Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

jah ezzel az m-stalkerrel én is tapasztaltam ezt, hogy néznek rám, remegnek, de nem lőnek amig nem kapcsolom fel a lámpát, ergó látnak, csak az átírások miatt nem lőnek. Mer meg lett nekik mondva, hogy nem látnak :D csak az ai-t nem lehet átírni ennyivel, és ezért figylenek rád mégis, de vedd úgy, hogy nem látnak.

Képzeld azt, hogy csak az aurádat érzik :D Tök jó lenne szvsz ha többet lőnének az NPC-k, de pontatlanabbúl... lehet nem hellen kellett volna elkezdenem :DDD
Vicces volt az első küldetés: jött a blowout, állatok megkergültek és kiírtották a banditákat taps1

Újabb meglepetés: átmentem a második pályára és kapásból előttek :? aztán sokadjára sikerült megjegyeznem, hogy honnan jön a lövés és reflexből lekaptam.... ok megyek a roncstelepre, vége van a vandita támadásnak, beszélek Bessel (itt is bugos volt a szöveg egy helyen :?) eladnám neki a cuccokat erre az egyik társa gondol egyet és lelő :F WTF :W

pYura!

Gondolkoztam azon amit mondtál, hogy a banditák láttak de nem lõttek. Szerintem azért van, mert te Static-on játszol, és akkor másak a fények, és ez a mod Staticon nem lett letesztelve, bár mástól még nem hallottam, hogy ilyen problémája lett volna. Szóval érdekes, nem tudom miért volt ez neked, lehet csak véletlenül pont rosszul jött ki a lépés.

már gyengébb vga-ja van mint régen, asszem 8400gs

amúgy a probléma amirõl beszélt már megoldódott az 1.2.1 patch által

http://www.sendspace.com/file/zo1ges

Fúúúúú de régen jártam már itt. :D Na de megint itt kötöttem ki. :D Olvasgattam a postokat erről a mod-ról és nagyon megtetszett. :D Kérdés: Le kell tölteni hozzá az 1.004-es patch-et vagy már alapból tartalmazza azt?

Fenébe... nem jelezte a fórum, hogy jött új hsz vagy nálam van vmi gebasz. Bocs, hogy nem válaszoltam, köszi a frissítést, frissül a topik címe is.

Doma: legújabb verzióhoz 1.0005 kell.

nem tudná felrakni valaki az 1.2-t máshova is mint a sendspace?
mert nekem az istennek se engedi leszedni arra hivatkozva h sorry but the free service is at full capacity :?
grrr
aki tud segíteni annak elöre is köszi

megauploadon is fentvan asszem, de nemtom a linket :D
gsc fórumon nézz szét, meglesz.

amugy sendspace ilyen, de nekem kb 1óra próbálkozás után elindult :F

Én félnapig próbálkoztam és nem müxött, megauploadról szedtem le végül, csak előtte leszedett velem egy hülye toolbart, de sikeresen letúrtam a letöltés után.

jah az toolbarozik :F en fenthagytam ie alatt, ugysem hasznalom, aztan ha valami kell megauploadrol, akko inditom az ie-t es jon egybol a czucc.

egyéb:

- a lebegő autók javítva. az 1.3as patchban lesznek benne.

Igen, én is ie-re küldtem rá, mert foxyt használok, de sajnos oda is beette magát és le kellett túrnom teljesen.

Itt a megauploados link:
http://www.megaupload.com/?d=Z7TEHTQM
egyben a patch is benne van

amúgy már nagyban hegesztik az 1.3-at, olvassatok gsc-t

Toolbart én fel nem teszek. Megvárom, amíg lesz normális tárhelyünk, aztán megy oda fel minden...

Üdvözletem urak!

A kérdésem az volna, hogy a S.T.A.L.K.E.R. –honlapról leszedtem az „Oblivion Lost” 1.1-patchet (OLP-Team) kibontottam, és találtam benne 1 használati utasítást, meg 2 mappát. Egy „gamedata” és egy „Alternative D6's hud” nevűt. A THQ\Gamedata-t lecseréltem az OL-ban talált „gamedata”-ra. Az Alternative D6's hud” –is tartalmaz egy „gamedata” mappát, az 2 al-mappát, ezekkel a paraméterekkel: config (95 KB + textures (21,6 MB).
Namármost úgy gondoltam hogy ha ezt a 2 almappát beilleszte(né)m a THQ\Gamedata-ba, az azért nem jó, mert az OLP „sima” gamedata-jában szereplő, megegyező nevű mappák mérete sokkal nagyobb, így valamit elrontanék esetleg…szóval az „Alternative D6's hud” –al nem csináltam semmit.
Gamedata tehát lecserélve. Játék elindul, hangulatos fekete-fehér kezdés, nagyon jó! Aztán a baj:

Sidorovich kiadja az ukázt, játék kifagy, aztán beomlik, kilép, ennyi.

Mi csináltam rosszul?

ps: amúgy most látom hogy 1.2-es OB is van...ez ua mint az 1.1 csak javított? és tegyem fel inkább azt?

ja, és 1-5-IG MINDEN PATCH FENN VAN.

szerintem szedd le a legfrisebbet aztán mindn szemetet ami fent van azt töröld (szemét= régebbi verzió )

ez a megaupload-os cucc szerintem se valami jó ötlet :cry:

Wotanson!

Az OL 1.1 az a régi verzió, és az csak 1.0004 patchel kompatibilis, csupán ennyi a gond. Használd az 1.2.1-et, az már megy az 1.0005-tel, és valamivel többet is tud.
Alább meglátod a linket.

pYura!

A toolbart ki lehet kapcsolni ha már nem kell, jobb gombbal ráklikkelsz, és ott ha kiveszed róla a pipát akkor eltûnik, amíg vissza nem állítod megint.

Vissza
Top Alul