Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Viktor016!
Nekem kedvenc utált cuccom az exoskeleton (mindenki isteníti, de miért?), Chernobyl-ba nem lehet menni vele, mert fel lehet fordulni benne a sugárzástól (na jó, esetleg 5 crystal és 5 moonlight artifakttal együtt oda is jó lehet), futni is csak csíttel lehet benne, meg nekem elég az alap 90 kg teherbírás is. Nagyon drága, ezért sokért javítják, ott az olcsóbb és jobb anomália-védelmet nyújtó Seva, Duty UP és az SSp99M.
Nagyon mások az igényeink, te gyorsan végig akarsz szaladni a nehezén, én meg épp az elejét élvezem a legjobban, amikor épphogycsak sikerül túlélni a Zónát, később állig felfegyverkezve és talpig páncélban már (viszonylag) kevesebb az izgalom. Ezért elkezdtem módosítgatni a kereskedelmet, hogy alaposan meg kelljen dolgozni a csúcs cuccokért.
Én szeretem megcsinálni az összes küldetést, minden pályát többször is bejárok, ezért lassan haladok, és mindig rogyásig vagyok pakolva cuccokkal és lóvéval. Csít nélkül, persze. 3 millió??? De ha nem csít, akkor lol2!

Ja, és persze dehogy unalmas, freeplayezni lehet vele akármeddig, a blowout miatt mutánsok vannak dögivel, npc-k spawnolnak rogyásig, vannak frakcióharcok, stb. stb.

vazvaz":p3yei9o2 mondta:
Bárnál megveszem a legjobb felszerelést, de utána egyszerűen már nem tudok mit kezdeni a pénzemmel.
erre mondtam hogy így unalmas ha valaki tele van pénzel meg legjobb cuccokkal nem lessz valami sok élmény benne (csak mész 5-6 ellent simán megölsz, csak a 20-25ös "falkák-hordák" jelentenek gondot), de ha valakinek ez tetszik... maradok a játék élménynél inkább mikor szenvedni kell az új fegyverekért és páncélért...

Nem tudom miért ez a része a fontos a játéknak, hogy honnan szerzel fegyvert, persze kinek hogy. Én a múltkor vagy 2000 lõszert lõttem ki stancia2-n LOL
Csekkoltátok már a controllert? Nekem bezombította a fél Freedom bázist, és pont akkor támadt a Duty is, akik szintén zombik lettek.:D
Jó nehéz volt, de kinyírtam a controllert gránáttal.:D

vazvaz":227cby3z mondta:
Viktor016!
Nekem kedvenc utált cuccom az exoskeleton (mindenki isteníti, de miért?), ...

az exo az szerintem sem túl jó alternatíva, főleg úgy hogy azok a bizbaszok a ruha külsején pont azt szolgálnák hogy gyorsabban tudj futni és nagyobb eséseket is elviselj komolyabb gond nélkül...
a fegyverektől meg csak annyit, hogy a svd-k röhelyesek... a többi meg megint csak össze lett válogatva a leghíresebbfegyverek.com-ról... fekete piacon g36, meg fn2000, P99... röhely... amit tényleg be leheten szerezni az az ak, toz, skorpió (ami nincs benne), makarov, meg hasonló orosz gyártmányok. és nehezítésnek pedig a távcső és a gránátvető ritka nagy kincsnek számítana, mint ahogy a hangtompító is...

a 3 millió meg nem csít... a fegyvereket összeszedem, bepakolom egy hullába elviszem a legközelebbi ládáig -> átpakolm majd kb 10x-15x fordulok mire mindet elviszem valahova ahol eladhatom.... van amikor pályáról pályára eljátszom az átpakolós trükköt...az ak, obokan nem ér sokat de mondjuk 10 g36-ért már legombolok egy százast... lassú és szenvedéses meló, de legalább néha kapok egy kis respectet érte... :lol: :lol:
majd tolok egy screeshotot, csak most a priboit tolom... majd felrakom újra az oblit és akkor berakom

the_bunfi:

Hát, szerintem ezt hívják soft cheatnek! :D :lol:

Én megpróbáltam ezt a módszert gépesíteni, de a hullákat sajnos nem tudtam felpakolni a járművekre, mert mindig leestek. A Kamaz meg mindig elakad egy faágban a Dark Valley - Garbage levelchangernél, így nem tudtam áthozni Garbage-ra, egy kis bizniszelésre. Ahhoz meg nem volt türelmem, hogy hullákat vonszoljak a pályákon keresztül, így maradtam csóró stalker (a te 3 milleredhez képest). :roll:

the_bunfi":uxnbosib mondta:
és nehezítésnek pedig a távcső és a gránátvető ritka nagy kincsnek számítana, mint ahogy a hangtompító is...
a SoC-ban tényleg nehéz találni hangtompítót, mondjuk én 1et sem találtam :cry:

"a SoC-ban tényleg nehéz találni hangtompítót, mondjuk én 1et sem találtam"

SPOILER!

Pedig kettő biztosan van van: egyik a Cordon pályán, a leszakadt hídtól nem messze, a malomszerű épület mellett van egy nagy pajta vagy mi, előtte áll egy teherautó, ahonnan fel lehet ugrálni a tetőre, és egy kis dobozban ott figyel a hangtompító némi 5.45-ös páncéltörő lőszer társaságában. A másik a Garbage roncstelepén egy ponyvás teherautó hátuljában levő dobozban található.

hangtompító: agrompom, a 4 db nagy siló között van egy doboz és abban van benne.... persze ha megszerzed mint secret stash locationt....
az előző kettővel az a baj hogy végigvittem a simát egy párszor (8x) de egyszer sem jött össze a trükk....

de igazából nem nagyon számít az enemík ugyanolyan hülyék, ha hangtompítóval lövöd ki akkor is észreveszenek, ha meg nélküle akkor meg néha akkor sem vesznek észre... pedig szerintem 40mről elég jól hallható az AK hangja

a gépesítést én is megpróbáltam, de csak szenvedtem vele 1 órát, ráadásul baron túl nem nagyon használható... a poén az volt hogy egyszer elütöttem egy banditát garbage -> dark valleynél és az bezzeg töltés után ott ficegett a motorháztetőn...

"az előző kettővel az a baj hogy végigvittem a simát egy párszor (8x) de egyszer sem jött össze a trükk...."

Milyen trükk :?:
Úgy érted, hogy az (általam említett) két fix hangtompítós helyre a vanilla stalkerben nem is lehetett feljutni? Hát igen az OL-ben megnéztem, hogy a player súlypont emelkedése olyan 180 cm körül van, de nekem ez is bejön, mert így sokkal több helyre lehet eljutni.

Szerintem viszont az OL 1.3.3-ban már jobban reagálnak az ellenfelek. Nagyon ritkán itt is van persze rövidzárlat, de a hangtompító már nagy előny, mert a fegyverhangról jóval messzebbről beazonosítanak, a látásuk viszont gyengébb sötétben. Hangtompító nélküli lövöldözésnél általában a környék összes ellensége és mutánsa körém gyűlik.

én nem voltam ennyire körültekintő sajnos... :cry: maximum a házakban nézekszét jobban, a tetőkre nem mindig jutok fel (vagy a gravitáció vagy egy npc szedle :) ). Tényleg a zombi mióta tud pontosan célozni? én azt hittem csak úgy lövöldöznek feléd ami néha eltalál de tegnap 3xor is fejbe csavartak ááá

jó de ennyire... kicsit túlzás... dünnyögnek mint az állat, alig mozognak előre, de lőnek mint a félőrültek :D

Kipróbáltam a csalással a gamet és szar volt mert mindent könnyen vehettem meg ezért visszaállítottam mindent és hell szinten újra kezdtem és így hogy minden originalra lett állítva izgalmasabb mert így engem is headshotot adnak. Így nekem igazi kihívás mert nekem is fejre kell pontosan céloznom. Most is inkább mivel nem volt pénzem annyi artifactot összenyűjtöttem hogy megint sok pénzem van és nem tudtam elkölteni és ezért kicsit hát csalás de használtam a Trader modot hogy minden ami a játékban van fegyver megtudjam venni mert a Mp5 9*18 átalakítottat sehol sem találtam meg.

Ja igazatok van a zombik csak lőnek össze vissza de valahogy mindig eltalálnak és nekem volt olyan hogy 5 zombi lőtt és én 2 snorkot gyílkolatam és már nyomtam volna hotkey-t hogy adjon medkitet akkor talát el egymás után két zombi fejbe és nekem kampó volt. Mindig tudják mikor kell fejbe lőni.

Egy kérdés mért van az hogy én a Barból kifelé jövet megláttam hogy Armywarehouse-től jön egy Merc és meglátott és rám lőtt én meg kiynírtam és akkor jött a szöveg hogy gyilkos van blabla. Megyek be elhagyom a Dutyisokat a bejáratnál megyek tovább és 10 loner ellenség lett kinyírtam őket és a dutyisok egy része A BEJÁRATOKNÁL ÉS MÁSHOL NEM csak bent abárban akik nem endednek át míg nem csinálom meg az x16-os küldetést ellenség lett egy része még a főnök is és muszály voltam kinyírni őket de a poén most jön mert amint lementem ahol a főnök volt ott 4 dutyis viszont haver volt.

3 hsz 1-be gyúrva. - pYura

Ez nem régen eset meg velem az egyik Buggosság éppen tegnap. Az első ami eddig nem történt meg velem hogy éppen az Arénában azt a feladatot csináltam hogy nyírjam gránáttal a monolitost aki fn f2000-rel van. Eldomtam a gránátot és meghalt amonolit de ami a legjobb a felső szintről leesett egy Dutyis és fejenállásban állt meg a földön :D
Amisik tegnap esett meg velem Pripiyatban. Közel mentem a controllerhez és ő hírtelen megfordult és úgy magához szívott és eldobott úgy hogy a ház tetetjén landoltam. Ez a ház ott van ahol végig megyünk egy úton ahol emeletes házakról lőnek és annak az útnak a végén a bal oldali háznak a tetjére dobott fel. És nme tudtam semmit sem használni se fegyvert se artifactot csak medkitet. hiába ugrottam le akkor sem engedett semmit sem használnom.

vazvaz... a képek amiker ígértem, de egyébként nem nagy cucc, mert trainerrel vagy csak azzal, hogy átírod valaminek az árát egy lépésben megoldhatod... de én fanatic vagyok.

Szép gyűjtemény, gratulálok! :D Nekem még sohasem volt türelmem ennyi lóvét gyűjteni.
De miből gondoltad, hogy kételkedek a fanatizmusodban?

Amúgy szerintem egy túlélő fps-hez sokkal jobban illene, ha kizárólag vacak állapotban (5-10%-os állapot, kereskedő bevenné néhány tíz rubelért) levő fegyvereket lehetne találni a halott npc-knél, kivéve a tuningolt vagy quest fegyvereket, de ez már csak az én hülyeségem.
Még egy olyan moddal sem találkoztam, ahol a Bárhoz elérve ne lett volna többszázezrem.

ezek vanilla bugok

Viktor016":a7gggedo mondta:
Ez nem régen eset meg velem az egyik Buggosság éppen tegnap. Az elsõ ami eddig nem történt meg velem hogy éppen az Arénában azt a feladatot csináltam hogy nyírjam gránáttal a monolitost aki fn f2000-rel van. Eldomtam a gránátot és meghalt amonolit de ami a legjobb a felsõ szintrõl leesett egy Dutyis és fejenállásban állt meg a földön :D
Amisik tegnap esett meg velem Pripiyatban. Közel mentem a controllerhez és õ hírtelen megfordult és úgy magához szívott és eldobott úgy hogy a ház tetetjén landoltam. Ez a ház ott van ahol végig megyünk egy úton ahol emeletes házakról lõnek és annak az útnak a végén a bal oldali háznak a tetjére dobott fel. És nme tudtam semmit sem használni se fegyvert se artifactot csak medkitet. hiába ugrottam le akkor sem engedett semmit sem használnom.

hát jah, csak elmondom, hogy mostmár én így csinálnám és májerkodnék, mint az nfs driftversenyben(ki jobb fotoshopban:D:D)
amúgy meg télleg túl sok a lóvé... én sem értettem először hogy miért csak ígyíkamnye... adjálóvét...adjálóvét befejezést kapom 3x... aztán rájöttem, de ami jobban zavart, hogy volt lóvém, csak nemvolt mire elkölteni, és ráadásul gyűjtögetni voltam kénytelen a jobbfajta cuccokat és raktározni, ami egy idő után rohadtul meghosszabbította a Client syncronising
(!javítva!) ... töltőképernyőt... (2-3 percre is akár)

és ez nem hülyeség, tényleg legyen nehezebb a játék, bizonyos részei, de könyörgöm, ha valakit fejbetunkolok egy ak lőszerrel, az essen már össze... fej nélkül...

és ez nem hülyeség, tényleg legyen nehezebb a játék, bizonyos részei, de könyörgöm, ha valakit fejbetunkolok egy ak lőszerrel, az essen már össze... fej nélkül...

Hát a fejleszakadáson a modderek sem tudnak segíteni, a vanilla x-ray engine adott, sajnos nem fog kijönni hozzá az SP sdk. A fejleszakadás nekem nem nagyon hiányzik, élethű lenne, de szerintem felesleges. Az OL-ben viszont a fejlövés legalább azonnali halált eredményez, a vanillában hiába gyaktam fejbe az ellent, az egy kicsit arrébb táncolt, szuszogott, nem tetszett neki, aztán mintha mi sem történt volna, a fejlövés után elölről kezdődött az egész táncos-szuszogós móka. :roll:
Amúgy engem is küldtek már át npc-k a másvilágra fejlövéssel, a legjobb suitban és golyótól védő artifacttel telepakolva 1-2 lövéssel megfektettek.

Vissza
Top Alul