Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

én ezt nem értem bajon miért pedig az alap sochoz a honosítás minden verzióra jó

ja már értem de ha változik a story akkor se az egész magyarosítást kel előről kezdeni hanem csak módosítani a meglévőt nem de :?:

oblivion mod-ban a story nem változik..... beta magyarítás meg gondolom olyan lehet ,hogy néhol vannak még angol feliratok .... a priboihoz meg akkor lessz magyarítás ha valaki készít egyet szal ezen nem érdemes rágódni .

Csiga07":1pnwkqps mondta:
vazvaz":1pnwkqps mondta:
Ez a link még működik:
OL 2.2 béta magyarosítás:
http://www.megaupload.com/?d=0J6XVW1O

Ez teljes vagy részleges magyarosítás,%-ban kb. mennyi?
Mert most a 2.1-t nyomom,ahoz találtam fordítást.

A gamedata/config/gameplay és gamedata/config/text/hun (eng) mappákban az xml-ek 100%-a le van fordítva.

A gamedata/scripts/events_ kezdetű scriptekben minden szöveg angol, ezeket nem fordítottam le (a véletlen események, üzenet formájában jelennek meg játék közben).

Szóval ezért béta, és azért, mert nem vittem vele végig a játékot. De a magyarul végigtesztelt OL2.1 óta minimálisan változtak a szövegek a gamedata/config/text/hun xml-ekben, ezért nyugodtan használhatod az OL2.2-t a béta magyarítással.

Jaja a magyarosítás jó hozzá. Én is felraktam de hamar cseréltem inkább egy másik sokkal jobb modra (nem a magyarosítás miatt) mivel mentés után az AI 2kilométerről füvön fákon földön házon át kiszúrta geymást:S

Nekem tetszik ez a mod.Sokkal nehezebb,mint a sima,de ez az élvezetes benne.Sokkal "szebb" is :D

Nem tudom anniyt vettem észre hogy szinte semmi sincs a hullákban:S A legnehezebb szinten kezzdtem el. MOndjuk hamar meguntam mivel az első mentés betöltése utánn hülye az AI. LEgszívesebben átíírnám hogy ne lássanak 30 kmerre betöltés után. AMúgy meg mivel kilett egészítve végülis az alap stlaker még jó hogy szebb meg jobb:D Főleg nagy modderek csinálták 8)

Kíváncsi vagyok mi lesz majd a játék során. A bugok még mennyire jellemzőek az Oblivion-Lost modban? 1.0006-os patchel megy?

tudomásom szerint azzal is fut de inkább 1.0004 kéne(MÁr nem tudtam lezsedni) vagy 1.0005(ezzel ment) Pár meglepetés fog várni téged kisebb változtatásokkal.(törpe :twisted: )

nekem nem megy fel az 1.0006 mer azt irja h nem eredeti, szal tud vki segteni?

Tölthető a S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost 2009 (RC1)

http://stalker.filefront.com/file/STALKER_Oblivion_Lost_2009;100598

100598_3.jpg

kb ennyivel:

LIST OF THE MAIN MERGED MODS
----------------------------

Gameplay:

- Oblivion Lost v. 2.2
- Arsenal Mod RC1
- Tristan’s Arsenal Merge OL 2.2 Weapon Damage
- Natural English Language for OL 2.2 + AM RC2 merge v. 1.0, edited by Kyuzo84
- Clothes Do Make The Man
- Rules Of Engagement v. 0.1b
- Other minor modifications

Graphics:

- Photorealistic Zone v. 1.0 [a.k.a. Argus Texture Pack] with extras
- STALKER Weather Overhauled v. 3.0 with extras
- Nature Mod [Spring Edition] v. 2.0
- Asphalt Mod v. 2.0
- Stalker Forever Water Shaders v. 1.0
- Enhanced Water Textures v. 1.0
- Triggerhappy v. 0.3
- UI & HUD Overhaul v. 1.5 + Leandro’s Widescreen UI + Max Compass MOD + Marco’s Mini Mod PDA Camo [merge]
- Map Mod - Satellite v. 1.0
- Gnomus Scopes v. 2.0 with full additions
- Siro’s Duty, Freedom, Mercenary, Military, Monolith, Stalker & Exoskeleton packs
- KnifeInFace’s Rookie Skin
- New bino skin based upon LonEr1 creation & edited for OL 2009 RC1 by Kyuzo84
- New weapons and bolt skins by horiaz_ak47, Siro, Teh Snake and from S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009 by artispavel
- CLEAR SKY-ish Weapon Positions [AM weapons not included, except for sayga12k_sk1]
- Improved Marked One Face v. 2.0
- Clear Sky’s Sidorovich
- High resolution cigarettes, food, energy drink, med kits & vodka
- New main menu package based upon “Cave Menu Package” by Elvis Scatter & edited for OL 2009 RC1 by Kyuzo84
- New loadscreen from “Super Mod Pack 2.3” by Wolfehunter & Darius6

Sound:

- Ambient Audio Overhaul v. 1.8 + Sound Overhaul v. 1.7 RC2 + Improved Sound Effects v. 0.9 + Annoying Audio Fix 1.3 + Authenticity Sound Pack [merge, some elements of these single mods are not included in this pack]
- Jamm’s Weapon Sounds Pack [full]
- New main menu theme composed by Ladatek

aham. jóóóónak tűnik. még egy kérdés: OL 2.2-es magyarosítás jó rá? :D

no ez amit sajnos nem tudok megmondani mert nem próbáltam , érdemes egy próbát tenni , elvégre nincs annyi változás benne :wink:

Vissza
Top Alul