Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Feltettem a modot, nagyon tetszik: az új menü, a hangok, az éjszakai indulás...stb, stb. Rengeteg jó ötlet van benne taps1
Pár megjegyzés, kritika:
1. Az elején az a tűz mellett az egyik stalker németül kezdett énekelni (gitározni)... kissé illúzióromboló volt lol2
2. Az nem lehetne megcsinálni, hogy megintcsak az elején a helikopter ne vegyen észre... hiszen este van :roll:
3. Banditák nem reagálnak a fényre (zseblámpa) viszont ha magöjüklopózom azonnal észrevesznek :?
4. Meg lehetne szüntetni, hogy amikor előveszel egy fegyvert állandóan csőre rántsa... minek :? csak észrevesznek a banditák (szintén elmentettem az állást,...visszatöltöm, *CLICK* és máris mindenki rajtam van #B )
5. Kés elővétel is lehetne kicsit halkabb...

Egyébként volt már valami blow-out előjáték, nem tudtam mire vélni (be is menekültem a padlásra :D) de aztán nem történt semmi. Ilyenre milyen gyakran lehet számítani? Milyen gyakran van blowout? 1-1,5óra intervallum optimális lenne szvsz. :)

A Blowout teljesen random, akármikor elõjöhet. Én azt a helikopter nem is figyeltem, mire gondolsz? Nem lõ rád a helikopter...
Német éneket se hallottam, de angolt már igen, lol...vicces volt:)
A zseblámpával kapcsolatban nekem teljesen más tapasztalatom van.
Én guggolva belopóztam Dark Valleyba a bázisukra, nem vettek észre, mert ugye nem is hallottak, de amikor felkapcsoltam a lámpámat, akkor annyit hallottam hogy "stalker!", és game over volt. :lol:

Nem lő a helikopter, de észrevesznek, hogy "nézd ott van két ürge, szétlőjük őket?... áhh ne pazaroljuk a töltényt". Ott van, ahol a sérült stalker is van.
Gitár gondolom megoldtható...

ps.: előző hsz-t pont most egészítettem ki.

Te érted azt hogy mit mondanak a helikopteren? Tudsz oroszul? :)
Sose tudtam hogy ezt mondják. Hát a csõre töltés az vanilla, nem? Az a vanillában is úgy volt szerintem, ha jól emlékszem. Nem tudom, hogy lehetne kivenni, de az tényleg elég hoki szerintem is.:(
Hát a gitárhangok azok is ogg-ok, mint az összes többi a sounds-ban, töröld le amelyik nem tetszik, csak csinálj róla mentést, mert kitudja...
De amúgy már teszt fázisban van az 1.2, és az már 1.0005-tel fog menni, úgyhogy szerintem várj egy kicsit. Meg abban már lesz nap is meg hold is, csak multit kell elõtte indítani hogy mûködjön.:)

Ja tudok :D Ezért külön köszönöm, hogy visszaraktátok az orosz hangokat :R
Modot nem én fejlesztem, szerintem meg tudjátok találni melyik a német :DD
Changelogot lehetne látni a 1.2-ről? Kb mikor lesz?

Nemteccik? Szerintem elég jó, ha pont belenézel akkor elvakít.

Megcsináltam az első küldetést, visszamentem a bázisra és aludtam 5 órát a padláson. Hajnalban visszatértem a banditák bázisára és már hemzsegtek szabályosan ááá Meg többször is volt, hogy csak néztek rám, de nem lőttek.
Nem lehetne ezeken javítani?

1-et tudok ajánlani tesztelés gyanánt: nevezd át a config\creatures\m_stalker.ltx-et akármivé, és nézd meg, hogy úgy milyen. ha úgy jobb, akkor használd úgy.

pYura!
Ez sötétben volt vagy világosban?

Hát hajnalban még elég sötét van, szóval ha alig látnak belõled valamit akkor nem fognak rádlõni. Milyen messze voltak kb?

Pár méter... és folyamatosan rám céloztak, de nem húzták meg a ravaszt, aztán egész közel mentem és game over.....

Vissza
Top Alul