Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Képzeljétek feltoltam ma a gépre a csodás Oblivion-Lost modot (2.2 asszem). Mindenki dicsérte, szóval gyorsan végigtoltam az eredetit, aztán felraktam rá a modot teljesen tisztán. Minden oké, elindul, szép zene, aztán a kis bemutató videó, ami az új játéknál szokott lenni és aztán a szokásos beszélgetés Sidorovichcsal. Ez mind szép és jó, de hol itt a hiba? Hát ott, hogy kimegyek a szabadba minden sötétben van és ráadásul az ég lila árnyalatú. Najó bakker mi van itt?

Jó napot :)
Múlt héten felraktam már én is ezt a modot kipróbálásra. (Priboi Story után gondoltam végigviszem ezt is)
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy miben tér el ez a mod az eredeti SHOC-tól? Mert már Garbage-nál járok, de semmi új küldetés, vagy ilyenek. Mondjuk az inventoryba láttam egy-két újítást, csak ennyi lenne, vagy legyek türelemmel és várjam meg, mi történik? :) THX.

Sziasztok. Azt olvastam hogy vlaki csinált állítólag ehez a modhoz magyarítást. Kerestem en eten den em találtam:S Ha tényleg igaz akkor vlaki tudna linket adni?

Tibi":j65ku1he mondta:
Az van hogy éppen hajnalodik.... direkt ilyenre van csinálva.
Ja, már rájöttem, hogy mi van. Minden dicséretem a Oblivion Lost moddereké, de sztem ez a kezdés nagyon szarul van megcsinálva. A többi az nagyon faja. Amúgy meséljen már valaki erről a Pribory Strory-ről, mert tudom vmi magyarok csinálják, de miért érdemes felrakni, miből áll ez az egész Pribory?

a másik topicban az utolsó oldaon megnézed alegeslegelső hozzászólást. Az tartalamza az alap történetet azóta sokat változott. HA érdekel mi fogodd és végig olvasod én is így tettem.

CaptainFlippy, annyiban érdekes, hogy az első és egyetlen total conversion mod stalkerhez, és új sztori van benne, ami 1 évvel a shoc után játszódik. magyarítás nincs hozzá, lehet nem is lesz sosem

bocs hogy beleszólok de miért nem lesz honosítás hozzá :?: vagy megy az az alap játék magyarosításával :?:

Én amúgy zat olvastam a pribori topicban(ott is kértek ahoz honosítást) hogy vlaki csinált ehez de azt mondja hogy mégegyzser nem fog honosítást csinálni, mert kérdezték hogy nem csinlja-e meg.

ha meg a priboit kérdezed akkor ahoz elekzdte dezodor folytatta königstiger aztán "nekünk nem muszály tudni róla " okok miatt abbahagyta

letöltöttem de én még a 2009 complete modot tolom majd felrakom pár nap mulva 8)

rayder":3s5mcm40 mondta:
Én amúgy zat olvastam a pribori topicban(ott is kértek ahoz honosítást) hogy vlaki csinált ehez de azt mondja hogy mégegyzser nem fog honosítást csinálni, mert kérdezték hogy nem csinlja-e meg.

ha meg a priboit kérdezed akkor ahoz elekzdte dezodor folytatta königstiger aztán "nekünk nem muszály tudni róla " okok miatt abbahagyta

mar megbocsass h nem fogok mindent az orrotokra kotni, Dezodor tudja h miert nem folytattam es ennyi szerintem eleg is.

bocs ha ezzel emgsértettelek. egyáltalán nem akrtalak. Azért írtam így mert vlami iylesmit írtál. Egyébként akkor is megmondtad hogy nem fogodd lemondani, és én ezt tudomásul is vettem.

akkor ez azt jelenti hogy a vazvaz által küldött link egy félbe hagyott magyarositás :?:

nem a ps magyarítása nem lett befejezve. Fogalmam sincs hogy áll de lehet megkérek vlkit hogy fejezze be az MP töl:)

Én nagyjából boldogulok az angol játékokkal is, de mivel még a perfecttől messze vagyok, ezért ha van lehetőség magyarul tolom. Becsülöm a honosítókat, mert én egyszer winampot magyarítottam és hát nagyon fos dolog, de én ha valamilyen programot csinálok és ráadásul magyar vagyok, akkor szoktam bele magyar nyelvet is rakni, hiába lehet hogy csak 10 magyar fogja használni, de akkor is. Ez a Pribory Story érdekel....
Azt szeretném még tudni, hogy aki a OBlivion-Lost moddal játszott (én ma kezdtem el), annak nem volt nehéz kicsit az 1. küldi, mert megszán a Wolf 3 tárral meg 3 emberrel és én veteránon nyomulok, mint a sima shadow of chernobylban is, de sokkal nehezebb, vagy 5-ször futottam neki mire sikerült. Írták a modderek, hogy nehezebb, de ennyire???????? Aztán az ammo is nagyon kevés meg a pénz, szal mellékküldiket sem szabad kihagyni, szerencsére itt van már kocsi sal hamar el lehet szaladni az emberért.

én mondjuk stalkerrel nem sokra vinném angolul a storyt sem érteném

Nehoggy ilyet mondjj!! A mod nem magyar csak 2 magyar van benne 2 lengyel meg vayg 4 angol és mivel a közös nyelv ez ezért angolra írták meg.

azt értem hogy angol de én általában ha egy game kijön megvárom a honosítást aztán játszok rajta úgy jobban értem

rayder":1a9gsiew mondta:
Nehoggy ilyet mondjj!! A mod nem magyar csak 2 magyar van benne 2 lengyel meg vayg 4 angol és mivel a közös nyelv ez ezért angolra írták meg.

pontosan 2 (kailniris és én) magyar, 1 lengyel és 1 olasz :) a sztorit én ötlöttem ki, és mivel kalandjátékfan vagyok, próbáltam mindent jól összekuszálni, hogy minden mindenhez kapcsolódjék, viszont ezt muszáj volt angolul, pont amiatt ahogy leírtad -ez van-. jelenleg francia, olasz, spanyol, német és orosz fordításai vannak.

Vissza
Top Alul