[Ötletek] Új mutánsok

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

idelye lenne már kicsit megbővíteni a mutáns listát nem?
lenne pár ötletem hozzá.

[mod]Kicsit átfogalmaztam a címet - Tibi[/mod]

Bezony, nem lenne utolsó dolog.Akkor a topiknak az az értelme, hogy írjuk le az új mutánsokat, amiket kitaláltunk? :)

Mindig csak az állatvilág mutálódik. A növények miért nem? Lehetne hatalmas emberevő húsevő növény vagy fa,melynek a gyökerei foglyul ejtenek,stb.

Igaz,igaz de én látványosabbra gondoltam mint pld. a légycsapó vagy valami hasonló...

Egy légycsapó, ami stalkereket eszik :D nem rosz :D
Egy hasonlót, én is megnéznék,
Új helyszín, dzsungel :D

Egy speckó anomália aki odaképzeltet veled egy lesérült haverodat és amikor adnál neki 1 elsősegély csomagot akkor szétszakít az anomália :D

vagy egy földalatti anomália, amire ha rámész, elsüllyedsz és csak detektorral lehet észlelni
:)

Az ilyesmit mocsárnak hívják :D de ez se rossz.
Az elsősegély csomagos is jó, de ne anomália legyen, hanem inkább egy mutáns, ami így csalja magához a zsákmányt.
Vannak, ilyen álatok, mint az egyik halfaj is, olyan a hátúszója, mintha kukacok lennének, és így csalja oda a kisebb halakat, amiket aztán megeszik. Vagy egy kígyófaj, menynek olyan a farka vége, mint egy féreg, és szintén a rátámadókat eszi, a vadászból lesz a zsákmány :P Lehetne valami nagyobb, lény, aminek egy része olyan mint pl egy integető stalker, ami hív :D vagy hasonló, odamész, megnézni, segíteni, és megesz :D
Meg annyiféle, állattal találkozunk, mutáns egerek, kutyák, malacok, és különböző ember mutációk, (vérszívók, ormányosok, stb)
Egy csótány mutációra lennék kíváncsi :D
Óriási, emberméretű, emberszerű csótányok, intelligenciával, felfegyverkezve.
A zóna mellet, vagy ellen harcolva azok is vagy valami :D
Bár ez már elég meredek lenne.

Igen ez már elég meredek. De akkor már ne integető stalker legyen hanem atrifactnak tűnő képződmény amit simán csak a bőrpigmentjei elszínezésével hoz létre. Olyasmi állat mint a polip csak szárazföldön is ugyan olyan jól közlekedik és fel tudja venni a környezete színét megtévesztésig. Így nappal terepszínű és pl egy halott stalker testét mozgatja. Éjszaka pedig világító képződményként villog ami biztosan odavonzza a stalkereket. Hosszú karjai méterekre szerteágazhatnak a növényzetbe megbújva így mire a stalkerek odaérnek, már rég a szörny karjain belül vannak. :D

Polip meg légycsapó... Arra nem is gondoltok hogy próbáltak olyan mutánsokat teremteni a készítők amik az OTT ÉLŐ organizmusokból alakultak ki?! Welcome to the Zone és nem Welcome to the Jungle...

Na igen, ez jogos, de feltételezem, nagyobb volt az állatvilág, meg növényvilág, van miből kombinálni, és lehetnek merészebb elképzelések.
Nem kel hogy legyen ott légycsapó, csak kialakulhatott egy hasonló húsevő növény, a zóna káros hatásának köszönhetően, egy ártatlan virágból mondjuk, lett egy félelmetes ragadozó.
Ez nem olyan merész.
A dzsungel rész is megvalósítható, szintén emiatt, hogy elburjánzót nagyon a természet, a rádióaktivitástól, lehetnek ismeretlen tényezők, melyek, efélekép hatottak a növényvilágra. Én örülnék egy olyan pályaszakasznak, ami ilyen dzsungelszerű lenne, és a növények közt lennének támadófajták.

Most lusta vagyok válaszolni, annyit csak hogy minek dzsungel neked mikor ott a Red Forest...

Hát,mikor először jártam a Vörös-erdőben (Clear Sky),majd be..artam,annyira félelmetes volt.
A kinézetével,a hangjaival,nagyon ott van!

Nekem tekergődző indák, vad növények, jobban tetszenének. De csak azt mondom, nekem mi jönne be.

Ugyan már mindenki lefikázza a polipom? Egy kísérlet balul elsült következménye és mikor Strelok elsőként elérte a zóna közepét és kiváltotta a kisugárzást a lényt őrző vákum csapda egyszerűen kipurcant. A lény elszabadult és kint mutálódott és alkalmazkodott. Ennyi. De ha rakok rá egy gázálarcot már jó vagy mi? :D Itt elvileg annak lett hely csinálva, hogy az ötleteinket leírhassuk. Nem azért, hogy úgy csináljunk mintha rajtunk múlna mi lesz az új stalkerben. Mi van ha egy ötlet teljes egészében nem "jó" de van benne jó ötlet. Én csak aniyt mondok ne legyünk annyira földhez "stalkerhez" ragadtak. Legyünk nyitottak az új ötletekre különben be is lehetne zárni ezt a topicot. DE azt persze aláírom és egyetértek, hogy a stalkert ne változtassuk FGar Cry-á de azért ötletek, ötletek. Ezért vagyunk itt.

Vissza
Top Alul