálhatnánk páran ezt az egészet.ti megmondjátok a leírást stb én megrajzolom azt vhogy eljuttatom a GSC nek.
2 rajtam van a világ 1. STALKER TETOVÁLÁSA!!!

[mod]Na ezét jár a warn - Domesz[/mod]

Szerk
de am megcsinálhatnánk páran ezt az egészet.ti megmondjátok a leírást stb én megrajzolom azt vhogy eljuttatom a GSC nek.

de lehetne egy temetős rész is ahol megtámadnak a varjak.
az elmegyógyon meg tolókocsis humanoid mutánsok meg ilyen morbid lények

vagy a múltkor filóztam még egy ilyesmin.
Pripyat! adott
az iskolánál a fűben sok sulis lány és fiú hulla.
ahogy mész a suliba hallod hogy vmi mozog.
de nem látod mert ahogy az egérrel forogsz mindig csak mögötted kúsznak.
és egyszer csak ott áll a képedben és ugrik rád. olyan left 4 dead es boszorka szerű lény és aztán jön a többi gyerek.
lehetne csak annyi a nevük hogy HORDA és csak 1x felhasználni a játék során.

Rain Ghost jó tanács szerkeszd össze a hszeket :D.

A végén már nem Stalker lesz hanem Fear :D. De a gyerekeknek kéne vmi irányító is akkor legyen ő Alma :D.

Vissza
Top Alul