Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Mármint az 5-ös Patc-et szedjem le?

És esetleg ennek az OPP-nak akkor van akkor 1.2-es verziója is?

És azt érdemesebb feltenni? Ha igen, honnan lehet leszedni?

Metro!

Köszönöm szépen a rendkívül gyors segítséged!

Üdvözöl: W

Csak tekerj le a nagy piros betűs felirat ki fogja szúrni a szemed.

Első hsz-ba beteszem a GSC-s elérhetőséget is.

Köszönöm szépen pYura!

Amúgy a megaupload-osnál a letöltés 71%-on megállt úgyh ki kellett lőni, és most épp a sendspace-ról próbálom leszedni.

pYura":2828vg5c mondta:
Fenébe... nem jelezte a fórum, hogy jött új hsz vagy
Doma: legújabb verzióhoz 1.0005 kell.

Tehát a az első ami MEGAUPLOAD-os link ami az utolsó oldalon van ahhoz kell az 1.0005? Amúgy miért van hogy ezzel a MOD-al swappol, lassan tölt meg még le is fagy néha? #B Vagy úgy kell feltenni a patch-eket hogy 1.0001, 1.0002, 1.0003, 1.0004, 1.0005? :?

Igen úgy kell feltenni a patcheket sorrendben :lol:

Az OLP-1.2-t, azaz az 5-ös patch-el kompatibilis modot feltettem, de továbbra is kifagy a Sidovich-os jelentet (legelső) befejezés után.

Idáig nem volt még moddolva, de az OLP 1.2-höz tartozó 5-ös patch is le lett szedve, fel lett téve, mégis szar. Mit csináljak?

Fogalmam sincs, valamit tuti hogy elrontottál.
Másold be ide a log file végét (fatal error)!
Ugye nem másoltad rá az 1.2-t az 1.1-re? Mert az 1.2 az nem patch hanem teljes mod.

Ja amúgy most olvastam gsc-n hogy OL1.3-ba bennelesz az M-134 Minigun, a kimaradt fegyver.

Az 1.2 egy "gamedata" mappát tartalmaz. Ezt a fennlévőre bizony-bizony rámásoltam, de elvileg ez a művelet a teljes mappát ami fenn van törli és az újat teszi fel, nem?

Tudom hogy teljes mod az 1.2 és nem patch, de ehhez is találtam (tehát a OLP 1.2-höz) egy patch-et, pont ezen az oldalon...na az is fel lett téve, megpróbálom a most a teljes gamedata-t törölni, és felrakom az 1.2-set hátha jó lesz.

Az OL1.1-et egy az egyben törölni kell, és magában feltenni az 1.2-t!

Kedves Metro és pYura!

Köszi a segítséget, sikerült megoldani :) jó lett ám!

Amúgy moddolni mindíg úgy kell hogy a "gamedat"-ban simán lecserélem a file-kat és annyi?

Pl ha szeretnék kipróbálni más modokat, akkor szintén ez a séma ugye?

Igen, de a komplex modok esetén biztosabb, ha előtte teljesen kitörlöd a régi gamedata mappát és csak utána másolod be az újat :)

Így van nagyobb modokat sose keverj és verzió frissítés előtt mindig szedd le a régit. Ha egyszerre több nagyobb moddal játszol legjobb, ha átnevezed mindig a gamedata könyvtárakat és így akár párhuzmosan is tolhatod őket. Csak figyelj oda melyik mentés hova tartozik.

Próbáltam az új modot: eljen ellenség nem vesz észre sötétben. Mivel baromi sötét lett én sem! fogatlan Garbage érkezés sem bugos már eljen Viszont az aluljáróban a katonák mind halottak voltak, mire odaértem :Y Nem mintha baj lenne, de lehet nem ártana nekik egy golyószoró :D

Igen ,ennél a modnál nekem is volt olyan, hogy a katonákat már elintézte a vadvilág mire odaértem és volt egy olyan kezdésem is, hogy mire Sidorovich elmondta a legelején a mondokáját és felértem a felszínre addigra Wolf meghalt és gyakorlatilag nem bírtam elkezdeni a játékot :) Illetve korlátozott területen így is lehet játszani, csak nem lesz az embernek kése és nem fognak megnyílni a lezárt terüeltek :) Én inkább újrakezdtem :)

Amikor kimászok az első controller után a felszínre azonnal észrevesz a katon és már megy is a riadó fal1 egyébként jó ötlet volt betenni azokat a rodenteket a controller mellé
eljen Bloodsucker is erősebb lett? Belenyomtam vagy két dobozzal sörétesből és túlélte lol2

v1.3 kompatibilis lesz a régi mentésekkel?

Az 1.3 sajnos nem lesz kompatibilis a régi mentésekkel, mert kidobták a freeplay mod spawnját és újat építettek, a szörnyek meg jobban ki lesznek balanszírozva. A megjelenési dátumról viszont egyelõre kuss van gscn...

Vissza
Top Alul