Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

1 Játék reinstall.
2, 1.0005 patch
3, mod ->gamedata bemásol a "x:/THQ/STALKER/GAMEDATA (ha nincs akkor csinálsz, magyarul csak bemásolod oszt kész)

kész

Ha így se jó akkó' remélem nem piratest játszol.

Wotanson":1uwdoe45 mondta:
1 Játék reinstall.
2, 1.0005 patch
3, mod ->gamedata bemásol a "x:/THQ/STALKER/GAMEDATA (ha nincs akkor csinálsz, magyarul csak bemásolod oszt kész)

kész

Ha így se jó akkó' remélem nem piratest játszol.

nah jah vahogy én is így akartam :roll: ..de kösz :wink:

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. A végén járok a gamenak, az uccsó feladat az lenne, hogy "old meg a monolit titkát", de nem tudom hogyan és merre. A teleport ledob a háztetõrõl a talajra, de ott hiába kevergek, nem találom a megoldást. Már kimentem az erõmû területérõl is, de szintésn semmi. Remélem valakinek már sikerült megoldani a dolgot és tud segíteni.

Köszönettel: Lauda

Vissza tudsz menni a szarkofágba, ott ahol kijöttél belõle, onnan meg mássza vissza egészen Pripyatig, minden level changer ikonját látni fogod a pda mapon -- freeplay

Metro":2t0d87vs mondta:
Vissza tudsz menni a szarkofágba, ott ahol kijöttél belõle, onnan meg mássza vissza egészen Pripyatig, minden level changer ikonját látni fogod a pda mapon -- freeplay

Köszi, megpróbálom akkor így! :D

Már kijátszottam sokszor de nagyon unom hogy az elején kevés a pénz és hiába írom át 40-ről pl. 400000 és új játékot kezdek nem lesz csak 40. Nem tudja valaki hogy hol kell még átírni csak a beállítás neve kéne. Előre is kösz.

Hát én nem tudom, de mi szükség van erre? Az Oblivion Lostban annyi ellenséges npc és artifact spawnol, hogy a cuccokat eladva többszázezrem szokott lenni, pedig a Bárnál megveszem a legjobb felszerelést, de utána egyszerűen már nem tudok mit kezdeni a pénzemmel.

Ezért át is fogom írni magamnak, hogy a fegyverek sokkal többe kerüljenek és a kereskedők kevesebbért vegyék be a sérült fegyvereket és drágábban javítsák, így jobban meg kell becsülni majd a saját fegyvert.

A Cordon pályán elég néhányszor a banditák tanyáját (carparkot) kifosztani, és lesz pénzed.

ha nagyon kell pénz az elején akkor szedd föl az első autót és üsd el az összes katonát a bázisuknál, általában ez kezdésnek bőven elég és viszonylag gyorsan megvan... de nincs sok értelme mert unalmas lessz ahogy az imént már említették :x

Unalmas?:) Láttatok már Army Warehouse-on vagy Stancia2-n blowoutot?:D Annyi mutánst spawnol hogy õrület:D

ha unalmas akkor abba lehet hagyni aztán lehet mással jácccani :)

egyébként szerintem meg éppen az benne a kihívás hogy ilyen sok ellenfél meg ilyenek vannak :)

JÓ igazatok van de láttam mar blowout stancia 2-ben is és kb 25 -en támadtak meg és igen megcsappant a lőszer készlettem de nekem az elején kéne egy kis plusz pénz hogy Toz-zal mehessek a banditák ellen mert a fűrészelt csővű unalmas. Tudom hogy hülyeséget írtam de a pénzemmet sajnálom a fegyverek javítani mert drágán javítják. Volt olyan élményem hogy pl az exoskeleton ruhát csináltattam 25000 Ru ért ez nekem sok. Nekem csak az az unalmas hogy sokba kerül minden de inkább nem az elján írom át a pénzt hanem a barosnál írom át hogy ne minden a kétszeresébe de volt nekem olyan hogy a 10-res áron adta. Ja nem tudjátok hogy hová tűnt az átalakított mp5-ös mert nem találtam meg eddig sehol. Ja és Nem a játékot unom hanem azt hogy minden drágá ésrt ad de én inkább átírom sz eredetiit megközelítő árára mert már unom hogy az Fn F 2000 34000-be kerül 17000 helyett.

Vissza
Top Alul