Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

a fejleszakadást csak képletesen értettem, de azért mókás lenne :lol:, mint a legújabb soldier of fortune-ban... elflesseltünk rajta egy ideig... (meg azon is hogy mellbekéseltem az enemit erre úgy elvágta a torkát egy 18 centis késsel, hogy rendesen látszott a gerince...), de igazából megnézve nem ez a legnagyobb baj a fegyverekkel, hanem a lőtáv, ha 400m ig effektív (elméletileg) egy SP-6os lőszer, akkor 170m-en ne legyen már pontatlan mikor tédelek és a csávó egy helyben ál...
meg az SVD hatótávja (a távcsőnek köszönhetően) úgy 250m... nemtom a valóságba szerintem ennél egy kicsit több és elég csúnya karalábét (=végtagok leszakítása) tud csinálni, itt meg örülsz ha beadja a fejest harmadszorra...

apropó! van egy két érdekes videóm, ha érdekel majd felteszem...

Vazze Nem érem el Lukast mert Pripiyatban felment az emeletes háznak az ablakába és nem tudok vele beszélni. Most mit csináljak? Hiába próbáltam felmenni csak az első emeletig tudok felmenni és ő 4-en van.

Ugye OL modban nincs az elejétől teljes Freeplay? Vagyis ahhoz, hogy pl. eljuthassak a szarkofághoz, ki kell kapcsolnom az agyzavarót meg stb...

Nem, még nincs ilyen, csak az igaz befejezés után van igazi freeplay.

Vazze Nem érem el Lukast mert Pripiyatban felment az emeletes háznak az ablakába és nem tudok vele beszélni. Most mit csináljak? Hiába próbáltam felmenni csak az első emeletig tudok felmenni és ő 4-en van.

Hát ez tényleg vazze. Küldetés ügyben keresed?

apropó! van egy két érdekes videóm, ha érdekel majd felteszem...

Kíváncsi vagyok, milyen érdekességekkel.
Nekem is van pár érdekes pillanat videóm.

ezt hogy érted, nem minden halott röfi dob szemet... csak öld őket szorgalmasan majd egyszer csak dob egyet. amágy dupla klikk amikor meginventorizod a szemen, vagy csak szimplán Take all...

Kösz az infót Úgy értem hogy hogy lehet őket úgy ölni hogy viszonylag sok szemet találjak mert a modban sokkal nehezebb találni mint az original gameben mert ott ha visszaemlékszek többet találtam.

jah igen, ez nekem is feltűnt, hogy eleve kevés malacka szalagál és kevés szemet dobnak, pedig mindegyiknek van szeme, mért kell ahhoz különleges példány.... az egyik ltx fájlba kell egy kicsit belenyúlni, majd utánanézek... de egyébként mellékküldetéseket nem érdemes annyira erőltetni, úgysem kapsz értük semmi olyant aminél ne tudnál máshogy jobbat szerezni....

lehetséges külső nézetből vezetni a modban és ha igen akkor hogy?

Be kell írni a user.ltx-be, hogy a cam1, cam2, cam3 nézeteket melyik gombhoz kötöd. Nálam így van beállítva:

bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF4
bind cam_3 kF5

F1 billentyűre vált fps nézetre
F4-re fix külső nézetre
F5-re körbejárható külső nézetre

köszi, így tényleg jobb :)
és találtam valami érdekeset remélem másnak is új még ez:

Unofficial OL 1.3.3 Expansion pack patch (1.3)
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

This is small improvement made by Zaero (jan_le [at] o2 [dot] pl).

To install this fix just copy the contents to your Stalker folder and agree to overwrite files (make backup first!). You need OL 1.3.3 Expansion Pack 1.2 for it to work!

New features:

-AKS-74S added as a new weapon (new icon and skin, new hud model)

-Sid sells the new gun

-re-done Saiga-12c icon

No new game required for it to work!

Known issues:
All issues from other mods included

Additional Credits/other mods which I included:

-KingFriday for new ak hud model

-Siro_Dracosin - I've merged/tweaked two of his skins to retexture the world model.

-Me ;-P for new icons.. Took me some time, and I'm very proud that I was able to made them.

The mod may be NOT widescreen friendly (works well on 1024x768) and is designed only for english, 1.0005 version of the game. I will not be responsible for everything that may happen to your computer, data, etc USE ON YOUR OWN RISK! (works fine for me ;-)

Good huntin stalker! ;-)

http://stalker.filefront.com/file/Unoff ... atch;89271

még nem teszteltem szóval csak saját felelősségre mint mindig :D

Hallottam róla, volt egy kis vita körülötte, mert Kanyhalos közreműködése nélkül készült az OL1.3.3-hoz, aki azt mondta, hogy nem támogatja ezt a Zaero kieg.-et. Szóval tényleg csak saját felelősségre próbáld ki. Én inkább megvárom az Oblivion Lost 2.0-t.

"Sid sells the new gun " nah ha Sid az Sidrovich akkor a mod nem nagyon működik sajna nálam :? de ha az ember kicsit megnézi nem nagyon tettek bele semmit, tehát nem értem minek a "patch" elnevezés... amúgy 7,3 mega...
azt nem tod véletlen mikor lessz majd 2.0?

úristen.... kordonban a vasúti hid után és fox után annyi kutya volt hogy.. dúrva...de a gránát segitett nekik jobb belátásra térni :lol:

Üdv!

Nos akkor ehez kell az 1.0004-es pach és valamit át kell írni vagy ilyesmi ?
És a legfontosabb hol lehet letölteni ???

Üdv!

Nos hol lehet letölteni ? És át kell álítani valamit hogy induljon a mod ???

Üdv!

Fel raktam az 1.0005-ös pach-et és fsgame-ben át írtam a $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\-t is de ezt írja ki :

Die Page-Datei ist deaktiviert oder dei Dateigröß recht nicht aus.

Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die Systemkonfiguration anpessen, bevor das Spiel ernzt gestartet wird.

Semmijen más pach és mod nem folt fent előte mert újra telepítetem ! Nem eredeti így 1.0005-ös crack-et használtam !!!

Vissza
Top Alul