Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

gondolom optimimalizálás esetleg pár új cucc ..... (érdemes a gsc forumát is nézni mert ott van róla hosszabban írva (nah ezt jól megmondtam :D )

Hello
Köszi, csak a patch miatt vagyok bizonytalan. Egyébként tényleg az összes patchet fell kell tenni,vagy csak az utolsót?

Tibi":27c8nw81 mondta:
Az eredetiség nem befolyásolja, hogy fut-e vele egy mod vagy nem.

összeset, de amugyis ha 1.000ra 1.0004et akarsz rakni ki fogja irni hogy előbb kell neki 1.0003. aztán ha azt rakod akkor ki fogja írni hogy kell neki 1.0001 :F

dezodor....

fentvan a mod..a Kanyhalos féle OL:..
hiába megyek le a laborba, kinyirom a törpét, elhozom a doksikat, nem tekinti befejezettnek a küldit....Jantarban nem kapom meg a sugárzásmérős küldit igy nincs psi sisakom sem.....HELP !!!!!! :cry:

Sidorovich-nak & Barman-nek odaadtad a doksikat? Nekem elfogadta azt a missziót.

odaadtam..de mikor feljöttem a laborból akkor is azt irta ki keresd meg alabor bejáratát..........

a dokiktól felvetted a kódokat a laborban? vagy fejből írtad be? mer akko nemjó. amúgy én nemtok sokat hozzászólni, mivel én csak a ol mod free play részlegéért vagyok felelős, a többi dolog már a látószögeimen kívül készült...

ha a pálya le van mentve, csináld meg mégegyszer, néha kiakad az x-ray motor úgy, hogy ****ik rövidre zárni a játékot és odavágni egy bug-jelző hibaüzit. szóval az a pálya sztem ilyen lett neked, úgyhogy REPLAY. bocs, ha rosszul érint de ez van....

Cenzúra - pYura

ez akkor van ha felteszed a magyarosítást, gondolom ez történt....

Hello Dezodor ..rendesen vettem fel a kódokat, a halottaktól...megcsináltam többször a pályát..volt amikor abárból mentem vissza ujból..de semmi......tegnap töröltem, felraktam a dezodor féle OL modot...
Egy észrevétel...miért van ha engem lőnek 2-3 lövés és kaput, ha én lövöm az ellent majdnem egy tárat kibir akár 3-5 m-ről is???? sebzést nem lehete korrigálnI???? ez nem fair....:-(((A Kanyhalos féle modban korrektebb volt..ott ha meglőttek meghaltam, de elég volt egy fejlövés is a részemről.......van valami javaslatod?? :?

Köszi,

Ha véletlenül nem lenne eredeti a játékom, akkor crack nélkül kell patc-elni és külön kell crackelni minden patchet vagy a végén az 1.0005 -öt?

dezodor":1ab7h42t mondta:
összeset, de amugyis ha 1.000ra 1.0004et akarsz rakni ki fogja irni hogy előbb kell neki 1.0003. aztán ha azt rakod akkor ki fogja írni hogy kell neki 1.0001 :F

acura":2jm0oe9q mondta:
Egy észrevétel...miért van ha engem lőnek 2-3 lövés és kaput, ha én lövöm az ellent majdnem egy tárat kibir akár 3-5 m-ről is???? sebzést nem lehete korrigálnI???? ez nem fair....:-(((A Kanyhalos féle modban korrektebb volt..ott ha meglőttek meghaltam, de elég volt egy fejlövés is a részemről.......van valami javaslatod?? :?

Kanyhalos saját bevallása szerint a fegyverekhez nem nyúlt, azt Dezodortól kapta és tette be, ahogy vannak. Megjegyezném: a fegverek rád pont ugyan olyan hatással vannak, mint a többiekre, max Te nem találod el őket, mert ügyetlen vagy.

"Kérnék egy PM-et, aki tudja hogy lehet lemez nélkül játszani." :roll:
No warez. Egyébként nem tudok a kérdésre válaszolni.

SaGa..

tegnapig a kanyhalos féle verziot nyomtam..most egy nap alatt bénább lennék??? ugyanolyan fejlövésnél vigan visszalő a ellenség, ott meg kifeküdt...nem volt abban valami fegyverek realitását módositó mod????

Lehet, hogy rosszul telepítetted. Töröld a teljes gamedata könyvtárat és másold be újból a kívánt modot.

Kanyhalos irta az sg.forumon...

- Reality; ezt egy alternatív Redux-ként képzeljétek el, kb minden benne van ami a Reduxban, nagyon hasonló, realisztikus sebzésű fegyverek, az NPC-k véreznek, a vér nem áll el magától, a kaja nem gyógyít, stb.

tehát van benne más sebzési mod:-)))))

Csak az a baj, hogy nincs "Kanyhalos" és "dezodor" féle OL mod. Van Oblivion Project mod, amit Kanyhalos managel és tartalmazza a dezodor-féle Freeplay modot.

Vissza
Top Alul