Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Pl Agropromban az első épületcsoport mögött. Meg a Military Warehouse pályán a dilis orvlövész kunyhója mögött...

dezodor":s5lxltbn mondta:
nemértem. esőre gondolsz? vagy ásványvízre? vagy a priboi storys viztexturára?

Nem.:D Hanem ahol le kell kapcsolni a Brain Scorcher-t van egy ilyen négyzet mélyedés a padlóban. Na és abban van. :halom: Amúgy meg hol van a teleport? Mert belemegyek abba ami Sidorvich-hez teleportál aztán valahova máshova és ott a végén felmászok a létrán és sehol semmi! :?:

Ha az 1.3-al játszol akkor ott van ahol a vanillában.

ssrendszergazda02110818zq8.jpg

Nah! Nem itt kellene lennie? :| :?:

ha nincs ott akkor nyilván nem az 1.3-al játszol... így most csak simán azt csinálsz amit akarsz. lemászol és folytatod a semmittevést, mászkálsz, pár sidequestet megcsinálsz, és közbe akármi... freeplay.

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ HÁT DE A FŐELLENSÉGET AKAROM! Benne van Kanyhalos levele hogy valahol az erőműben van egy halhatatlan kontroller! Akkor most mivan?! #B

Az ugyanott van, menj a nagy kémény irányába, ott mászkál azon a környéken, egy véres bõrû controller, de vigyázz nagyon kemény, engem többször is megszopatott...

Amúgy hülyeség hogy hallhatatlan mert a controller a sima engem csak addig sebezett meg míg yantarban nem kaptam meg a psi helmetet utánna nem pedig találkoztam párral army ware house-nál is és simán késsel kinyírtam. De lehet hogy az erőműbne ez kevés lesz de lehet hogy nem. Ha hallasz valmilyen hangot hogy felrakja akkor jó de hanem akkor szívás szóval szerintem ezzel lelhet győzni de majd kipróbálom. Ja és ha sztem nagyon lerontod a ruhátdat akkor még annyi esélyed sem lesz.

Én nem értem azt hogy néha ha eltalálnak 5%-kal is romlik néhol a ruhám de a többi helyen csak 2 vagy 3 %-kal ez szerintem hülyeség mert egységesen kéne neki romlania és hogy gyorsan romlik a ruha nem mehetek nagyobb tűz harcokba mert pl. a Ruhámat az exoskeletont 23560 Ru ért csinálták meg mert tűz harcba keveredtem. ebben az 1.3-as ban jobban kell figyelni hogy hol bvan fedezék mert nincs kedvem mindig csináltatni a ruhát holott a fegyvert nem is kell olyan gyakran.

Senki se mondta hogy halhatatlan. Valamint a psy helmet-nek semmi köze nincs a controllerhez, mert õ nem psy damage-el sebez hanem telepathiccal.
Az ellen pedig megfelelõ ruha véd.
Az erõmûben lévõ fõ-kontrollert pedig nem fogod tudni sima fegyverekkel kinyírni.

Mondjuk 11 páncélököl + 30 db gránát? :| xD És mi az a megfelelő ruha ami véd? :|

Előző hozzászólást légyszíves ne idézz - Tibi

Vazz ez nem hal meg! Minden rálőttem (RPG,Vintorez,G36,F3 gránát, sima gránát) de semmi! És nincs egy anomáliám se! :cry:

Vissza
Top Alul