Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

:D végtelenségig játszottam az OL moddal, de nem értem miről beszélsz :) milyen hologramm, milyen ember nem jelenik meg, milyen szoba, milyen ajtó, HOL? :)

Nos szerintem egyértelmű, de hátha így: az a pasas aki elmondja a monolit titkát az NPP laborjában, miután beszéltél vele, dönthetsz a "jó befejezések" között. Mondjuk ez az alap játékban is meg van...sehogy sem tudom működésre bírni egyébként, mintha valamelyik script hiányozna.

PONT egyszer végig is vittem, köszi :)
de így már világos, hiba oka nem világos valószínű az a probléma amit te is sejtesz... esetleg korábbi mentésről indulj, vagy kezd a pályát az elejéről... de egyszer sem biztos hogy segíteni fog de talán igen :) egy próbát megér ha végképp meg van halva :)

Így tettem, és sikerült. Ha valaki ebbe futna bele, akkor: betöltöttem egy erőműn kívüli játékállást, és benn egyből a dekóderes ajtóhoz mentem, nem a Wish Granter-hez, így minden oké volt. Valószínű az okozott gebaszt, hogy beléptem a Wish Granter-be (az oda vezető küldetés első része teljesítve lett), de kijöttem és mentem a dekóderes ajtóhoz és jött a szöveg, hogy "Erősebb vagy, mint gondoltam, látogass meg blabla" és szerintem emiatt akadt be a scriptsor. :)

Ilyen tűzgömböt kell csinálnod a tűz-artifactból... az megfingatja. Én O.L. 2010-el játszom (az OL 2.2 élvezhetetlenül nehéz,fos játék) problémám: Megölöm az X18-laborrol tudó (a kódot tudó) gengsztert, elhagyom a gyárat,de az X18 ajtaja zárva,kód meg a holdba.. ez bug vagy nem?

Szerk.:
Ja és nem tudok így lejutni, elbaszódik a játékélmény :( mit csináljak?

Hali! Az Oblivion Lost 2.1.1 menyire bugg-os érdemes vele játszani, mert nekem a 2.0 nagyon tetszett, csak rengetegszer omlott össze akkor amikkor a Bár-ba mentem, ez nálatok is meg volt ?

Ajánlom az Oblivion Lost 2.2-őt :) Nekem az a kedvencem és én nem találkoztam benne buggal :)

Vágom köszi a tippeket, majd ha lesz időm végre akkor kipróbálom az ol 2.2 :)

Irigyellek titeket. :( Én már egy csomószor megpróbáltam már ezzel a moddal játszani, de mindig becrashelt. Először azt hittem hogy a magyarítás miatt volt, ezért letöröltem és megpróbáltam anélkül. Ugyanaz volt. Utána kipróbáltam a korábbi verziókat, azok se voltak jók. Szóval én feladom. A STALKER alapjátékával is megelégszem. :)

Ja, bocsi, lehet mellé ütöttem...amúgy a kérdésre valaki választ ? :P Asszem valami RC1 vagy mi az arsenal mod neve, amit mellé "ajánlottak".

rony94 1.05 patch van fönnt? nehogy 1.06-al csináld vagy ilyesmi. Meg persze eredeti játék :) Magyarítással nekem se negedte anno

Vissza
Top Alul