Operation Flashpoint

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

[mod]Ha témát nyitunk, akkor:

- nem kiabálunk. CAPS OFF
- leírjuk, mi ez a játék, mikor és ki adta ki, oldalakat linkelünk (hivatalost meg egyebeket)

hispan[/mod]

volt hozzá valami Csernobilos mod is , asszem operation resistance vagy valami ilyesmi , valaki nem tudná azt linkelni ?

nah most akkor én ugy nézem ennek 2 része van és a masodikhoz van egy olyan mod hogy Chechnya War Mod. nem lehet hogy osszekeverted a 2őt?

én mellesleg erre a mod-ra gondoltam talán a neve valami red resistance lehet

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9YVnU_sbGTo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9YVnU_sbGTo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ha jól értesültem,akkor ezt a gamát egy katonai kiképzőprogramként akarták kifejleszteni.Nekem a teljes verzió megvan,legjobban a polgári ellenállásos rész,a Resistance (expansion pack) jött be,bár már az elején láttam,hogy nem sok esélyem lenne,ha valóságban is megtörténne.Isten őrizz....

Igazából ez eleve játéknak készült, csak annyira jól sikerült, hogy az ausztrál és az amerikai haderők kisebb módosításokkal kiképzőprogramot készítettek az alkotókkal Virtual BattleSpace (VBS) néven. Ezután erre feküdtek rá nagyon a fejlesztők, és meg kell mondanom őszintén, néhány képet elnézegetve sajnáltam hogy nem vagyok a fegyveres erők tagja :( sokmindent hiányoltam a Flashpointból és később az Armed Assaultból amit a VBS-hez meg lehetett kapni.

Most készül mindkettőből a második rész (ArmA 2 és VBS2), és elnézve a VBS2 trailereket egyre inkább úgy érzem inkább adnák ki az utóbbit a nagyközönségnek...

Egyébként a gyermekem ehhez is letöltögetett különböző mod-packokat,s ha jól emlékszem ,volt olyan átírat,amiben pld. a finn hadsereg tagjaként kellett bizonyos feladatokat végrehajtani,de olyannal is találkoztam-amit aztán a fiam fel is rakott a saját gépére-amiben zombivá vált bácsik ,nénik özönölték el a területet,s azokat kellett hentelni.
Ami nagyon tetszett benne,a bejárható terület nagysága volt,ami nem,az a játék(?) fullreálisan kimódolt jellege,az "egy lövés=temetés" effektus.Bár ,ugye ez utóbbi nem is véletlenül volt beleépítve.

Sziasztok én még tavaly vettem meg a játékot és szerintem megérte mert egy klasszikus és egy rakat mod van hozzá.De a legjobb a Chernobyl mod.
Ha érdekel titeket megmutatom honnan lehet a mod-ot letölteni.

érdekel ,de pár képet is szeretnénk :D

Honnan kell modot letölteni? Ahogy Tiger barátunk mondaná: GIYF! :D

Vissza
Top Alul