Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Hali!oblivion lost 2.2 höz valaki tudna magyaritás linket vagy a magyaritást elküldeni az alábbi cimre: bartuczroland@freemail.hu

mindenhol kerestem de nem lelem a magyaritást leszedték sok helyről
köszönöm a segitséget

Látom sokan keresik az Oblivion Lost 2.2 magyarításomat még mindig, ezért felraktam ide, innen nem törlődik egyhamar:

http://www.mediafire.com/?q8yds6ow4f9rjda

A magyarítás kizárólag a 2008-as OL 2.2 alap modhoz jó (1.0004 és 1.0005). A complete, 2009, rc, ultimate és más hasonló OL2.2 rip modgyűjteményekhez nem ajánlom.
Akinek problémája van az OL2.2-vel, az figyeljen arra is, hogy a mod az 1.0004 és az 1.0005 patchekhez készült, ezért van belőle két külön letölthető verzió.
Az 1.0006 patch már egy másik játékmotor, sok dll megváltozott, sajnos sokat fog rajta crashelni ez a mod, és sok más furcsaság is megtörténhet.

Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az OL 2.2-t és az arsenal RC1 mod fix-jét ? 1000 meg 1 linket megnéztem már, de nem találom. :(

Sziasztok!Ol 2.2-vel játszom, és úgy hallottam hogy ezt lehet kombinálni arsenal moddal, de viszont ha megpróbálom akkor crash lesz a vége...Mi lehet ennek az oka, hogy kell megcsinálni?

Ja a másik nyűgöm: nem rég még egy régebbi ol-el toltam, és nagyon tetszett hogy a pso és nato szkópok megjelenítése nem tölti be az egész látómezőt, hanem valósághűen látszik a környezet is az optika lencséjén kívül.Ezt esetleg tudja valaki honnét lehet letölteni?

Sziasztok ! Megtaláltam a keresett fájlokat ! A telepítési sorrendem:
1. OL 2.2
2. Arsenal RC1 mod
3. Arsenal RC1 patch 1.1
4. Arsenal RC1 patch 1.2
5. Magyarosítás
Ez a telepítési sorrend, és mégis kidob..még a főmenüt sem tölti be :( Az első kettő gyártó/forgalmazó vagy mit behozza, utána kilép.
Ez a log file-om:
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no>
[error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\ui_main_menu.script:15: attempt to index global 'xr_s' (a nil value)
Remélem tudtok segíteni...érdekes módon amelyik mod érdekel, az mind crash-el :(

S.O.S. az Olivion Lost 2010-nel ki ki kell csereln iaz X3RDA motort is, csakhogy mivel en az USA-ban lakom, us version SOC-om van,ez meg igy nem ismeri fel a dvd-t valami oknal fogva. Ha crackelt x3rda-t hasznalok akkor 5 perc utan osszeomlik,a mellekelt dvd nelkuli uzemmod meg csak ww edition-t tamogat. az us versiomn es a ww edition okozta problemat hogy tudnam orvosolni? eredeti a lemezem, csak az x3rda cserelese utan egesz egyszeruen nem uismeri fel a game :( vki vmi megoldast tud? az us version-hoz nem talaltam dvd nelkuli megoldast, vki tud ?

+oldottam! leiras:

Anchor
Alright guys, this is how you install OL2010 Mod for STALKER Shadow of Chernobyl with WorldWide OR US 1.0005 patch.

1. Go to your stalker directory and delete (or rename) a folder named "Gamedata" (if you have one)
2. Go to the "Bin" folder and create a folder there named "Backup"
3. Copy the files "eax.dll", "xrGame.dll", "wrap_oal.dll" and "XR_3DA.exe" to the "Backup" folder.
4. Copy the OL2010 "Bin" and "Gamedata" folders to you STALKER directory.
5. If it asks to overwrite some files ONLY on the "Bin" folder, your doing it right =)
6. Edit the "fsgame.ltx" file in you STALKER directory, change the following line into this: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
7. Go to "Gamedata/Shaders/z-#user-ltx.module#/#4_argus# " and copy the "user.ltx" file into "Documents/STALKER-SHOC" folder (If on windows Vista or 7, that folder is located on the Public Documents)
8. Run the game.

OPTIONALS:
1. On you STALKER shortcut, go to Properties and add these on the Target line: -noprefetch -nocpubinding (these help the game run smoother)
2. Download this STALKER exacutable that is edited so it can use more than 2Gbs of RAM and it doesn't need the DVD to run the game: Sites.google.com (credits to the maker: Kingo) and copy it over the "XR_3DA.exe" in the "Bin" folder.

Hope this helps,
Best reguards,

Lonefox91.

Vissza
Top Alul