Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

nem tudja valaki hogy van olyan aresenal mod hogy ugyanaz a sok fegyver van mint az OL2009RC1-ben csak az OL 2.2höz. ez így érdekes leírás szóval az OL 2.2-be belelehet-e varázsolni olyan sok fegyvert mint van a 2009RC1-ben is.

kérdés 2: az RC1 mikor fog eltűnni azaz mikor lesz meg a végleges verzió?

EDIT: eszembe jutott egy megoldás. ha az 2009RC1 Weapons mappájával felülírom az OL2.2 Weapons mappáját akkor elvileg jólesz nem?

Barin":3pj5ce24 mondta:
kérdés 2: az RC1 mikor fog eltűnni azaz mikor lesz meg a végleges verzió?

EDIT: eszembe jutott egy megoldás. ha az 2009RC1 Weapons mappájával felülírom az OL2.2 Weapons mappáját akkor elvileg jólesz nem?

1. szerintem bizti hogy lesz még idén egy új verzió hogy az RC2 lesz vagy a végleges azt seni sem tudhatja

2. megpróbálhatod de ha az rc1-ben vannak új fetyók akkor azokat külön be kéne állítanod hogy használják : http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=852

Azta, megtaláltam az ókori Gyöngysór receptjét Sötét völgyben egy banditánál.
6 Abszolútot kikevertem, tiszta gyengék némelyikek.
A Szinbionnak vannak további fokozatai, nem tudja valaki?
Ma eljutok Pripyatba :)

Sziasztok

Szeretném megkérdezni hogy a PPS-hez hogy lehet hozzájutni mert barkeep ,szaharov,szidorovics nem ad,Légyszi segítsetek.
ÜDV

en pripatjba talaltam, ahogy csatlakozol a stalkerekhez es mentek elore az utcan es a tetorol lonek ratok, ott balra ltudsz majd menni es ott lesz a foldon egy ien cirkuszos kocsinal

valahonnan lehet tölteni egy kieget a mod-hoz és akkor az össes fegyót meglehet vásárolni a barban .

jim67":1apma858 mondta:
valahonnan lehet tölteni egy kieget a mod-hoz és akkor az össes fegyót meglehet vásárolni a barban .
Szia jim67
Esetleg tudod a nevét a mod nak?

Szia KönigsTiger
en pripatjba talaltam, ahogy csatlakozol a stalkerekhez es mentek elore az utcan es a tetorol lonek ratok, ott balra ltudsz majd menni es ott lesz a foldon egy ien cirkuszos kocsinal
Köszi a tippet csak sajnos még nem járok ott.

Nálatok se lehet teljesíteni azt a feladatot, hogy öljük meg a vad vidéki zsoldosokat? Ezt Barkeep adja. de hiába írtom ki vagy 100X, nem adja be a sikeres küldetést, és jelöli, hogy még van zsoldos. Ez egy bug lehet??? Még mindíg nem jutottam el Pripyatba, pedig már rég kiiktattam a perzselőt. Elszórakozok az artifactok kikeverésével :)

Hy
Már én is próbálkoztam vele de sajnos semmi eredménye nem lett :x .......

mert nem úgy kell hogy beírom és kész nem olyan egyszerű mint gondolod oda kell figyelni hogy hová írod. ja és nem egyhelyre kell beírni csak

Gery D.":381inoj7 mondta:
Nálatok se lehet teljesíteni azt a feladatot, hogy öljük meg a vad vidéki zsoldosokat? Ezt Barkeep adja. de hiába írtom ki vagy 100X, nem adja be a sikeres küldetést, és jelöli, hogy még van zsoldos. Ez egy bug lehet??? Még mindíg nem jutottam el Pripyatba, pedig már rég kiiktattam a perzselőt. Elszórakozok az artifactok kikeverésével :)

ott sokaig kell olni oket amig az osszeset kinem nyirod egeszen a yantarba vezeto utig

de ha már úgy csinálja hogy már volt arrafelé akkor mindig csak az elején vannak abba a folyosó szerűségbe meg felette, legalábbis nekem így volt és örültem ennek a munkának mert volt náluk artifact néha, meg a báros is jópénzt adott :)

Domesz":1tm05aen mondta:
jim67":1tm05aen mondta:
Szia jim67
Esetleg tudod a nevét a mod nak?

Szia KönigsTiger
Köszi a tippet csak sajnos még nem járok ott.

tess:

http://stalker.filefront.com/file/Amber ... _211;92257

képek:

http://stalker.filefront.com/screenshots/File/92257/1

http://stalker.filefront.com/screenshots/File/92257/5

A fenét, Kinyírtam én az egész pályán lévő zsoldosokat, de semmi, fent is már rég megöltem őket. Már 7X-8X Újra elválaltam ezt a munkát, de semmi. Feladom ezt a küldetést, meg újra elvállalom, kinyírok mindenkit, de semmi. Ilyen volt annak idején is a Sima Shoc-ba is, mikor a szörnyeket kellett a katonai raktáraknál kiírtani, amik jöttek a Vörös Erdő felől. Ott is ugyan ez volt. Na mindegy, nem lényeg annyira ez a küldetés. Pénzhez meg jutok sok helyünnen :) de azért kössz a segítséget emberek. Egyébként nem tudom, engem annyira nem izgatnak ezek az új fegyverek. A Gorza elegendő nekem :) Az ebben a módban felettébb erősnek látszik, és végre lehet rá szerelni távcsövet is, meg hangtompítót is.

Ehh...kinyírtam az irányítót, de nem történik semmi. Iylenkor mi van, vagy mi a vége ennek a modnak???

Közbe találtam egy igen érdekes oldalt, ahol leírják, hogy milyen receptek vannak. Persze angol nevükön, Ime:
pellicle => skin => scale => steel scale => controller's scalp
droplets => tears of electra => tears of fire => tears of chimaera
shell => fire dummy => shining dummy => moon dummy => pudding
kolobok => steel kolobok => titan kolobok => diamond kolobok => sphere
soul => soul drops => fiery soul => crystal soul => fervent crystal
urchin => porcupine => electro porcupine => acidic porcupine => stone porcupine
mama's beads => old glassbeads => ancient glassbeads => elder glassbeads
jellyfish + droplets + stone blood + thorn => simbion
moonlight => sunlight (the only one I haven't done)
Szóval nem mindegyik Artifactból van abszolútum???

Vissza
Top Alul