OGSE

Dettó, bár én a Barkeepnek adtam a doksikat, de nálam is már eltelt legalább 5 nap. Nem találtam semmi infót, de talán itt le van írva:
http://forum.ogse.ru/viewtopic.php?f=1&t=1772
ez az OGSE fórum kérdezz-felelek topicja, több mint 7000 bejegyzés van itt a témával kapcsolatban csak sajnos oroszul, próbáltam a gugli transzlátorral való keresgélést, de 10 perc után meguntam :)

Én is a Barkeepernek adtam, bocsi csak elírtam....
A fórumot már én is nézegettem. A google fordító csak felbosszantott. Azért köszönöm a linket...

Sziasztok! Nekem még az elején annyi gondom van, hogy a Sidonak kell egy stone blood, van is nálam vagy 3 de olyan mintha nem is lenne, azaz nem fogadja el. Ez bug? Vagy mi lehet a gond?

A balra lévő( ahogy kijössz Szidtől, onnan balra) szemétkupacnál keresd " Radioactive Stone Blood" vagy mi a neve..

SPOILER:
Jut eszembe, a számszeríj pedig, a bárból rostok felé menet , ha kiiktattad a gépfegyókat az alagút szerű átjáróba nem kell bemenni, hanem mellette balra kell menni ott a kerítés, de átteleportál, ha nekimész, és ha ott barangolsz, egy vaskapunál lesz. kb a radioaktív, fűvel benőtt csarnokkal egy vonalban. Hátha segítettem valakinek!

Szép és jó, csak azt furcsállom, hogy wolf az elején miért lő rám egyből, ahogy meglát? :) Másnak nem volt ilyen? Bug ez vagy micsoda? Csak azért mert már harmadjára indultam ujra

Azért, ha jól emlékszem, mert először nem bíznak benned a sztalkerek. Meg kell csinálni Szidnek egy melót, azután ő elintézi, hogy bemehess a faluba.

Értem... viszont ha bele gondolok sokkal realisztikusabb... :) Én se engedek be idegeneket a portára :)

Mazursky: Először meg kell csinálnod Sidonak azt a küldetést, hogy elhozz egy Piszkos Kővirág kőpződményt abból a szemétgyűjtőből, ami a kereskedő kijáratától balra van egy kis medencében. Mikor visszatérsz majd közlöd vele, hogy egy katonai helikoptert. Ő megkér, hogy nézz körül és megmentesz egy stalkert ott az út közelében. Az fogja majd a jóhíredet elvinni Wolf-hoz is. Ekkor már nem lövöldöz rád és felveheted a Nimble küldetéshez szükséges cuccokat.

Amúgy ez a MOD rohadt jó. :) Igaz kicsit többször megmurdelok benne, mint a vanilia játékba. :D Artifaktok módosított tulajdonságai és a sok plusz fegyver, ruha külön öröm. Most indulok majd Sötét Völgybe egy Freedom Scientific Suit és a csapostól vásárolt AK-108 kiséretében. :)

Szerintem pont jól eltalálták a játékegyensúlyt, bár néha itt is kicsit sok kell egy ember megöléséhez. A kedvencem benne, hogy végre a gránátvető nem csak haszontalan pluszsúly, hanem halálos eszköz. Itt tényleg éreztem a sztalker-hangulatot, ahogy óvatosan araszolok előre a gépkarabélyt szorongatva.

Sajna sok modban lehetetlenül nehézre csinálták meg, a kedvenceim azok, mikor valakit nagy nehezen az ordenáré hátrarúgás miatt eltalálok 2m-ről háromszor mellbe, oszt' jó kedvvel agyonlő...

Eddig még csak fosztogatókhoz és katonákhoz volt szerencsém, de a katonák esetében az AK-108-assal 4-5 golyó (és nem AP, csak sima) elég, hogy kifektessem őket. A gránátvető (még csak a GP-25-öshöz volt szerencsém) valóban jól működik. Volt rá példa, hogy 3 egymáshoz közel álló katonát szedtem szét egy lövéssel a Kordonban.

A mutánsok előfordulása is jól scriptelt. Itt valahogy az Izlom veszélyesebbnek tűnik. Agroprom és a Szemétdomb területén is többször sikerült meglepniük. Viszont a pseudokutya baromi idegesítő, mert rohadtul gyorsan mozog és akár egy UAZ tetején állva is nekem tud ugrani. :S

Amúgy van olyan jelenség amikor szabadég alatt mozgok, hogy legyek zümmögését hallom és ha nem kotródok el onnan, akkor villámgyorsan meghalok. :D Az mi a franc lenne?

Épp ezzel az OGSE-vel játszom.
Hát nem rossz, de elég idegelö, hogy állandóan rámdobnak egy rakás gránátot...
Balance eddig jó, de a pisztolyok visszarugása nevetséges néha.

Hol a francban vannak a vezethető kocsik???
Meg miért ennyire gányul néznek ki a fegyverek???
Még áttextúrázni se lehet, mert nincs file. Mondjuk a modell az, ami rohadt béna és gyerekrajz kategória...

Vissza
Top Alul