OGSE

OGSE-ben vannak módosított binárisok is (azt hiszem az xrGame.dll meg az xrCore.dll) nem tudom mit módosítottak és hogy függ össze a bugokkal nem néztem utána de olyan volt nálam is hogy 1.0006-os patch-al nem tudtam állítható zoommal rendelkező fegyverekkel lőni. De fogalmam sincs mennyire befolyásolja a működését a tört játék, javaslom vedd meg, lehet hogy dobozos verzióban már nem kapható de steam-en fent van http://store.steampowered.com/app/4500/ kb 2000ft, én még dobozosan vettem 1500-ért de szerintem ennyit is megér.
Próbáld meg 1.0005-ös patchel és telepítsd újra a modot.

SOS nincs fent a file a Gamefronton :-( Nem tud vki esetleg egy másik letöltési linket?

Fun: Eddig még nem tapastaltam ilyet ebben a modban... Egy fosztogatót fekvőbetegre martak a patkányok. Adtam neki elsősegélycsomagot, majd felugrott egy párbeszédpanel amelynek a végén 1000 rubel ellenében azt ajánlotta, hogy segítségemért cserében 2 napig nem támadnak rám a fosztogatók (semlegesek lettek). Ennek eredményeként szabadon ki-be járkálhatok a bázisukon. :D

Ez miért lehetséges? Bizonyos napszakban ilyen homályossá válik jónéhány elem a játékban. Statikus megvilágításban játszom.

ss_dutch_05-03-14_16-59-19__l03_agroprom__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SZiasztok!Talán nem a megfelelő topikba írok, de gondoltam itt még bepróbálkozok, mert a többi már mind halott...Szóval..A SOC 1.0006-os verzió + OL 2010 moddal játszom.Az a mániám hogy szeretem megváltoztatni a játék paramétereit, főleg ami a fegyvereket illeti.Realisztikus játékélmény párti vagyok.Azonban sokszor nem tudom véghez vinni amit szeretnék, pl amikor fegyver módosításokat rakok a játékba.Ezek általában nem csak kinézetet hanem egyéb paramétereket is változtatnak.Ezek akasztják ki első sorban a játékot.A másik dolog, hogy ha nem egy meglévő fegyvert akarok módosítani, hanem egy teljesen új fegyvert rakok a játékba, akkor az egész egyszerűen nem jelenik meg...Amit még sosem próbáltam, de szeretném, csak nem tudom hogy kell, az az, hogy megszabni az egyes NPC-k felszerelését, milyen fegyvereik lehetnek, stb.Hogy tudnám ezeket véghez vinni?

Hát mondjuk Oblivion Lostba mehetett volna... Látom lelkes modder vagy, így gondolom tudod/valamennyire ismered az ltx-ek és script file-ok átirogatását a gamedata mappában (ez kell azokhoz, amiket leírtál). Nos, én nem vagyok ebben valami profi.. Új fegyverek berakásáról, meg NPC loadout átírásról (ambiciózus!), esetleg valamely angol modder fórumon utána tudsz nézni/kérdezni, meg lehet tanulmányozni a fegyvermodokat (ARSENAL) meg ilyesmiket. Ha optimista vagy felkeresheted dezodor Nagymestert (kevés a szabadideje...) - ő a hazai modolás egyik nagyörege, ha ráér biztos segít - esetleg a a csapatukat dez0wave team.

Vissza
Top Alul