Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

grat a kéxítőknek elég jól öxxe lett hozva, de nem lehetne beledobni még 1-2 javítást? bár gondolom előbb a Priboi Story-t akarjátok befejezni

pl.:
-a banditák meg a Cordon és a Garbage környékén lévőeknek idővel jobb fegyóik legyenek, mert eléggé unalmas mikor vixxamáxik az ember az elejére és minden olyan mint amilyen volt (gondolok az állandó bandita "bázis" megtámadására és az "alap" fegyók haxnálatára) :cry:

-a hullák is alig akarnak eltűnni, mindig csak mikor teljesítek 1 fontos küldit akk változik valami, perxe ez alól is van 1-2 kivétel (a garbage elején minig ott fekxik az a 3om tag) lol2

-ha eladok valakinek 1 fegyót akk látni hogy a régi fegyóját meg némi lőxert kidob a trade ablakba de én nem naon vettem éxre hogy bármi is történne mert ugyanúgy a régit haxnálja még ha azt megis vettem tőle fal1

sry ha fikázásnak vagy követelőzésnak látxana, csak gondoltam +jegyzem :)

Oblivion Project 1.3.2 changelog

Valaki tudna idetenni egy linket ahonnan lehet tölteni a fenti témát? És ez a legújabb javítás hozzá? Mert ha van mégújabb akkor az kéne...köszi!

(az alattam lévő levél tulaja olyan "menő" nyelvezetet használ, hogy le se bírtam magyarra fordítani, ezé hagytam is a fa..ba az olvasását. (...)

No flame, kérem kerüljük a konfliktust. - pYura

hááát...ez a minigun eléggé hülyén néz ki....de jó

igen az az 1098 alpha amiben még szó se volt csernobilról

akkor minek írják oda hogy "S.T.A.L.K.E.R."? na mind1 ezt nem értem...

az eredeti játékoncepció az volt hogy civilizációkat illetve galaxisokat fedezünk fel és a játék eredetileg is stalker oblivion lost volt

Hola amigos!
Nah szal az a nagy problémám hoyg vért izzadva felraktam a obilivion lost modot..minden szép és jó..semmi szaggatás, minden aktív stb...erre mikor használnám a hálózsákot egyszerûen kilép a játékból a windóvba. lol2 Mi a megoldás? Help me brothers!

szerintem va rá javítás vagy valami ilyen

Vissza
Top Alul