Old Good Stalker Mod

plusz 500 mega bár már gondolom rég lejött

nekem egy cirill betűt se adott a játékhoz érdekes módon. Telepítéskor pedig ne jelöljetek be semmit mert telerakja felesleges dolgokkal a hudot pl.
Amúgy hajrá mert nagyon jó mod :D

Az előbb tettem fel újra, mindig kifagyott, mikor lejátszotta a halott bányász felvételét. Korábban is fagyott, eddig Agropromba se sikerült eljutnom.

Nekem a telepítője is tiszta orosz nem tudni mit kell ki vagy bejelölni...Csak nyomom a tovább gombot.

Felraktam, csinálom, időnként fagy de egyelőre megy most csináltam meg a Freedomos részt.

Ha valakinek sikerüült angolosítani és megosztaná azt megköszönném.

Kijött az 1.7 (sajnos végső?) verzió. Nem lett sokkal nagyobb a mérete és ránézésre nincs sok különbség a kettő között. Majd ha otthon leszek kipróbálom és beszámolok az újításokról. Mindenesetre már az előző verzió is nagyon ígértes volt, mondhatni kötelező darab (pl. nehezebb lett a játék de nem értelmetlenül, a mocsár 5x annyi ideig tart, van vagy 6 féle CSs páncél amiket megvenni és fejleszteni is lehet + vagy 4-5 féle sima stalker gönc is :D + tudósok és tudósruha. Remélem utóbbit lehet majd fejleszteni mert 1.6ban nem lehetett.)

ez a legfrissebb, az 1.7 hét és nem is írtam róla, pedig érdekes, tudom ajánlani, bár elég röhejes mikor háromszor pofánlövöd sörétessel a banditavezért és nem hal meg de tényleg jó mod sokat dob szerintem a a játékon

Köszi mindenféle képp kifogom próbálni most complet mód van fent de nem vagyok nagyon elájulva tőle.

A mod nektek is néhol orosz nyelvű ? Mert nekem néhol az meg nem teljesen írja ki a dolgokat

Na gondoltam adok egy esélyt a mod-nak. Nem lenne rossz, csak CIRIL az egész.... A régebbi verziókat nem tudtam leszedni csak az 1.7-et. Öszekókányoltam a Mavrick féle angol cuccal, de nem lett angol.

Ez a ciril betűs dolog másnak is így van vagy csak nekem?

Tudtok nekem olyan mod összeállítást ami feltuningolja szépre és realisztikusra a fegyvereket. A fegyvereknél az zavar, hogy tükörképek. a hüvelykivető balra állnak.

Tibibá, nekem maradt a régi, telepítéskor viszont minden pontot üresen hagytam (bár szerintem nem ehhez van köze)

Tibibá!

Én ezt raktam fel (angol nyelvű) és működik: http://www.gamefront.com/files/13844958/ogsm_clear_sky_english_rar

Bug vagy nem bug?

Kordonban a stalker technikusnál mikor javíttatni akarom a CS1 páncélt, SPAS fegyvert vagy a Korat akkor egy kis ablakot dob ki, hogy st_repair_disability (amit le tudok okézni és nem dob ki a játékból vagy ilyesmi). Ez bug lenne, vagy arra akar figyelmeztetni, hogy nem tudom javíttatni nála ezeket a cuccokat (ami furcsa lenne hiszen pont neki kell két olyan pendrive amivel a söréteseket lehet fejleszteni)?

Közben végigvittem. A végén én ki is tudtam nyírni Strelok-ot. Csak mikor lement az utolsó videó és visszatett a pályára (NPP) már nem tudtam kimenni mert buggal kidobott. Meguntam és letöröltem. Amúgy ajánlom másoknak is. Sokat dob a játékon, csak hát na. Sok olyan cucc van aminek a leírása ciril betűvel vagy sehogy nem jelenik meg. Amúgy egész jó.
Másik bug az volt mikor javíttatni akartam az erdésszel.
Volt még egy az agropromp-i stalker kereskedőnél. Na nála ha egyedi cuccot rendeltem mindig egy kis zöld bogarat szállított le. Ilyet ni:
bug.PNG

Amúgy nekem a legfrissebb modhoz volt szerencsém, már meg nem mondom milyen patchel.
A pendrivok a rejtekhelyekben lapultak ha jól emlékszem. Volt amit kaptál egyből és volt amit meg kellett venned. Egy idő után már nem bajlódtam vele.

Én azt bírtam még, hogy kaptunk jó pár mellékküldetést, persze csak ilyen lődd le, hozd vissza szintűeket de legalább kaptunk. Pl. a kordonnál a stalkerek vezetője elég sok mutánsírtó küldetést ad és igencsak jól fizet meg szidorovicstól is lehet kérni. A legújjabb verzióval még nem vittem végig már nem tom miért. De van egy sejtésem, hogy a tudós ruhákat nem lehet fejleszteni :( (még relikviatartó sincs rajtuk)

Élménybeszámoló:

Alap játékban velem sohasem fordult elő olyan, hogy anélkül, hogy bármelyik frakció (jelen esetben Szolgálat) tagja lettem volna, sikerült megvetni a lábát az ellenséges frakció területén. Szolgálat elfoglalta az egyik bejáratot a Sötét Völgyben (ami közelebb van a disznófarmhoz - a Szemétdomb felől) kb. 4 emberrel. Az első Szabadságos támadás során hárman meghaltak és egyetlen Szolgálatos (exoskeletonban - tuningolt Abakannal - gránátvető, távcső) maradt - aki végül visszaverte a Szabadság támadását. Ezt követően még 4 támadást hárított el egyedül megölve kb. 12-13 Szabadságos katonát (pedig kapott pár gránáttalálatot is). Én szépen lekövettem ezeket a rohamokat és minden roham után elsősegély csomagot és kötszert adtam a Szolgálatosnak. Végül ráuntam és ott hagytam. Persze később elvérzett, de nem kis teljesítményt produkált emberünk. :) Biztosan posztomusz előléptették. :D

400!

Valaki tudna adni egy linket a modról? Csak mert amit találtam róla, vírusos, ami pedig az első kommentben van az a link már "nem él". köszi

Vissza
Top Alul