[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Szerintem lehetne kb 190 CM es dög Ragadozó álkapcsa lenne 2 foga lenről kiálna és leérne a melkasáig és szürke bőrle lenne aminek fémes csillogása van és elektromos anomáliákba lenne és ezekben tereportálgatva támadna.

Esetleg 1 olyan lény ami Kinézetre 1 irányító de sokkal erősebb és rendelkezik a törpék képeségeivel

Pl:elkezd elaltatni téged és akkor nekedvagdos közbe dolgokat.

de olyasmi is lehetne ami egészen kicsi és belemegy a hullákba amik aztán felkelnek újra és újra
ha nincs hulla akko meg karmol
ez se lenne rossz :))

Szerintem, lehetne esetleg mutálódott ménes, amik falkában támadnak, mint a kutyák. Vagy elhagyott épületkomplexumoknál ragadozó madarak (nem a varjak, amik csak békésen röpködnek).
A támadó növények meg dzsungel szvsz már túl szürreális. Állat esetén sokkal inkább elképzelhető, hogy a sugárzás hatására mutálódott.

arachanocs":3krxi33h mondta:
de olyasmi is lehetne ami egészen kicsi és belemegy a hullákba amik aztán felkelnek újra és újra
ha nincs hulla akko meg karmol
ez se lenne rossz :))
Nekem tetszik az ötlet.

Mondjuk a "nyücü ami belemászik a hullába és utána mozog" elég zombis jellege van. Arról nem is beszélve hogy végül is a snork-ot is valamilyen parazita hozta létre.

Részemrõl úgy vagyok vele hogy minél humanoidabb egy lény annál félelmetesebb. Talán ezért rettegek annyira a vérszopótól.

Ami még tetszene az egy nyálkás amorf élõlény. Elõfordulhatna régi csatornákban , a föld alatti laborokban.

Én szeretnék valami gigantikusabb lényeket, látni, ha nem is csordába, legalább 1-2 őt, valami nagyobb összecsapáshoz afféle főellenségnek vagy hasonló, amivel megkel küzdeni, pl mint a cop-ba a Chimera, csak nagyobbat, elefánt méretűt, vagy még nagyobbat.
Valami jó kis gigantikus szörnyet akarok.

Meg ügye, az eddigi mutánsoknak, a többsége is, egy elszabadult kísérleteknek az eredménye.
Így ezzel az erővel, hogy kiálljak a polip mellet :D , lehet akár olyan is, meg bármiféle élőlény, akármivel kísérletezhettek, az ottani tudósok, ami elszabadulhatott, és ez idáig nem találkoztunk velük, mert más helyszíneken portyáznak, vagy még nem igazán mutatkoztak meg, rejtőzködve élnek, és nem voltak még stalkerek akik túlélték volna a találkozást, és beszélt vólna róluk :D

Hmm...ha kísérlet el tudnék még képzelni egy iszony nagy hernyót amit azért találtak ki hogy a rádióaktív anyagot felfalja. Ha meg ölöd meg sugározik minden körötte.

Egy növény ami kívülről normálisnak látszik de ha belemész akkor beléd fecskendez valamiféle anyagot ami influenza szerű tüneteket produkál és ha nem sikerül időben beadni az ellenszert akkor az emberből belülről 10-15 centis tüskék fognak kijönni (SÜN! :D)

Az a baj a növényekkel, hogy vagy feltűnőnek kell lennie, hogy ne lépten nyomon lépjünk bele vagy nagyon nagyon ritkának. Talán egyszer ellehetne sütni.

Lenne rá gyógyszer.
Vagy csak vérzést okozna,akkor a már meglévő vérzéscsillapítóval lehetne orvosolni :D

A tábortűz mellett a többi stalkerrel. És ha behívod őket javul a hírneved. :D

Az tuti. Levadásszák a tesók akik kiakadtak azon, hogy az utolsó spanglit robbantotta fel valami gyökér dutys.

Vissza
Top Alul