Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

akkor nyilatkozok én. a régi free play spawn ki lett dobva, mert nem lehetett szétbontani további editálás céljából. így most legalább frissen indul a dolog. persze minden át lett mentve belőle ami fontos volt (level chngerek, szörnyellák, autók) és ami nem kellett ki lett véve ismét. a mentések amúgy sem lennének kompartiblisek, ugyanis az 1.3-ban már lesz talán egy új fegyver, meg pár tárgy amiket a spawnban helyezünk el, és emiatt mindenképp új játék kezdése lesz javallott (és muszáj! :D)

de ez még nem most lesz, és higyjétek el, megéri majd újra nekiesni...

Hello.....

nekem az OL mod 1.1 van fent és 1.004 patch ..ha jol olvasom az előzményeket, töröljem ki a régi gamedata könyvtárat és másoljam be az ujat és mehet? vagy new game...????

1. gamedata töröl
2. 1.0005 patch
3. új OL mod (1.2.1)
4. new game

Többször nem írom le.

komolyan szegény pyura-t a sírba viszitek :D

Lassan rámköthettek egy dinamót is, mert forgok is már. :D
Na off vége.

Nem akarom még bonyolítani a dolgot , de én elfelejtetem felrakni az 1.005-öt és mükszik a dolog! lol2

de ha kiakad ne jöjjetek izélni, mert ha vmiért elromlik, akkor az csak azért lesz, mert nem az 1.0005tel használjátok. nem tudjuk garantálni a 100%os működést a 1.2-nek 1.0004es patchhel!

igen, és 1.0005tel is. alapból 1.0004-el fog menni, de lesz 1 külön mappa, amiből ha majd bemásoljátok a cuccost, akko 1.0005tel is megy.

Helló,

Tudom bűn, de azt szeretném kérdezni, hogy működik-e tört játékkal is???

Köszi.

Biohazard":15gqtvjv mondta:
Sziasztok!

A fehérruhás törp az egyik főellenség anomáliával tudod csak kinyírni, én egy fireballt és egy meat chunkot raktam le aktiválva a lépcső mellé, persze úgyhogy később te is tudj moozogni... Lecsalogatod a lépcsőről és voálá (egy kicsit szőrözni kell vele és utánna nem árt ha elbijsz a bloosuckerek miatt:lol:

Sziasztok!
Segítsen valaki: gyenge elmémmel nem tudok rájönni, hogyan kell aktiválni anomáliát! :cry:
Köszi előre is!

Szia!
Ne legyen pisztoly slotban semmi és ha rákatintasz az anomáliára akkor berakja oda, majd bal egérgombot nyomva tartva aktiválja.

Köszi, soha nem jöttem volna rá!
Mellesleg a PDA enciklopédiában mintha lenne erről szó: "enc_animalies_activate_basic", csak a szövegfájl hiányzik a telepítésemből...

mondjátok már el pls hogy mi a különbség az 1.1 és 1.2 közt? :?

Vissza
Top Alul