Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
erre mondtam hogy így unalmas ha valaki tele van pénzel meg legjobb cuccokkal nem lessz valami sok élmény benne (csak mész 5-6 ellent simán megölsz, csak a 20-25ös "falkák-hordák" jelentenek gondot), de ha valakinek ez tetszik... maradok a játék élménynél inkább mikor szenvedni kell az új fegyverekért és páncélért...vazvaz":p3yei9o2 mondta:Bárnál megveszem a legjobb felszerelést, de utána egyszerűen már nem tudok mit kezdeni a pénzemmel.
vazvaz":227cby3z mondta:Viktor016!
Nekem kedvenc utált cuccom az exoskeleton (mindenki isteníti, de miért?), ...
a SoC-ban tényleg nehéz találni hangtompítót, mondjuk én 1et sem találtamthe_bunfi":uxnbosib mondta:és nehezítésnek pedig a távcső és a gránátvető ritka nagy kincsnek számítana, mint ahogy a hangtompító is...
vazvaz... a képek amiker ígértem, de egyébként nem nagy cucc, mert trainerrel vagy csak azzal, hogy átírod valaminek az árát egy lépésben megoldhatod... de én fanatic vagyok.
Viktor016":a7gggedo mondta:Ez nem régen eset meg velem az egyik Buggosság éppen tegnap. Az elsõ ami eddig nem történt meg velem hogy éppen az Arénában azt a feladatot csináltam hogy nyírjam gránáttal a monolitost aki fn f2000-rel van. Eldomtam a gránátot és meghalt amonolit de ami a legjobb a felsõ szintrõl leesett egy Dutyis és fejenállásban állt meg a földön![]()
Amisik tegnap esett meg velem Pripiyatban. Közel mentem a controllerhez és õ hírtelen megfordult és úgy magához szívott és eldobott úgy hogy a ház tetetjén landoltam. Ez a ház ott van ahol végig megyünk egy úton ahol emeletes házakról lõnek és annak az útnak a végén a bal oldali háznak a tetjére dobott fel. És nme tudtam semmit sem használni se fegyvert se artifactot csak medkitet. hiába ugrottam le akkor sem engedett semmit sem használnom.
és ez nem hülyeség, tényleg legyen nehezebb a játék, bizonyos részei, de könyörgöm, ha valakit fejbetunkolok egy ak lőszerrel, az essen már össze... fej nélkül...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.