Nézd. Azért érdekel mert tetszik nekem ez az Oblivion Lost v2.2 Supermod Pack v2.3. De az alapjáték nem igazából jön be nekem.
izlom, zombik, több fegyver, más textúrák nélkül egy kicsit üres volt az alapjáték. Természetesen én is végigjátszottam az alapjátékot, több befejezéssel. Azt hiszem 3 féle befejezéssel hagytam abba a programot, mert a sztori vonalat követtem, mert nem is volt más. De én azt hiszem, hogy most nem írok újat. Az is igaz hogy legalább 140-szer kezdtem újra, de ez most nem is érdekes. Amikor lett netem ráleltem az oblivion lost-ra. Újra elkezdtem, de találtam olyat amit mai napig nem tetszik. mint például az idő múlása. Nekem túl gyorsan telik az idő, és mikor a cordonnál elvégzek egy-két melót, megkapom a küldetést, és eljutok szeméttelepre már este van, és akkor jön a blowout, és már tudom, hogy (a játék legelején tudom) Bulletnek nem tudok segíteni, mert éppen oda respawnolja a program a kutyákat (ha jó tudom), ahol elindulna a két bandita, és az egy Duty-s személy. Apropó nem tudsz egy olyan modot ami esetleg lelassítja a játék időmúlását? Vagy hogyan lehet belepiszkálni a modba hogy az idő lelassuljon. Megköszönném. De ha nem tudsz segíteni az se baj. Az oblivion lost mod nekem egy kicsit száraz, hiába a fegyverek hangtompítósak is lehetnek, gránátvetőkkel. Száraz. Arról nem is beszélek, hogy végigverekszem magamat egészen északig, visszatérve pripiyatba kanyhalostól délre a földalatti parkolóhoz érve állandóan kifagyott a program. Oké, mondtam, úrakezdés, de ugyanaz. Ezért néztem magamnak egy más modot. Az unreal freeplay mod annyira sok hibát tartalmaz hogy az már fáj. A stalker arcade mod sem tetszik, mert nem tetszik. Most az Oblivion Lost v2.2 Supermod Pack v2.3 mod, ami tetszik. A unreal freeplay mod-ban van az, ami lelassítja az időt, de ez nem ültethető át (szerintem nem próbáltam) az Oblivion Lost v2.2 Supermod Pack v2.3-ba. De az a helyzet hogy mindegyik az oblivion lostra épít. Kérdésedre választ adjak, mert érdekel, hogy mi az amit én átállítok. jó-e az amit átállítok, és nem utólsó sorban a program átállítására készülök. Mire gondolok? Több lőszer a kereskedőknél, mert ez a 150 db egy kicsit keveslem, és ha szeretnék magammal vinni, 1500 db lőszert akkor mindig ua. a téma. save, load, save, load, save, load..... Több teremtményt szeretnék a programba, mert egy kicsit unalmassá válik a program egy idő után. Főleg az utolsó küldetés után. Semmi kihívás... A másik mert elegendő időt töltöttem el vele, hogy módosítsam, de amíg nem vagyok tisztába a legfontosabbakkal, hogy mi miért van addig nem teszek semmit. Nem tudod hogy hol lehet ezeket beállítani? Ha nem tudod az se baj....