OGSE

A doboz egy félreeső teremben lesz.

Az a sárga pötty egy stalker. Ott találod, ahol a lángokat "szülő" poltergeist kinyírod. Az egyik eldőlt "ketrecben" van. Tudsz vele beszélni. Mutánssá akarták alakítani, de félre sikerült a folyamat és benne ragadt a ketrecben.

Ma délután beadta egy Duty-s hulla a Yantarban található Gauss-t. :) Mondjuk egyet jelez az Agyperzselő közelében is.

azt hiszem rosszul mondtam, sry ott épp nincs mentésem fejből mondom :) ha megvan a lángszórós fószer + pszeudó böszme jószág + az alap helyen akkor szerintem már csak a közvetlen bejáratnál lévő hullánál van (bemész x18-ba és nem az ajtón mész tovább hanem elfordulsz jobbra és a szekrényeknél lesz) a másik hely pedig az első szint tűzgolyós termében lévő hullánál (ahol van egy rakás doboz meg a cikázó tűzgolyó) az életjel pedig a legalsó szintről jön, ahol a legutolsó doksi van, az eldőlt tartályok környékén nézz szét ;)

szerk: mire bepötyögtem Dutch megelőzőtt sry :oops:

Nem probléma... Köszönöm srácok! :)
Amugy nézelődtem ott is, de én nem láttam ott embert... vagy csak nem elég alaposan néztem át... Ahogyan a polcokat sem, mert ott nem találtam dokumentumot.. ha arra gondolunk ahol van egy monolith ruha, és egy gránátvetővel ellátott AK 74...

Az egyik dokumentum az első szinten van, abban a szobában ahol a lángcsóva szaladgál (még mielőtt kinyitnád az első kóddal rendelkező ajtót). A másik dokumentum pedig a második szinten van. Az egyik hosszú folyosón elindulval egy nagyobb terembe kell menni, ahol lépcső vezet le és ott lesz egy kék láda (abban megtalálod).

Valaki tudja, hogyan kaparinthatom meg ennek a stash-nek a tartalmát?
ss_menyhart_attila_06-11-12_17-18-58__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sehogy sem találom az utat oda, kerítésekkel van körbevéve.

Trükkös :) Van az a küldetés CS-ben ahol meg kell védeni Yantar-ban a stalkereket amíg megjavítják a hűtőberendezést, és azt a feladatot kapod hogy menj fel a kis hangár tetejére és fedezd őket. No ugyan ide kell felmenni, lesz egy vastag cső ami az X16 lejárat feletti épület fele vezet, azon kell végigmenni de vigyázz mert félúton lesz egy Burnt Fuzz anomália, szépen leeszi rólad a kardigánt :) Menj rajta végig a többit nem lövöm le ;) Kifele menet még trükkösebb, nem akarom lelőni azt se de a lényeg hogy egy lyukas betonfalban keresd a megoldást :)

Na meg van az összes :)
Köszi a segítséget még egyszer, továbbá beszéltem is a Dead stalker nevezetű fószerrel, sok mindent nem értettem belőle csak hogy controller, és wrong körübelül... de azért elég kemény, hogy tulajdon képpen én semmit nem láttam belőle, se kéz, se láb, se fej... olyan mintha egy fekete ruha össze lenne gyűrve és bedobva abba az "inkubátERbe" :))

SPS Vityaz ruhából lehet valahol venni vagy találni? Egyet sikerült csak találnom egy stash-ben a Vörös Erdőben. Az összes többi az SKAT-9-es gyengébb tulajdonságokkal.
Befejeztem a főküldetést és most indulok Agropromba találkozni a Szolgálatosokkal. Olvastam korábban, hogy az aknákon csak ebben a ruhában meg robbanás elleni képződményekkel lehet átjutni csak azt nem szeretném, hogy annyira rottyra menjen a ruha, hogy ne lehessen megjavítani. Ezért kérdem. :)

Nem próbáltam még de szvsz nem csak abban lehet túlélni, a lényeg hogy legyen mellzsebben egy raklap capricorn horn ;) Próbálj meg lemenni valamilyen exo-ban amit ha már nem kell eldobhatsz, vidd magaddal a Vityazt is aztán ha leamortizálódott az exo cseréld le, vagy vigyél magaddal egy szerszámos ládát meg Skatot hogy útközben megjavítsd, de ezek elég nehezek lesznek, javaslom kocsival menj, a csomiban elfér a váltás ruha :) vityazt eddig én sem láttam tradernél, valószínű hogy csak az az egy van belőle.

Köszi a választ! :) Közben Agropromot megjártam egy SKAT-9-es öltözékben. Azt tudja esetleg valaki, hogy hol találom azt a "mániákus" stalkert akinek a kését az X18-ban találhatjuk (mert ő tudja a kódot az ajtóhoz)? Sidorowich mondta, hogy a Kordon területén pihent az ipse, de nem leltem meg.

A Dark Valley-be vezető út és a vasúti töltés között a pálya szélén van egy kis táborhely, arra fele keresgéld bár csak egyszer csináltam azt a küldetést szóval lehet hogy mindig random helyen van.

Tudom, hogy többen is írták már probléma gyanánt, de felteszem a kérdést sikerült már valakinek találkozni a tudósokkal a Bárban, miután leadtuk az összes cuccot a csaposnak? Ha igen mennyi napba tellett?

Hát nem tudom...
A történet egy Megadeath nevű mod lefordított és módosított változatából származik, átfutottam a forrását de nem találtam még olyan dialogot sem ami arra utalna hogy ennek lenne folytatása, végig követtem a dialógusokat és ez a vége:
Code:
<phrase_id_6>
	<text>mgd_dia_barmen_tell_second_ph_6</text>
	<give_info>barmen_tell_third_hide</give_info>
	<action>megadeath_mod.give_items_megadeath</action>
</phrase>
<phrase_id_5>
	<text>mgd_dia_barmen_tell_second_ph_5</text>
</phrase>

Itt elveszi a doksikat, elköszön és vége és nincs tovább. Lehet hogy átsiklottam valami felett de nekem úgy tűnik ez ennyi...

Értem. Mondjuk már az is jó, hogy plusz küldetéseket pakoltak bele, de ennyi erővel a vírus meg is ölhette volna Strelok kománkat. Nem hiába ő a kiválasztott. :D Köszi a választ. :)

Van pár apróság ebben a modban ami nem tetszett ezért egy icipicit kókányolgattam rajta, bátorkodom megosztani hátha valakinek jól jön :)
https://dl.dropbox.com/s/w2fpzd1e7afb2g ... .9.7z?dl=1
  • a BTR most már oda lő ahova mutat a célkereszt, rpm csökkentve
  • minden gázálarc hud ugyan az, több látómezőt biztosít, nem tűnik el zoomolás közben
  • gázálarc hud kicserélve nagyobb felbontású képre
szerettem volna még hogy a BTR-t üzemanyaggal és lőszerrel fel kelljen tölteni de sajnos nem sok időm volt úgyhogy csak ennyi :) a célkövető távcsövet végül kiszedtem, nem illik a játéka :(

Snitch dumált valami féreglyukról a Barban. Tudja valaki, pontosan merre van?

Ha megvetted tőle az infót akkor menj a bárból az Army Warehouses felé át a hangárokon, legyen az övön egy aknakereső, az megmutatja a minimappon hogy pontosan hol van.

Köszi Mogle! Bár azért trükkös.... és hát az aknakereső hatóköre is csak 7 méter.

Nincs mit :) kb egy órát töltöttem azzal hogy mindenféle orosz fórumokról kiderítettem hogy mi is ez a féreglyuk, de amúgy nem sok értelme van, ha haragszanak rád a Dutysok akkor be tudsz slisszolni a Bar-ba de kimenni csak a hagyományos útvonalon tudsz fogatlan

Üdv mindenkinek! Olyan problémám van, hogy mikor feltelepítem a játékot, és hozzá ezt a mod-ot, akkor mikor el akarom indítani, piros körben a fehér x-es hibát dobja ki, hogy valamilyen dll-t nem talál. Letöltöttem azt a bizonyos dll-t, amit kér, aztán meg kér egy másikat. Windows 7 van fent és a játékhoz az 1.0005-ös patch-et tettem fel. Mi lehet a baj?
Válaszotokat előre is köszönöm!

Szerk.:
Az első problémám megoldódott, viszont most meg nem akar menteni a játék. Én sokszor szoktam quick save-zni a játék alatt, de eggyet sem mentett el, mindig újra kezdi, ha meghalok. Ötlet erre?

Köszönöm!

Vissza
Top Alul