Hogy őszintén szóljak....Ámen az előttem szólónak. Teljesen egyetértek Enigma!
Bár nem éltem még akkor de akkoriban legalább mindenkiben volt egy kis tisztesség és rend is volt még. Na meg MUNKAHELYEK!
Ma meg? Tanult, tisztességes emberként az érettségimmel kitörölhetem a......nos ezt nem részletezem. De tudjátok mire gondolok.
Ezt a mai Ukrán-Orosz helyzetet meg csak annyiban tudom leírni: Ekkora baromságot!
Az ukránok amilyen csórók szerencsétlenek, kétségbeesésükben már boldogan csatlakoznának az EU-hoz de nem veszik észre az igazságot, pedig csak elég lenne átpillantaniuk, ide a mi "kertünkbe".
Amíg nem volt EU, addig az ország is úgy ahogy megvolt. Amióta meg Eu tagok vagyunk, azóta kőkemény csóróság, az árak az egekben, a forint meg úgy romlik mint a "farhát".
"A birka magyar meg csak tűrjön". Ahogy azt a fejesek mondanák. A sok megtéveszthető birka engedelmesen bólogat, az értelmesebbje meg kénytelen halkan szitkozódva magába roskadni.
És komolyan az Ukránok (akik még nálunk is szegényebbek.) erre vágynak? Hogy még jobban lehúzzák őket? A mézes madzagot követve nem veszik észre a valóságot annyira megrészegítette őket az EU-hoz való csatlakozás lehetősége.
Oroszország meg érdekes módon miért tud megélni olyan jól hogy szinte soha semmi panaszt nem hallani felőlük? Valahogy ott soha nem hallani olyat hogy itt szűnt meg egy gyár, ott zárt be egy munkahely, ennyi meg ennyi munkanélküli?
Jó most azért nem dicsőítem az egekig őket, mert nekik is lehetnek mocskos kis titkaik, de attól még ez tény.
Előre elnézést kérek ha valami sértőt vagy eget verő ökörséget mondtam.