Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Kösz a help-et!
De:
Sajnos az nem optikai meghajtó, mégcsak nem is virtuális.
Az érdekes az, hogy a korábbi angol mentést betölti, de pár perc után desktop.
Új játékot indítani sem tudok.

1 mod: van 1-2 xml ebben, és sajnos nem sejtem melyikre utal, de majd átnézegetem ez egészet.
2 mod: megoldódott, a mod-ot és a magyarítást felpakoltam ismét, erre eltüntek az előző mentéseim.
Vagyis nem tüntek el, csak a game készített egy második megosztott dokumentumok mappát, és ott persze nem voltak. Szóval eddig ok.

Az én problémám megoldódott (az új vidkártya driver volt a problémás, de visszatettem a kártyához való gyári cd-n lévőt, és azzal para nélkül fut.) Viszont most nálam is jelentkezett ez a hiba pripjatyban...
a játék betölt. aztán egy pár másodperccel az utolsó mentésem után(a játékban 17:27 van) elfeketedik a képernyő, aztán asztal....
a korábbi mentés visszatöltése után nem kínlódtam a pálya elején, csak szaladtam végig rajta, de amint a játékban 17:28-perc jönne, abban a pillanatban kidob az asztalra...
attól függetlenül, hogy mit csinálok, vagy mit nem.... és most lehet láma vagyok, de itt emre emlegetett valami "mod időt, ami lejár...." ez lenne a probléma?! O.o

Én csak azt jeleztem, hogy hozzászólásomat nem tudtam szerkezteni, mert lejárt a mod idő. :wink:

A te problémáddal még nem találkoztam

Helló emberek.
Valaki tud nekem mondani valami rendszert abba, hogy az Artifactokat milyen gyakran lehet átalakítgatni? Észrevettem, hogy nappal egyáltalán nem lehet, viszont hajnali 2-3 óra után engedi csak....ez direkt így van megoldva, vagy csak a véletlen műve?
egyébként nemsokára megyek Pripyatba. Jó sok időt eltöltöttem az Artifactok átalakításával:)
Novemberig elhúzom az Oblivion Lostot:) Aztán jöhet az újabb rész:)
Jah...nem tudom, észrevette-e valaki, hogy fel lehet fogadni stalkereket magam mellé, csak angol a szöveg...úgy látszik ezt nem fordította le ezt a részt a fordító.
Na bye mindenkinek.

Én nem vettem észre ilyesmit h. időhöz van kötve az artifactezés. Mondjuk én a 2009-es verziót toltam. De abba is volt olyan h. megőröltem. Volt ugy h egy pályán egyszerre 5 artifactet kevertem ki. (Vad terület) És volt olyan is h csak azért lementem a titkos laborba (x16) h. kikeeverjek egy 4 elemből álló Artifactet. De az I****nek se akart összejönni. Ebbe esetleg help?
Meg nem igazán mertem addig elhagyni a pályát. Mert ugye az NPC-k már mindent összeszednek. (Sikerült összeszednem egy kis ammot. de nem tudtam már mozogni gondoltam ellököm, erre a jómadarak postafordultával felcsipegették.)
De ez legalább reális :D

Gondolom a Simbionra gondolsz, nekem abbol kettőt sikerűlt megcsinálnom. Én nem tudom, hanyas verzió van nekem. amikor beledobom, nagy fehérségnek kell lenni, hogy átalakúljon. Meg ha több artifactot akarok megcsinálni egyszerre, akkor egy igaz átalakúl, de a többi macskakővé változik, az meg semmit nem ér:) Van úgy, hogy le se jár az az idő, ami az átalakításhoz kell, mégis átalakúl. Ilyenre is volt már példa. Van olyan Artifactom, ami már jó nagy értékekkel rendelkezik. Ilyen a Galacsin receptsorozat. szal nézd meg, hogy délután 2 fele egyáltalán nem akarja bevenni az anomália az artifactot..olyankor aludnom kell estig:) Hmmm..ez jó hosszúra sikeredett:)
Na szép napot mindenkinek.

Hogy is van ez az artifact csinálás? Leírná valaki a lényeget dióhéjban.

Már régen játszottam vele de még mindig emlékszek hogy ha nincs recepted hozzá akkor nem tudod meg csinálni. Na szóval a receptben le van írva hogy mit kell (mikor az lehet hogy nincs) beledobni az adott anomáliában a vad vidéken lehet a legjobban csinálni de mentsél előtte mert nem mindig az sül ki belőle amit akartál

A mentés nem rossz ötlet. Volt már h. eltűnt a galacsinból 1 db. Épp az abszolutumot akartam kikeverni, cask már nem emlékszem mi a neve. Van belőle egy, meg még vagy 2 abszolutum. A simbionhoz van receptem, és nem akar sikerülni...(veszek ha van eladó vkinek :D) beledobálom és semmi. Kidobja őket egysével eredeti állapotban. Több napot voltam lenn az x16-ban. Ami zombit meg buriert kicsináltam az nem emberi. Kaja már a patkányokból lett megoldva.
Esetleg megmondod h hol keverted ki? Vagy vmi jutubos tutorial? Nem vagyok béna csak ez nem megy. Megvan a fehér fény is (nem az alagut végén), csak annál az egynél nem megy. (van egy ládányi artifactem)

Vad vidéken kevertem ki én személy szerint de van aki máshol és ott kevertetem ki és jó is lett

vic":230zwnof mondta:
Vad vidéken kevertem ki én személy szerint de van aki máshol és ott kevertetem ki és jó is lett

Oblivion Lost 2009?

Jah még az gyorsan had kérdezzem meg :D
Ha megcsinálok minden küldit Yantarban Shakarovnak egyszerre (nem kell mondjuk mindet) akkor a receptekemn kívül mit kapok még. Mert rengetegszer felvillant a PDA de nem jöttem rá mit akar kihozni...
Am hány recept van?

Nekem van eladó simbionom, mennyiért vennéd meg?:) Egyiket azt hiszem yantarba adtam el a processorúrnak:) amúgy én úgy dobáltam bele az anomáliába, amilyen sorba leírja...azt hiszem a cseppekkel kezdtem majd vérkő a másik kettő most így hírtelen nem jut eszembe mi is volt az. Amúgy Strelok búvóhelyénél dobáltam bele az nem tudom melyik labor, ha labolr egyáltalán:) De amelyik helyszint a kép mutat ott dobáltam bele előszőr, ott nem sikerült, utána mentem egy kicsit arrébb.a lépcsőhöz. de én még mindíg azt látom, hogy nappal nem lehet átalakítani egy artifactot se. Csak este 2 óra után sikerül. Most ez vagy nálam bug, vagy nem tudom, de nappal semmi nem történik. Majd csinálok egy videot a simbionrol és felcsapom youtubra, csak ez nem most lesz:) 2 nap múlva írok. Hmm,...nektek is egy órával kevesebbet ír amikor elkülditek? Mert nálam 23:16 van már.
Ja..Tibibá, a naplóba le írja, mikor mit kapsz, mikor sikerül egy küldetés. azt is leírja, ha sikerül egy artifact átalakítás, mondjuk nekem ezt angolúl írja. http://www.youtube.com/watch?v=DWZbPIiPr5Y
Itt egy csúnya videó a simbionról. nem sok látszik belőle, majd csinálok egyet én :) Na jó hosszúra sikeredett :) Na jó éjt emberek.

Csak annyit ír h Information Recived. De majd rájövök :D

Oké, de ha télleg kell a video, megcsinálom :)Amúg ykitől lehet még receptet szerezni, mert én már mindenkivel beszéltem, de a régi gyöngysort és az ősi gyöngysort nem tudom hova tenni..ninc skapcsolódás a kettő között. A Hadiraktárakig már eljutottam. Lehet késöbb kapom meg valakitől???

Igen.Asszem még utánna majd kapsz még -2-őt de nem biztos. A videót pedig már nagyon várom.
Az artifactet peig olyan 12 k rubelért átveszem vagy nyújtok első osztályú orvosi ellátást. Esetleg cserélem receptre. mond mi kell :D
Off.:Ilyenkor bánom h nem vmi óriás 1 szerveres netes multi a Stalker, mint a wow pölö...csak azt a gamet utálom... :D

Amúgy régebben én is mondtam valamelyik topicban, hogy milyen frankó lenne, ha a Stalker ilyen multis Coop mód lenne, saját nevünkkel bekapcsolódunk a játékba:) aztán együtt csoportba végig lehetne vinni a játékot. Én Pl. elintézem a Yantari missiót, Tibibá, te pl. Strelok búvóhelét űrítenéd ki:)
A videóval kapcsolatban, csak jövőhéten lesz belőle valami, mert nem leszek itthon hétvégén. Megyek haza szüleimnél szülinapomat ünnepelni (Vasárnap lesz) :)
A cserével kapcsolatban meg ha találok még receptet, azt nem kérek akkor, de ha nem jövök rá, hogy a régi gyöngysorból hogy tudok Ősi gyöngysort csinálni, azt a receptet megveszem :) Most nekiállok játszani cseppet, ha oda jutok, hogy szimbiont csinálok, akkor videót is készítek.

De most komolyan. Élőben kereskednénk. Mi nagy lenne. :D Vagy csapatokban oldanánk meg küldetéseket, és osztoznánk a kapott jutalmon. :lol:
Van egy képem (magyar, megcsinálgattam mindet) a gyöngysör relikviák kikeeveréséről.
Nekem már csak 1 hiányzik..mondjuk nem tudom hány darab van összesen. Ha gondolod a többit is átküldöm, és igyekszek elmondani h kitől és miért kaptam meg a receptet. (mert ugye előbb meg kell szerezni h kikeverhesd)
És BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! (KISGYERTYAIKON)

Oké, átküldheted majd. Na, megyek játszok a moddal, és felveszem a folyamatot.
És kössz a jókivánságot:)

Valaki (talán the_bunfi ) írta h. volt egy postja amiben benne volt egy recept könyv...
Csak nem lelem a postot... :roll:
Valaki nem tudja merre van? (használtam a keresést :| )

Hmm...A katonai raktárnál kinyírtam a Kötelezetségieket, megkaptam a lélek recepteket :) Hozzá lehet másképp is jutni anélkűl, hogy ledarálom őket? :)

Vissza
Top Alul