Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

zombimorzsi félre értetted nekem a mentések kellenek a mod maga megvan csak a mentések kellenének.

Bocs,tehát a játékod aktuális mentései. Szívesen segítenék,csak sajnos azóta már nemcsak reinstall volt,hanem meghajtócsere is,s a jelenlegi merevlemezen éppen nincs fent a S.H.O.C.
Megkockáztatom,másféle módon játszod. Én pl. afféle gyűjtögetős,felszerelést fegyvert,artifactokat,de főleg PÉNZT felhalmozó,meg mindenkivel semleges viszonyt folytató karaktert vittem,és nem valószínű,hogy te is ilyenné formáltad a hősödet.( Persze ,az is lehet,hogy igen.)
Így-bármennyire is- segítenék,de nem tudok,és nagyon sajnálom.Sorry..... :?

Én is halmozós típus vagyok... :D
Na és Ti, hogy szerettek mászkálni? Vagy hogy estek neki az ellenségnek? Nekem mindig is a sunyi "előbb kifigyelem őket több oldalról majd alattomosan leölöm mindet" módszer jött be, rambózni nem szeretek. :D

Én meglátom az elleneket és (néha csak ritkán) sunyiból támadok.De álltalában Rambózok.SGM 2.0-ban nem olyan egyszerű de élvezetes!

játszatok akkor az amk full realismmal, örültök ha nem haltok éhen és két fegyvernél több nem is lehet nálad nemhogy készlet :D

Ja, az AMK-ban ha nincs rendes felszerelésed, és üldöz 2 vaddisznó akkor én sprintelek el, amilyen messzire csak tudok...meg ott 90% esélyed van a meghalásra ha golyót kapsz.

Barin":19anuvaf mondta:
Én is halmozós típus vagyok... :D
Na és Ti, hogy szerettek mászkálni? Vagy hogy estek neki az ellenségnek? Nekem mindig is a sunyi "előbb kifigyelem őket több oldalról majd alattomosan leölöm mindet" módszer jött be, rambózni nem szeretek. :D

Én is inkább ezzel a módszerrel értek egyet, megnéznék egy ramboakciót akár csak egy airsoft meccsen is ;-). Gyanítom, hogy egy 100as zsepi nem lenne elég, mindet telesírnám a röhögéstől. Mer fájna az illetőnek. Komolyan.

Segítséget szeretnék kérni. A hologramnál vagyok, de egyrészt hiába lövöm szét a 8 bigyót, nem történik semmi(azaz nem jelenik meg az ember), másrészt amikor belépek a szobába, akkor nem nyílik ki a hátsó ajtó, amin továbbmehetnék. Valami ötlet?

Vissza
Top Alul