Old Good Stalker Mod

Ti ezzel végig tudtátok vinni a játékot? Az utolsó pályán nem rak föl oda a járatokra hanem a földön kezdesz. Egy ideig még van rálátás sztrelokra egy kilátóból, meg a végén is rálátsz de az nem elég...

Később: most meg valami bug jött, Sztrelok lezuhant és ott is maradt a helyén, el nem mozdult volna miközben kinyírom :))
Az intro után folytathatjuk a játékot, de jön egy csomó szörny amiket nem lesz könnyű kinyírni ;)

Sztrugackij
Én meguntam ott a szórakozást, inkább visszatöltöttem a Limanszk híd körüli mentésemet, és nekiálltam frakciózni.

Hy all! Nekem olyan problémám van a mod-al, hogy mikor a vöröserdőbe bemegyünk a szolgálatosokkal a barlangba, ahol fosztogatók vannak, ott kilép a játék és ezt irja ki:
http://imagerz.com/QENCWEtvAwIDU1JOFAVR
ez miért van?? válaszotokat előre is köszi!!

mert bug hiba van de ez a cs-nél alap h kijön még ha csak multizol akkor is kidob bug crash miatt pattog1 fogatlan de ez előfordul nem kell aggódni emiatt vissza töltöd és utána már jó szokott lenni :D

Hát az a baj, hogy én akárhányszor töltöm vissza mindig kidob. :S Mondjuk van olyan mentésem ami korábbi, deazt nem próbáltam még visszatölteni, de ott meg fényévekre vagyok attól, amit nem tölt vissza.

Milyen verzió van fent 1.5.04-gyes ?? mert akkor írta nekem is ki jó sokszor azt ajánlom h tedd fel az össze patchet 1.5.05-1.5.10-ig de a mentésed az rossz mert nem mentett el mindent de ez az 1.5.04-gyessel fordult nekem elő. De ahogy KönigsTiger mondaná ha már eljutottál egyszer odáig akkor mégegyszer elfogsz jutni.

Huu. Azt nem tudom, hogy pontosan melyik patch van fent. De most a vöröserdőbe vagyok és mostmár ki se tudok menni, mert folyton kidobál azzal az üzenettel. Egy patch-et tettem fel csak, de hogy az pontosan melyik azt nem tudom. És ha ujratelepitem a játékot és az összes patch-et felteszem, akkor ugyanugy működik majd ez a mod?? Mert am nagyon jó mod sztem(Y):D

hát igen de ha letörlöd a akkor a modot vagyis a gamedata-t vágd ki és tedd félre a mentéseket is mentsd ki majd rakd újra és patcheld fel 1.5.05-1.0.10-ig majd rakd vissza a modot és a mentéseket és akkor már jó lesz de a mentés amit akarsz használni az nem sajnos ez van mert rosszul lett mentve vagyis a játék rosszul mentette el és nem mentett el mindent azért van ez nekem is volt ilyen már írtam az egyik topicban :D

Volt nektek oylan ennél a modnál, hogy csomó artifact "nem akart előbújni" jelzi a képernyőn, de akármit csinálsz, rejtve marad? Különös tekintettel Agropom észeki részénél, ahol 4 artifactból 1-et sikerült csak összeszednem mindkét alkalommal. De igaz az a vörös erdőben a tisztásnál arra a gyönyörű helyre ahol a szemet még meg tudod szerezni de a másikat már nem. Kezd idegesíteni hogy csomó artifactbók kimaradok és arra gondoltam, hogy ez akár a mod bugja is lehet.

elmented a pályát és újból vetöltöd előjön. bug

Lapozz 1 oldalt vissza. :!:
Senki sem tud visszaolvasni? Az elmúlt 3 percben ez már a 2. szoba. lol2

Igazán nincs mit :D működnie kell mert én is innen szedtem le anno és működött. Az más, hogy bug miatt nem tudtam végigvinni mert Agroprom undergroundbe nem engedett le de ez csak nállam lépett fel.

Semmit nem ér ha visszatöltök. Ezredszerre is ugyanoylan rossz, nagyritkán volt, hogy ha a játékot ujraindítottam bejött egy artifakt, de ennyit nicns türelmem szórakozni értük. Elég idegesítő. Újrakezdem majd megint sima játékkal, felrakom a 11-es patcht aztán hátha jó lesz mert így kissé idegesítő.

NA FELRAKTAM ÉS MOST MIT CSINÁLJAK?? igen viszaolvastam csak nem nagyon értettem

ui: nekem nem müködik mi lehet most?? sött nekem átváltott angol nyelvre is de nincs semmi új

Onnan tudod, hogy tényleg fölrakta-e, hogy a jobb alsó sarokban kiírja, vagy betöltésnél a háttérre is oda van írva + játék közben a zöld csík.
Én különben most elkezdtem nélküle és így azok a relikviák amiket régebben nem tudtam fölszedni, most rögtön előjöttek :)
De amúgy csak ajánlani tudom a modot, főleg pl azoknak akik imádják a bloodsuckereket, minden helyszínen van belőlük pár, a mocsárban is rögtön vagy 3. Meg csomó helyen zombik.

Zoli, nekem ezt a modot csak úgy sikerült normálisan fölraknom, hogy előtte fölraktam a hozzá való 4-5 patcht ami a mod oldalán vannak fönnt. Ajánlom neked is!

oké

edit: 1

ami az oldalon van azt mind le kell tölteni??

[mod]"don't be an ass francis " , dupla hozzászólást kéretik mellőzni [/mod]

Úgy bizony! legalábbis nekem csak úgy működött.

észerevttem még valamit. msot az alapjátékban nem találom a billentyűzet leosztásánál a kameranézeteket, eből arra következtetek, hogy azok az OGSM miatt voltak, tehát:
az OGSM-ben az alapnézeten kívül még kapunk kettőt, egyikben hátulról látjuk magunkat, és viszonylag normálisan tudunk közlekedni, csak célozni lehetetlen, a hamaradik nézetben meg meg tudjuk magunkat nézni szépen körbe
nekem ez most így alapverzióval kicsit hiányzik : (

Vissza
Top Alul