Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Szívesen.
1.Gamedata-t töröltem.
2.A OL2009 kibontottam,a játék helyére bemásoltam
3 Az (OL22_magyar_beta) honosítás mappáit megnyitottam,a bennük lévő fájlokat bemásoltam a megfelelő mappákba.
Kész.
Spoiler
Úgy vettem észre,Szidónál lehet frakciót váltani ááá
A virágok mint a Priboi Story -ban :D

SZPOJLER (vagyis lehet nem nembaj :D )
hogy szerezhettek az elején FN 200T-t? Beálltok szidónál a Monolith-hoz. megkapod. visszaállsz Magánzónak 10.000 és senki sem haragszik rád és van egy jó ruhád és fegyvered. én ezt úgy csináltam hogy közte megöltem Monolithként pár magánzót majd visszaálltam semlegesnek és nem haragudtak rám, de nem mentettem el, rendesen fogom átvinni elsőnek.. :)

igaza van Dezo-nak amit írt az üzenőfalra. jó bugos lett :D
például megyek oda 3 magányos stalkerhez az egyik ellenséges és lő. elfutok mert nemakarok balhét, visszemegyek most barátságos :D szerintem szemüveg kell neki. meg Bes-nél is az egyik ellenséges volt. kíváncsiságból felnéztem a bárba. ott is 3 őr megharagudott rám elkezdem őket irtani. a vezetőjük szeme láttára megölök kettőt. az meg nem haragszik rám :D és fura mert ha meghaltam a szemétdombon azt betöltötte gyorsan...meg már az asztalra sem dob vissza...jó lenne ha stabilizálnák az egészet.
ja amúgy lehet azért voltak olyanok velem mert zsoldos ruha van rajtam és azthitték hogy zsoldos vagyok? :D

Nem tudom,nekem semmi problémám.Bess ,miután segítettem egy kicsit neki a banditák visszaverésében,megjutalmazott,majd legközelebb,mikor arra jártam,ellenségként kezelt( :?: ). Azt hittem,véletlenül eltaláltam őt vagy egy cimboráját és a balhé elkerülése végett visszatöltöttem egy előbbi mentésemet,de egyszer csak ugyanúgy rám támadt.El kellett pusztítanom.
Mellesleg ha csapatban harcolsz és a harc végén nem vagy elég gyors,a többiek elveszik a halottak cuccait,fegyvereit. :D

láttam respwant :D Agroprom alatt az elején a banditák kiírtása után van az a folyosó ami rövidíti az utat de elektroanomális van benne :D nah nézeb be oda leesik elém 3 bandita :D elektroanomális jön :D #B vége mind3 nak. ezután beálltam oda és mindig befutottam a holtesteket átkutatni. egyik-másik banditánál vannak értékes cuccok :D

OFF
tv3.gif

Az nem bug hogy ha valaki meglát, és esetleg lő rád, ugyanis van a modban 1 olyan cucc, hogy 1.-nek a ruhád alapján ítélnek meg(én mióta az eszemet tudom freedom párti vagyok, felvettem 1 duty ruhát, snyperrel lelőttem a duty-sokat army warehouseban, skull életben maradt sárga volt rajta a célkereszt, és mikor közekebb értem piros lett, és nem ez az 1 példa van....)

Biztosan nem balhéztál valamelyik frakcióval előtte? Nekem a szabad stalkerekkel gyűlt meg a bajom a Bár-ban több alkalommal,és úgy gondolom azért,mert mondjuk a Kordonnál egy kósza,szösszenetnyi golyóváltásban megöltem valamelyikük haverját,esetleg a Sötét-völgyben a Kordon felöli kijáratnál megküzdöttem a hazug stalker parancsnokkal,aki gauss-t akart eladni nekem.
Szóval én inkább valami régi ügyre gyanakodnék a helyedben!

Érzékenyebbek arra ,hogyan közelíted meg őket.Mikor először mentem a Bárba,futva és kezemben fegyverrel haladtam az őrt álló szolgálatosok felé,tűzet nyitottak rám.Meghaltam. lol2

Igen ezt én is tapasztaltam, engem is sokan leakartak szedni. ha olyan helyre mész ahol tudod hogy vannak ilyenek vedd le a páncélod :D

Na,nem sokára olyan lesz a felszerelésem,hogy ahova megyek,AZOK veszik le a védőruhájukat! :D

kezdés után 3 perccel men hinném hogy bárkivel is lehetne bajom, a padláson fellelhető merc suit volt rajtam és volf emberei akikkel el kell foglalni az autóparkolót megtámadtak, sima bőrkabátban meg nem, de már chernobylban kószálok ajánlom a megfelelő mennyiségű artifactot én már ott tarok hogy csak a gránát képes megölni 8)

Sziasztok! Feltelepítettem a shadow of chernobylnak az oblivion lost 2.2es modját. Előtte a megfelelő számú patchet is. Majd az történt ami másokkal is, hogy amikor a mentéseimet be akarom tölteni, a játék kifagy az asztalra. Új játékokat kezdtem. Kipróbáltam az oblivion lost 2.2 verzióit, 1.0004-1.0006-ig, de semmi. Ha valaki tud, kérem segítsen.

Tegnap megint bepróbálkoztam az oblivion lost2.2 nyomásával... Mindent úgy csináltam ahogy kell... A shadow of chernobylhoz és az oblivion losthoz, a megfelelő patchet töltöttem le... Nem kell mondanom az oblivion lost verziója is, megegyezett a patchhez szükséges verzióval... És mégis a játék mentés betöltésekor, újból kifagyott az asztalra... Pedig teljesen új játékot is kezdtem...
Olvastam bizonyos infókat a neten, hogy ez a kifagyásos történet azért történik meg, mert az oblivion lost2.2 normális futtatásához legalább 2giga ramra van szükség... Nekem 1giga van... Nem értem pedig jól megy a játék... Néha vannak játék akadások, de nagyon aprók... Azt még hozzáteszem, hogy egyedül akkor nem fagyott ki az oblivion lost töltéskor, amikor nem raktam fel a stalker shadow of chernobyl, magyarosítását... Nem tudom, lehet, hogy megint meg kéne próbálnom a feltelepítése nélkül? Úgymeg, fura lenne... :I Vagy tudtok még hozzáfűzni ehez a faramucitörténethez valamit? Eseleg, hogy van e az oblivion lost2.2-vel kompatibilis magyarosítás? Aki megtisztel válaszával, annak előre is köszönöm!

Vissza
Top Alul