Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Hát aki freeplayezik kezdettől fogva, az nem sok mindent tud venni, mert ha a fősztorit nem viszed, akkor a kereskedők iszonyat árakon adnak el és nagyon kevésért vesznek. De ha viszed a főküldiket, akkor is drágább minden, mint régen volt. Mondjuk én végigtoltam az első 4 pályát a főküldikkel együtt az OL2-ben, és alig van 20-30 ezrem, még sose voltam ennyire leégve ezen a ponton. De szerintem ez jó, egy komoly cuccért keményen meg kell dolgozni.

én azt csinálom hogy felszedema földről és megszereltetem és még úgyis olcsóbban jövök ki mintha megvettem volna

1.3.3-al most voltam a stancia1-en szarkofágban titkos labban meg stancia2-n, baromi jó ezzel a moddal :) A szarkofág belsejében a baleset előtti pillanatokat felidéző hangok (ha jól értettem az volt :) ) jók lettek eljen
Már visszaértem Red Forest-be, csak ott valamiért minden ok nélkül kilépett a játékból és a log fájlban se találtam semmit :? .

Nos a free play mod az ugyebár ezt jelenti hogy ha végeztél nincs vége a játéknak csak álsz a szarkofágnál és utána oda mész ahova akkarsz !
És nem tudtok egy olyan kereskedőről akinek egyik keze bevan kötözve a másik kezében egy sörtés van mert olvastam hogy van ilyen is csak szeretném tudni hogy kacsa e vagy sem ?

Tibi":1pt5pnir mondta:
1.3.3-al most voltam a stancia1-en szarkofágban titkos labban meg stancia2-n, baromi jó ezzel a moddal :) A szarkofág belsejében a baleset előtti pillanatokat felidéző hangok (ha jól értettem az volt :) ) jók lettek eljen
Már visszaértem Red Forest-be, csak ott valamiért minden ok nélkül kilépett a játékból és a log fájlban se találtam semmit :? .

igen a 2.0 ban meg szerintem nnem néz ki sehogy se mert stancia 2-n szakad az eső meg borult az ég MINDIG..... jha és állítólag valahol az erőműben ott van az első stalker aki áttváltozott törpé... és halhatatlan :| .... a bar-ban volt 1 levél hogy vigyek rakétavetőt meg ilyet... cask pénzem lenne rá
ÉS igen ha kocsiba ülsz akkor is hat rád az anomalia :wink:

Átváltozott Controllerré és nem halhatatlan, csak nagyon nehéz kilőni. Sokat bír...

a brain lab ban 2 bloodsucker 2 dwarf és 1 kontroller.... és egyébb meglepik
mennék visszafele army werhouse-ra és mi vár ott :cry: 1 kontroller :S

Tibi":pjxhahi9 mondta:
A szarkofág belsejében a baleset előtti pillanatokat felidéző hangok (ha jól értettem az volt :) ) jók lettek eljen

jajj azt még én csináltam régen a freeplay storyhoz. ej akkor kiveszem priboiból ha már mindenbe az van, unalmas lesz 1 idő után.

hát ez a mod kőkemény lett, hell szint + no célkereszt csak iron view... hmmmm... az eleje még egész tűrhető, de a vége...
NPP-ben nem nagyon szerettek... monolith (SVD+G36), hadsereg (VAL) és hozzá ajándékba 3 APC és 3 helikopter, időlimit nincs, de legalább kiélvezhetjük a pillanatok nyújtotta örömet, végigfutni nem érdemes, mert gyors halál a vége...
sacrofag1... a szokásos monolith garnitúra + 4 dwarf és egy kontroller ami valahogy a falon keresztül is halálos... és persze mire ide elérsz, addigra lenullázod a ruhádat... és így főleg fun lesz a dolog...
sacrofag 2... semmi extra végre egy kis nyugalom
de a dologra a koronát az tette fel, hogy a teleportálgatós rész végére érek és erre blowout, és indul a hova bújjak sztory... a vége pályaújrakezdés... faja... de ez még nem volt a vége... az utolsó teleport finoman álombaringató kontrollerek közé repít... nagyon jó...
a visszaút ehhez képest már semmi, dwarfok, kontroller prypjatban, és persze prypjat -> red forest átjárónál szeretettel várnak a monolithosok, ami abból a szempontból érdekes, hogy prypjatban éppen írtották egymást a duty-freedom-monolith mesterhármas... szal "kicsit" nehéz a játék...

más. valakinek sikerült már az artifacteket átalakítani a receptek segítségével? ja! receptgyűjtemény itt
egy recept még hiányzik, ha valakinek megvan please send me...

mert át lehet alakítani az artifact-eket valamit olvastam de..nem próbáltam ki

Sziasztok bocs a zavarásért!
Ha tudntokl segíteni megköszönném....
Letöltöttem az oblivion 1.3 mod-ot a kiterjeztése 7z mit kell evvel kezdeni?
Köszi előre is köszi!!!!

jim67":2zuwzhls mondta:
mert át lehet alakítani az artifact-eket valamit olvastam de..nem próbáltam ki

ott a receptkönyv linkje, próbáld ki te is... bele kell dobni a jelzett anomáliába a jelzett követ a megadott ideig... elvileg. elvileg....

plecsni":3etxxrbf mondta:
Sziasztok bocs a zavarásért!
Ha tudntokl segíteni megköszönném....
Letöltöttem az oblivion 1.3 mod-ot a kiterjeztése 7z mit kell evvel kezdeni?
Köszi elõre is köszi!!!!

De mér nem a 2.0-át használod? Az a legújabb...

Nem, nem.....nem a nehézség csak nem beszélek Angolul.
Spanyolul viszont igen.......nekem csak a Spanyol vagy a Magyar nyelvű játékok a jók, viszont ha van Magyarítás ill. Spanyolítás akkor ok. Ha tudtok ilyesmiről előre is köszi....
Bocs hogy nem reagálok gyorsan de sokat dolgozom és a gyerekek is kicsik így kevés időm jut bármire.......

Vissza
Top Alul